IRC-Galleria

Ruisrock 2009Tiistai 07.07.2009 22:05

Ruisrock on nyt käyty ja koettu! ja helvetin mahatavaa oli siel ja varsinkin viel paremmassa seurassa :) Kuvia pistin nyt pari mut lisää tulee sit myöhemmin...

Ehdottomasti pars keikka oli Slipknotilla ja Kotiteollisuudella! Mokoman keikalla oli hyvä meininki. Suuria pettymyksiä esitti Children Of Bodom ja In Flames.

Perjantai ja Lauantai olivat loppuun myytyjä jotenka ryysistä oli, mutta meininki sitäkin parempi.

Perjantai: Eniten odotin Children Of Bodomin keikkaa, mutta jostain syystä en tykännyt yhtään keikasta :( Mutta onneksi pettymys pyyhkintyi pois kun sai kuulla myöhemmin yöllä Slipknottia. Keikan päätyttyä lähdettiin yöpysmis paikalle jossa tavattii pari randomia joilta lenti hyvää juttua jotanka jäinme siihei hieman ryypiskelemään punkkua ja viinaa :)

Lauantai: Lauantai menikin sit siinä krapulaa ja punviinin aiheuttamaa huonoa oloa podetessa :) Tietääpi, että punaviiniä ei tule juotua enää :) Paras Lauantain esiintyjä oli Kotiteollisuus, joka ei tuottanut pettymystä :)


Sunnuntai: Sunnuntai olikin sit jo vähän rauhallismpi päivä, Faith no more oli ihan kohtuu hyvä sunnuntaina, mutta keikkaa ei jaksanut seurata loppuun asti. Aikeina oli mennä aikaisin nukkumaan mutta toisin kävi ja nukkumaan päästiin vasta 5 jälkeen. :)

Junamatka takaisin jyväskylään sujui erittäin hyvin ;))

Kaiken kaikkiaan matka Ruissiin ja takaisin onnistui yli odotusten pois lukien pari esiintyjä pettymystä. Kiitokset onnistuneestä matkasta kuuluvat ehdottomasti emma-elinalle<33

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.