IRC-Galleria

halla

halla

dreams in black and white

just an ordinary dayPerjantai 29.06.2007 23:06

Jepp - kesän paras päivä takana.

Aamun keräsin Noixin ja Veeran oksennuksia, molemmat ressukat ovat vielä eilisestä leikkauksestaan kipeitä. Noix oksensi viime yönä puolittain töppösilleen, puolittain lakanalleni. Rystynen on mustunut viimein täyteen komeuteensa ja on aivan pirun kipijä, mutta se tuntuu itse asiassa kivalta. Voisinpa käydä kolauttamassa toisenkin, tasapuolisuus on toki asiallista.

Istuinpa myös autossa pankkireissun ajan... Käydä pankissa 40 km päässä, fiksuin isän tekemä temppu aikoihin. Sain epäasiallista kohtelua S-marketin kassajonossa ja puhkuin pyhää vihaa voisarvet kädissäni.

Harrastinpa toki pohjoiseen päin mentäessä epäasiallisia ohituksiakin, passatti ei kiihtynyt ihan haluttua tahtia. Hyvin se siitä meni !! Sentään sain väisteltyä pahimmat tapaamiset, tuntemattomista kuolleista ihmisistä on ikävää puhua. Kahden tunnin odottelu Lapinlahden kirkon parkkipaikalla norjalaisen dekkarin kanssa ei ollut ehkä mukavimmasta päästä tekemisiäni.

Vaan jospa tämä tästä - parin päivän päästä Saksaan Martinin ja Thomaksen luokse. <3 Weljet! Puolanreissu on jo satavarma, Baijeriinkin kaiketi oon menossa, ja Manuelan vanhemmat lupasivat käyttää minua Itävallassa, jos sinne asti pääsen. Loistavinta, päästä ihmisten luokse, joiden seurassa olen oma itseni. ^____^

Sieltä päästyä on jo edessä Ilosaarirock ja sittenpä menen nauttimaan québécoisesta Tampereelle ! Paluu Kuopioon on edessä käytännössä heti sen jälkeen... Ei kovinkaan houkutteleva ajatus

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.