IRC-Galleria

Mia

Mia

Parhaat päiväni täällä ovat jo eletty.
Räpissä pelkästään sanat ovat hyviä. Mutta rockissa ja hevissä sekä sävelmä, että musiikki kokonaisuudessa ovat hyviä. No räpissä ei ookkaa kunnon sävelmää.

Nykyajan ihkuteinit kuuntelevat mitä naurettavimpia artisteja: Petri Nygård, Justin Bieber, Rihanna... en tykkää. Nygård siksi, koska biisit opettavat pikkutenuja juomaan ja kiroilemaankin (elleivät kiroile jo), Piiperi on miehistynyt, mutta kuuluisin sinkku Baby sekä vanha "pottatukka" jäävät vihaajien päähän loppuelämäksi. Rihanna soi joka tuutista, sitä tyrkytetään myös työläisille. Nykyajan poppi ja räppi on mennyt muutenkin todella mauttomaksi paskaksi.

Selvä Päivä-biisiä käytetään aina, kun mennään ryyppää. Ja muutenkin.
"Nyt loppu juominen ja aletaan ryyppää"
"Selvästi hyvä päivä... hyvästi selvä päivä!"
"Mä oon kännissä, missä sä oot?"
"Reeniä horo, siin o ämmille läksyy"
"Ota kuvia räps filmaten"
"Ilman hauskaaki voi olla viinaa"


En ihmettelekkään, miksi lapsista tulee ärsyttäviä lissuja. Voi vanhempia, miksi alennatte lapsenne tämmöseen?
- Nykyajan "porukat" eivät osaa kasvattaa lastaan. Voisivat edes pikkupiiskan antaa silloin, kun tekee tällä tavalla (ryyppää yms.)

Jos haluat välttää Selvä Päivä- biisiä, niin mustalle listalle päätyvät ainakin NRJ, YleX ja maybe Voicekin. Voicesta en oo ite kuullu ikinä, NRJ:nki kohdalla se on veikkaus, mutta YleX:stä oon kyllä kuullut. Viimeksi mainitulta kuuluu myös muita ärsyttäviä teinikappaleita. Ehkä jopa enemmän kuin NRJ:ltä yöaikaa lukuunottamatta (jolloin kuuluu Yöradio).

Suosittelen sen sijaan Radio Rockia, Metro FM:ää (kuuluu vain Stadissa), Kiekkoradioa, Radio Aaltoa, Radio Nostalgiaa (turha odottaa sieltä mitään uutta kamaraa, niinku nimiki kertoo), Iskelmää (kuuntelen vain silloin, kun muualta ei toimi), Ylen muita radiokanavia (joista en itekkään oikein tykkää), SuomiPOPia (toivottavasti ei tule, pelkään pahasti että tulee), Novaa ja lähestulkoon muita semmosia.
~ Miipa kumartaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.