IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Toiveenne on lakini, herraniKeskiviikko 01.09.2010 02:10

No niin... Olen pitkästä aikaa mukana taas anime-skenessä, kun aloitin Kuroshitsujin katsomisen. Vasta ensimmäinen jakso on takana, sillä kannettavani ei antanut kovin miellyttävää katselukokemusta (se näköjään toimii aina vähän liian kuumana, kun se on tässä mun sylissä, joten se video pätki ainakin joka viides minuutti...)

Mutta, mitäpä mieltä minä olin?
Noo.. Alun goottipoppi-musiikki oli hyvinkin ennalta-arvattava. Ja nolo, mutta ehkä tulen sen vielä kestämään.. Mutta lopputunnarista pidin, tulipa niistä chibeistä mieleeni Harvest Moon jostain syystä :D:D

Grafiikka oli miellyttävää, välillä pienet chibi-hahmot tosin ärsyttivät. Kävin etukäteen hieman tutkimassa ANW-sivuja Kurosta ja huomasinkin yhden tagin olevan COMEDY.
...
Dääng, gootteilua ja komediaa. Olisin halunnut Mustan Hovimestarini ilman ennalta-arvattavaa komediaa. Noh, ei sekään sentään katsomiselämystäni tappanut.

Hahmot.
No juu.
"Salaperäinen" 12-vuotias ylimyspoika Ciel Phantomhive, jonka palvelijana toimii "salaperäinen" ja komea hovimestari Sebastian (Sebachan. LOL). Lisäksi talon kunnossapidossa auttavat Sebastiaan ihastunut kömpelö meganekko Meirin (jonka jälkiä Sebastian on paikkailemassa), nuori puutarhuri Finnian ja kokki Bard.

Ensimmäinen jaksohan ei minulle paljastanut vielä yhtään mitään koko sarjasta. Aion kuitenkin katsoa sarjan läpi, sillä Madam Redin ja Grellin olemus kiinnostavat.


"Yes, my lord."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.