IRC-Galleria

halla

halla

dreams in black and white

girls like cars and moneyTiistai 09.05.2006 20:42

torontosta jai kateen yhdeksan tunnin younet kolmelle yolle (no kun en nukkunut sunnuntainakaan), seitsemisensataa valokuvaa ja hirvea hinku takaisin. ma taisin loytaa kaupunkini. tai ainakin yhden niista. kun kavelin yksin yonge streetia pitkin, tuli kotoinen olo. enemman kuin kotoinen olo. rauhallinen olo. tyyni olo.

niagara oli mahtava. mulla tarisi polvet sen jalkeen. samanlainen tunne kuin kunnon ukkosella, ja mina todella rakastan ukkosta. nyt tarisee polvet mutta ihan muusta syysta. eilen join kahdeksan kuppia kahvia ja tanaan olen syonyt kuusi kofeiinitablettia. mulla on silmat kuin karvisella ja andrewin mielesta oon hassu. caro sanoo etta ma saan sydankohtauksen ja ma vaan yritan laittaa soittimeen lisaa tehoa, kun franz ferdinand soittaa mun aivoille liian hitaasti. varpaat liikkuvat. paassa soi good charlotte jo viidetta paivaa, bussissa soitettiin huonoa musiikkia. GIRLS DON'T LIKE BOYS!

huomenna ** kuulemma haluaa puhua mun kanssa. **- ma sanoin sille, etta sa haviat sen jutun kuitenkin, ja se sanoi, etta todennakoisesti niin haviankin. ma potkaisin sita saareen ja narisin kanadalaisista miehista ja se meinasi tukehtua nauruunsa. taa kofeiini tekee elamasta ihanaa. eilen me ihasteltiin vanin ja patin kanssa jaakiekkoilijoita ja koko journalisminryhma piti meita umpihulluina. valilla on kiva noloilla, vaikka kukaan ei alynnyt, etta ma olin jutussa mukana melko sarkastisesti. torontossa oli hieno t-paita, "sarcasm is one of the services i offer", mutta en ostanut sita. :D

pitaa kai ruveta ottamaan selville, mita hommia torontosta voisi loytaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.