IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Tiistai 03.09.2013 11:24

Siltä varalta että joku on missannut tämän artikkelin, mainostan: http://www.hs.fi/elama/Juuso+Kekkosen+tytt%C3%B6yst%C3%A4v%C3%A4st%C3%A4+tuli+poikayst%C3%A4v%C3%A4/a1377665589252?ref=hs-art-top-3

Vaikka välillä meinaa mennä usko maailmaan ja etenkin suomeen, niin se kuitenkin palautuu aina tällaisten pienten juttujen ansiosta. Ihan vain siksikin että elämme jo aikoja jolloin tuosta aiheesta voi kirjoittaa noin kiihkottomasti ja asiallisesti. Vaikka ihan varmasti monessa kodissa kyllä nyt kiihkoillaan ja imetään kahvia sieraimiin kun herneet loppuivat.

Vielä on tietty ihan vitun pitkä matka, ja kaikenlaisia ikäviä lieveilmiöitä tulee esiintymään, johtuen ihmisten taipumuksesta mennä kaikessa ääripäistä toiseen (esim. heterofobia ja muu "positiivinen" syrjintä), mutta lopulta aallot tasoittuvat ja uskon että maailma on muuttumassa liberaalimpaan ja avomielisempään suuntaan. Ehkä joskus 100 vuoden kuluttua jokaisen vähemmistöryhmän ei tarvitse erikseen taistella paikkaansa yleiseen hyväksyntään, vaan on ihan itsestäänselvyys että silkka erilaisuus ei ole syy vihaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.