IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi -

KarttaPerjantai 10.05.2024 08:10

Nyt on taas turattu. Korjasin yhtenä päivänä 12 h putkeen. Sitä ennen 8 h putkeen. Toissa-yönä meni taas 12 h, ja nyt 6 h.
Koiria, kissoja, puolikarhuja tai puoliapinoita ei voi laittaa, koska tekstit eivät mahdu. Ovatkohan ne nyt oikein? Tämä on "niin oikein ettei oo tosikaan"! Ehkä kroko tulee sammakoiden lähelle jonnekin?
Radiolaria-risteys oikeassa alanurkassa ... sammakon hahmot ja matosammakko-liurakkeet ovat Kuopiolaisissa kivisissä radiolaria-jäänteissä. Tunnistin jatkumo-pesän radiolariaksi, koska alareunassa on holvi. Meillä on myös noita bact-bivalvioita, elävinä (lippalakki-kurkistelija). Rotifer-reunat on isoissa jätti-altaissa maapallolla, ja, rotiferin kaltaiset osat tekevät avaruudessa sellaisen kiekon, joka muistuttaa matosammakon munaa. Olin oikeassa: jotkin ihmeen valkeat sammalen "kukat" ovat lähellä sireenieläimiä ja valaita. Sienijuuri on ... oligochaetes-liaanin liepeillä... tai se on se sama, 2-päinen, kuussakin. Selkärankaiset ovat 2 kaksipäisen nilviäisen välissä, varsinkin nisäkkäät.



Huikeita valokuvia ovat mm. 100 km pitkä rotifer Chilen rannikolla. Uusimpaa huikeaa on pienessä pisaran muotoisessa äyriäisessä: ne matojen n. 4 kpl hakaspareja, joilla musta juuren kaltainen mato on tarrannut muinoin ??? -olennon niskaan, yhtynyt siten siihen, ja syntynyt se pisaran muotoinen äyriäinen. Tarttunut"mato" oli muinaisempi kuin harva- ja monisukaismadot ovat. Madon esi-isä seisoo kivenä Kuopion rannassa. Hakaspareja sojottaa sivuille mahtavina kuin mahtailevalla kobralla, parit ovat kuin ulospäin leveneviä torvia. Ne olivat jotain sienijuuria, mutta samalla kuin eläimiä tai kasveja. Niiden nähdään jähmettyneen paikoilleen, joko täsmälleen suorassa katsomaan toisiaan, tai lähes. Yhteenliittymä "suut" vastakkain ei ole maistunut ehkä, vaan asento on kuin taisteluasento. Ehkä otettiin päästä mittaa, että kumpiko iskeytyy kumman niskaan. Himalajalla näkee vinosti yhteen liittyneitä valtavia valkeita putkia. Se on vähän kuin 2 matoa tekisi tasapelin. Lienee vanha suuri sienijuuri. Jos 2 jää torottamaan täysin vastakkain, niin ehkä siitä syntyy jokin ihme-holvi. Rannassa on näkyvissä myös jokin holvi, 2 päätä maasta ilmaan ja vastakkain kuin 2 magneetin päätä, kolo välissä. Ei se oikeastaan näytä niiltä juuri-käärmeiltä, mutta asento on saman tapainen.
Pikku-äyriäisellä siis on niskassa sellainen, se saattaa antaa äyriäiselle jopa päänkin. Kroteilla on litteä sellainen ... en tiedä näistä enempää, mutta epäilen, että ihminenkin on ... - jos nautiluksen sisälle katsoo - kokonaan sellainen, jopa. Ehkä kudoksemme ovat lopulta yhteen liimautuneita teippejä. Näkyvät ihossa. Se suuri valkea sienijuuri Himalajalla, näkyy pinta olevan teipattu teipeillä. Teipit saattavat olla onttoja sieniä.
Vanhoja asioita on, joista on vain viitteitä. Niinkuin jätti-ruudukoita valmistaneet madot, ruutu 500 km.
Kuussa on lähes kuun halkaisijan pituisia, yli 1/2 sädettä, muistaakseni näytti olevan, eläin-kasvi-levä-sieniä. Juuren pää on kuin ihmisen pää, ällistyttävästi. Hän katsoo niin kuin ihminen katsoisi ylös, eli vartalonsa suunnassa eteen. Vartalo lähtee siitä kuin lasi-valos, sulavasti, venyvämäisesti, enkeli-artemian kaltaisesti, ja selkä on auki sienijuurena. Pötkö päättyy suureen, vinoneliömäisen pyöreään leväpesään, jossa on päistä toinen. Asia on kai niin, että periaatteessa se leväpesä on sama kuin hanhenkaulan se leveä pää, jossa on matemaattinen kierre, ja, sama kuin pussieläimen taakse avautuva pussi. On kai myöskin sama kuin joutsenkaulaisten salpavene-jonojen yksi vene. Ja se "ihmisen pää" on sama kuin kasvin juuri.
Mitäs muuta... valkeitten jätti-ykkösten kaarevat rivit näkyvät kaukana avaruudessa, ja sienimassat hautovat aurinkoja ... joita ne valmistivat kauan kauan sitten yhdistämällä materiaa ja perimää munaan eri suunnista - ikäänkuin tavoitteli perimän muutosta oikein urakalla ja heti alkuunsa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.