IRC-Galleria

Kyrath

Kyrath

Vedät kurat perässäs

Ernold Harvester (10/14)Torstai 27.12.2007 06:16

Sen lisäksi, että Dark Avenger puhui jatkuvasti totta, hän oli myös sairaalloisen vallanhimoinen. Sergei Smith oli selkeästi eri maata. Yöllä Sergein vielä nukkuessa Exodyln otti niin ikään lepävän Dark Avenger-teepannun laukkuunsa ja lähti uimaan tilallista massaa pitkin maapalloa kohti.

"Et voi tehdä tätä minulle, mitä sitten aijotkaan tehdä" Dark Avenger ulisi. Exodyln oli käyttänyt jo seitsemän päivää tiskiharjan rakentamiseen ja se oli nyt viimeistä silausta vaille valmis. "Mitä varten sinä kaappasit minut?" teepannusta kuului. "Aijon tappaa sinut siihen paikkaan!" Exodyln tokaisi ja otti repustaan taltan ja vasaran. Pikaisesti hän nakutteli teepannun sirpaleiksi. Dark Avengerin sielu sirpaloitui ja irtautui teepannusta. Yhätkkiä se kuitenki kokosi itsensä. "Hah hah haa! Sinä vapautit sieluni! Olen vihdoin vapaa! Vapautit minut! Olen vapaa nyt! Teepannun rikkominen ainoastaan vapautti minun sieluni! Nyt olen vapaa!" Dark Avengerin sielu rähisi, kunnes se vääristyi ja tuhoutui tuskanhuutojen saattelemana. Exodyln ei vuodattanut kyyneltäkään vanhan pokerihuijarin henkisen olemassaolon loputtua.

Exodyln luki piirrustukset varmuuden vuoksi lävitse ja mietiskeli miten aakkonen soittaisi flyygeliä, jos se vain voisi aktualisoitua ektoplasmana. No ei sitten mitenkään. Viimeinen silaus tiskiharjaan ja aikaparadoksi oli valmis. Tiskiharja sirpaloitti tämän todellisuuden ja loi ajanhetkien välisen portaalin. Hän astui siitä sisään ja näki kuinka maailma hänen takanaan paloi ja murskautui, jonka jälkeen se tiivistyi hiukkaseksi ja räjähti.

Televisiosta Exodyln oli saanut selville, että aikaportaaleita oli muodostunut muuallekkin edelliseen kaikkeuteen ja että kengurut olivat seuranneet hänen perässään älytöntä hävitystä, päätyen Austraaliaan, lajitoveriensa seuraan.

Exodyln säpsähti unesta hereille vain kohdatakseen henkiolennon pimeän makuuhuoneensa perällä. "Tervehdys, minut sinä taidat vielä muistaa?" kysyi vaaleanoranssi henkiolento. "Zimbajam! Olen palannut" viisasteli Exodyln takaisin. "Olen seurannut sinua lakkaamatta. Nyt näen aukon elämäsi palapelissä. Sinulta puuttuu ikuisuuden turva ja rauha. Olen tullut tarjoamaan sitä sinulle!"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.