IRC-Galleria

Tokyo: HarajukuSunnuntai 15.10.2006 15:53

Ö...gö... O____O Mua ei saa pois täältä. Ei ikinä. Never ever. Jään tänne.

Oltiin lauantai ja sunnuntai Harajukussa. Tota... noin... ootas. Mistä aloittaa...? Takeshita Dori. Se on kiva paikka. Olisko ~500m pitkä kauppakatu ihan Harajukun aseman vieressä joka on täynnä punk ja goth kauppoja. Lolita vaatteita joka tyylisuuntaan löytyy, jänniä kenkiä, kahviloita, crepes -kiskoja joka puolella ja putiikkeja joiden seinät on kauttaaltaan täynnä j-rockkarien ja -popparien kuvia: julisteita, pinssejä, magneetteja, pikku kuvia, avaimenperiä, ym, ym... Otettiin paperinpala ja kynä käteen ja kirjattiin ylös haluaman kuvan numero, jonka jälkeen vietiin lappu kassalle ja maksettiin. Julisteet on laminoituja A3 -kokoisia. Ostin sunnuntaina Miyavi ja Mana julisteet x] Ja vielä pienemmän kuvan Miyavista. Ja sitten Miyavi penaalin xD/ Somebody kill me.

Lauantaina eka kauppa jonne mentiin oli Body Linen puoti. Hienoja, suurimmaksi osaksi sweet lolita pukuja... Japanese ja Korean lolitaa oli myös. Löyty myöhemmin Brand X -niminen second hand kauppa loli- ja gootti- vaatteille. Kia huomasi Takuya Angel säärystimet mulle ja itselleen mustan hienon kauluspaidan. Oli siellä jännä talvitakkikin, mutta en sitten ostanu. Sitten yhdestä toisesta kaupasta hankin hameen.

Lauantaina ei tapahtunut mitään kauhean erikoista, paitsi nyt tämä Harajukuun meneminen. Harhailtiin ympäriinsä ja jalat melkein kuoli ennen kuin mentiin vihdoin syömään. Näin Metamorphosen ja Milkin kaupan... Aikaisempaan voisi vielä mennä. Ruoka oli 'hamburger plate' eli siis pehmeähkö pihvi riisillä ja salaatilla. Mutta hyvä oli.

Sunnuntaina takaisin ja mentiin Harajuku bridgelle, joka menee raiteiden yli ja on aivan Meiji Shrinen puiston vieressä. Siellä oli jo joitain kivasti pukeutuneita muurin vieressä istumassa ja valokuvaajiakin oli tullu. Tätä 'tapahtumaa' olin odottanu jo pitkään näkeväni. Ei siinä montaa minuuttia ihmetelty kunnes Kiaa ja mua pyydettiin kuvaan. Siinä sitten mentiin myös istumaan ja seisoskelemaan muurin vierelle ja sellasten ketjujen päälle ja päästiin valokuviin ihan kiitettävästi.
Lookit: http://img.photobucket.com/albums/v496/oniyuri/tokyo0610154438.jpg


Sitten jatkettiin shoppailua. Bongattiin eka BookOff, jonne raahasin kaikki heti. Taas on tämä hymiö paikallaan: @_____@ Kirjoja ja mangoja oli niinkuin *pikkasen*. Ja levyjä myös. Löysin Moi Dix Mois'n levyn, mutten sit ostanu. Malice Mizer ja Miyavi -lokerot oli tyhjät ja Kagrraa en [jaksanut] löytäny. Myöhemmin löydettiin Takuya Angel. \o/ Myyjät puki mun päälle satunnaisia vaatekappaleita ja olin kuulemma niin kawaii[yah, sure] ja päädyin ostamaan huivin. Olisin ostanu muutakin, ja varmaan ostankin myöhemmin. Kieli on vaan lievä este. Ja hinta. T.Angel ei ole ihan halvimmasta päästä, mutta sehän jo tiedettiin. Moi-Même-Moitiéta ei osattu löytää vielä, mutta jos ei muuta niin mennään vaikka tuonne Shinjukun Maruihin, kun yhdet tytöt sanoivat että sieltä löytyisi. Jossain vaiheessa palattiin sillalle ja joku toimittaja tuli ja pyysi että saisi kuvata meitä johonkin tv -ohjelmaan. Saatiin lahjaksi jännät kynät ja ohjelma näkyy Japanissa ja ulkomaillakin 0.o Harmi että ollaan Suomessa sitten kun se tulee Japanissa. :P Mutta siellä oli kivaa istuskella ja olla kuvattavana, vaikkei meillä edes ollut mitään niin kummoista vaatetta päällä. Eräs oikein asetteli meitä, varsinkin Kiaa, erilaisiin asentoihin. Jotkut ottivat useammalla kameralla kuvia, jne.

Illalla mentiin Shinjukussa Tsunahachi -nimiseen tempura ravintolaan. Istuttiin siinä kokkien edessä ja tilasin sen annoksen jossa esiintyi vähiten epämääräisiä kalojen nimiä. Syödessä välillä kyseltiin kokilta mitä laitetaan mihin kulhoon ja saako tätä syödä tai saako tätä kastaa tänne.. kun ei voi tietää :P Ne jotka tuntevat mut, tietävätkin etten kauheasti perusta meriruuasta. Hämmästykkee: söin ankeriasta ja white fishiä. On se Japani ihmeellinen maa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.