IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

Yeasterday teh pikkujoulutSunnuntai 06.12.2009 15:31

Ensinnäkin haluan sanoa: Kiitos kaikille erittäin mukavasta seurasta ja oli todella hyvää ruokaa! Tässä juoskelen vielä eilistä glögiä jota oli kattilassa. Emilia tosiaan jäi meille yöksi. Oli tarkoituksena katsoa The Nightmare Before Christmas, mutta päädyimme katsomaan Pirates of the Caribbean: Kuolleen miehen kirstun. Sitten höpötettiin johonkin kolmeen aamulla kaikenlaisesta. En kyllä enää muista paljon mistä.

Disney pantomiimi oli jälleen mukavaa, vaikka en päässytkään virittäytymään ihan tunnelmaan niin kuin yleensä. Kaiken lisäksi kaikesta tarpeellisesta tehtävästä cossin laittamisesta piparien kuorrutukseen tuli kauhea stressi. Minä ja Tirppa hävittiin aika reilusti Sing Starin pass the micissä. xD Ja pääsihän sitä kokeilemaan tanssimattoakin, oli hauskaa, mutta ei okein ehtinyt nostamaan sitä vaatimustasoa kauhean korkealle.

P.S. Joltain jäi tänne Dove-dödö tai joku anti-perspirantti. : D Veikkaan Tirppaa? : DD:DD:D:D:D:D Ai niin ja myös tanssipelin kannet, Emilialta jäi passi ja sitten oli vielä kai jotain...... Hatorin kamera! >.< Voi teitä huolimattomia. Löisin melkein vetoa, että jotain vielä löytyy.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.