IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 09.06.2008 21:33

hetkessä eläminen ja uusien haasteiden kohtaaminen rohkeasti ovat hienoja ominaisuuksia ihmisessä. itse en aina jaksa elää hetkessä vaan suunnittelen ja suunnittelen elämääni eteenpäin.

silloin kun uskallan kohdata uusia haasteita rohkeasti, yllätyn ja tulen erittäin iloiseksi, mutta en sitä aina uskalla tehdä. vanha, tuttu ja turvallinen on vain oikeasti vanhaa, tuttua ja turvallista; helppoa ja mukavaa. haluaisin oppia heittäytymään.

meidän perheemme heittäytyi keväällä muutamassa tunnissa asuntokauppojen pauloihin. äitini kerää hienoja esineitä ja eräs naapureistamme oli saanut selville tämän ja soitti eräänä päivänä äidille, että hän on muuttamassa ja kysyi, kiinnostaisiko äitiä hänen esineensä. tultuamme koulusta, äiti piirsi meille talon pohjapiirrustuksen ja selitti innoissaan, kuinka mahtava talo oli. me kaikki emme edes olleet nähneet taloa, ennen kuin olimme jo varmoja asiastamme; me haluamme muuttaa tuohon ihmeelliseen taloon. hetkeä myöhemmin meidän talomme oli myynnissä, ja nyt viimein alkaa tapahtua. ehkä.

haluaisin niin, että minusta löytyisi sitä rohkeutta aivan yksinkin, ei ainoastaan perheen tai ystävien kanssa. haluaisin oppia rohkeammaksi ihmiseksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.