IRC-Galleria

FryGuy

FryGuy

https://www.facebook.com/jarellphoto

Selaa blogimerkintöjä

Se on siinä!Maanantai 27.11.2006 17:37

Leffa tuli valmiiksi tänään klo 00.30 ja sen ensimmäinen DVD-versio on poltettu, testattu ja se toimii.

Leffan nettiversio myöhästynee hieman ennakoidusta aikataulusta. Sanoin jo aamulla että leffa julkaistaan viikolla 48 eli tällä viikolla. Realistisempaa on, että leffa ilmestyy vasta ensi viikonloppuna tai ensi viikon alussa. Syynä tähän on pienoiset pakkausongelmat. En nimittäin viitsi laittaa 1.5Gb tai 4.9Gb kokoista videota levitykseen. Premiere ei jostain syystä suostunut tekemään lupaamaansa 324Mt kokoista versiota, joten joudun etsimään toisen keinon.

Ensi-ilta kuvauksissa paikalla olleen työryhmän kesken on tänään klo 16.30 ja sen jälkeen mietitään onko leffassa vielä jotakin korjattavaa.

..::Jälkikäteen kirjoitettu::..

-Leffan ääniraitaa täytyy hieman säädellä ja pienoisia muutoksia tulee kuvaankin. Koitan kuitenkin saada vielä tämän päivän aikana kaiken tehtyä, että viikonloppuna saan tuottaa täysin valmiin leffan DVDlle sekä nettilevitykseen. Voi olla että nettilevitykseen tuleva versio on juurikin tuo minkä tänään katsoimme, sillä render on paraikaa meneillään enkä viitsi sitä keskeyttää. Jos muutokset ovat todella suuria niin teen tuonkin uudestaan kun on aikaa.

..:: Päivitetty 4.12.2006 klo 14.42::..

-Leffa olisi tarkoitus saada jakoon tällä viikolla. Viimeisetkin korjattavissa olleet asiat on nyt korjattu ja leffa täytyisi tiistaina/keskiviikkona kääntää MPEG-2 DVD formaatista Windows mediaksi. Heti kun tämä tapahtuu, leffa julkaistaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.