IRC-Galleria

tähtisädetikku

tähtisädetikku

paetaan autolla, lähdetään nyt etsimään jotain potkua tähän elämään.

--Maanantai 05.09.2011 01:10

Oikeesti tracon oli parhautta (vaikka ei, se ei ollut paras con) ♥

HOOHOHOHHOHOH.
Olin Reina -murulla yötä ja ihkutettiin kaikkii pikkupändei vaan ja ... hihteltii kaikelle tyhmälle. Ja sit näin paaaaaaaaaaaaaaljon tuttuja jeah.

Sit hmm heitän mun kameralla kohta vesilintua !118181
Saatana se vittu nostaa sen salaman aina esiin, vaikka sen ei pitäis noustakaan ?!?!?!+!+1+1+1 Vaikka valoa ois riittävästi kun valotustakin säätää (eli ei, en kuvaa automaattiasetuksilla, älkää tulko ruikuttamaan). Sen takii mulla on tosi vähän kuvii :C

Koska kiva sillee "saanko ottaa susta kuvan?" ............. "eh eh eh venaatko viel semmosen 5 min, et mun kameran salama suostuu pysyy alhaal.............." ja joo, sitten kun saat salaman pysymän alhaalla ja käännät kameraa vähän ni se posauttaa sen uudelleen esiin.

JA VOI VITTU.
Se tunne q pelkäät oksentamista ja jotkut vitun idiootit (ilmeisesti myös traconilaisia) oli juonnu ittensä semmoseen kuntoon, että oksat pois. Ja ne istuu samaan bussiin ihan lähelle suo - ja se toinen niistä on sillee "älä oksenna tänne bussiin, sano jos sua oksettaa ni tässä on tää pussi bla bla bla..."

Ja se tunne, q sä oot jo melkei iha paniikissa, et kohta toi yrjöö tuolla ja sä istut siinä ihan lähellä ja sä et pysty liikkumaan yhtään kauemmas ko. ihmisestä......................

Hyi hyi hyi oli kamalinta ikinä. Ok, olin iha paniikissa q ne nous bussista pois ja siel rupes haisee sille yrjölle (thank god se yrjös ääneti ........)

Ja joo, ehkä sit mennään taas ilosempiin aiheisiin.
Hmmhmhm sain uusia tuttuja (kyllä, oon ehkä turhan hyvä luomaa uusia ihmissuhteita ?) ja ööööööö sit oli kivaa nähä vanhoi tuttui ♥♥

JA SIT LÖYSIN ANDON FLAIKUN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1818191190101010 ♥
Ja ok smilen (en kestä, koska ......... bikinibeibet) ja öö ööö öö arcin. hmmm hmmm ja ostin pockyja varastoon q oon herkkulakos.

Huomenna oon koulussa ihan masis q en saakaa enää haleja ja pusuja :<<<<<<<<
Oon liian huomionkipee eiq

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.