IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

Pointing at the sky... Lauantai 15.09.2007 07:47

oli levoton aamuyö


<Quatermass> aargh, mua vaan ahdistaa miten helppo satelliitilla on nykyään löytää joku D:
<jhvisto> mitäs sillä on väliä, kuka meitä nyt tarkkailisi?
<Quatermass> en halua että kukaan edes pystyisi tarkkailemaan halutessaan
<jhvisto> no, itse en ainakaan välitä vaikka joku tarkkailisi.. :D
<Quatermass> kiinassa kehitetään hirmuisella innolla kansalaisvalvontaa ja jenkkisijoittajat syytävät rahaa sinne minkä ehtivät
<jhvisto> no, mietitäänpä näin, että jos jokaisella olis jokin tunnistesiru jossain kädessä tms, niin maksaminen jne olisi paljon helpompaa vaikkakin sillä varjolla että tarkkailtaisiin kuin entisessä neukkumaassa, mutta toisaalta, jäähän kaikesta merkki jonnekkin, nostit sitten rahaa automaatilta tai pankista, surffaat netissä, puhut puhelimella, käyt kaupassa jne.
<jhvisto> ja jos joku tarkkailee, ei paskalla käynti jää huomaamatta.. :D
<Quatermass> ihonalaisia tunnistesiruja on käytössä jo about 2000
<Quatermass> ja lisää tulee :P
<Quatermass> ja sen takia maksankin mieluiten käteisellä
<jhvisto> mutta ei sekään jäisi tarkkailijoilta huomaamatta, kun jää sormenjäljet tms. joten miksi siis vaivautua koittamana peittelyä tai piileskelyä kun se ei vain onnistu
<Quatermass> öh
<Quatermass> jos maksan käteisellä niin sitä on melkein mahdoton jälkeenpäin jäljittää
<Quatermass> ei mulla nyt mitään erityistä syytä ole piilotella mutta jos joskus tulee syy niin tiedän miten toimia
<jhvisto> ainostaan että jää sormenjäljet
<Quatermass> mihin?
<jhvisto> setellin
<Quatermass> x______x voi hyvä elämä
<jhvisto> paitsi jos käytät kokoajan hanskoja :D
<jhvisto> XD
<Quatermass> oletetaan että ne nyt keksivät että jäljitetään mitä tuo on ostanu viimeisen kuukauden ajan
<jhvisto> edes mun fooliohattu ei piilota :D
<jhvisto> niin?
<Quatermass> hyvässä lykyssä löytävät pari seteliä joissa on mun sormenjäljet. ja mitä se todistaa?
<Quatermass> että ne rahat on kulkenu mun kautta
<Quatermass> ei muuta
<Quatermass> sen sijaan jos ostan kortilla niin ne saa tarkat tiedot missä ja milloin ja miten isolla summalla olen ostanut
<jhvisto> niin, mutta mitä ne sitten koittaisi etsi?
<jhvisto> ä
<Quatermass> ja jos käytän s-etukorttia tai vastaavaa niin ne saa vielä tiedot että mitä olen ostanut
<Quatermass> jos maksan käteisellä niin ne ei löydä mitään
<jhvisto> eli tosisin sanoen kukaan ei tutki meitä yksityisinä ihmisinä vaan jos kuulumme terroristisoluihin, olen varma että tämäkin kommentti tallenttu johonkin CIA:n tiedostoihin.
<Quatermass> jos jossain vaiheessa liityn terroristisoluun niin lakkaan puhumasta näin huolettomasti
<Quatermass> kuulun nytkin jo anarkistiryhmään, ehkä se antaa supolle syyn valvoa mua :D
<Quatermass> jossain vaiheessa historiaansa supo tarkkaili saatananpalvojia
<jhvisto> hehe, totta, eli pitää vaan välttyä tekemästä mitään huomion arvoista..
<Quatermass> hmmmm, onkohan qnetillä mitään salaisia hälytysjärjestelmiä
<Quatermass> I LOVE AL-QAIDA
<jhvisto> hassuja juttuja googlemäp löytää meen mökistä
<Quatermass> DESTROY USA
<Quatermass> BOMB TERRORISM BIN LADEN
<Quatermass> köh.. kunhan koitin
<jhvisto> BIN LADEN IS HERE
<jhvisto> :D
<Quatermass> SILENCE FOOL! DONT TELL THEM!
<Quatermass> MAN, WE ARE LUCKY THEY DONT KNOW YOUR IP-ADRESS
<jhvisto> OK BROHTER AL-AKSA
<Quatermass> Al-Aksa D:

HihiiPerjantai 31.08.2007 04:59

Kuukauden pakkomielle: Jennifer Carpenter <3

Albus the AllmightyPerjantai 03.08.2007 11:05

Kuninkaana olo alkoi tympäisemään niin päätin sitten ryhtyä jumalaksi. On muuten pirun hauskaa hommaa. Koko yö on tässä mennyt jumaloidessa, perkule et silmiä jo särkee ja päästä huippasee. @___@
Ainiin, rakkaat kansalaiset, tästä lähin voitte puhutella minua Herraksi tavanomaisten teidän majesteettinne tai senkin äpärän sijaan.
Ah. Jos nahkaruoska on elämän suola niin sarjakuvat ovat sen pippuri. (hallitsen tosi hyvin nää vertaukset)
Eilen telkkarista tullut Resident Evil leffa palautti mieleeni tuon verisen(= ihanan) pelin ja nuuskin taas lonkeroillani internetiä kaiken ressu-aiheisen kaman toivossa. Ja ah, näyttää siltä että joka ainoasta loistavasta pelistä on tehty sarjakuva, niin on myös tästä! Virallista sarjista en löytäny, pitänee ladata laittomasti(hyi!) mutta sen sijaan mainio jonkun yksityishenkilön tekemä hupisarjis.
Jos Resident Evil on tuttu, tämä on sinulle mitä loistavinta huumoria. Muuten se on pelkkää huumoria.

http://emperoroforphans.comicgenesis.com/RC1.html


((jos/kun löydän sen virallisen sarjiksen niin kerron tietysti siitäkin. kaikkiahan tietenkin kiinnostaa kuulla mun lempi sarjakuvista ja peleistä ja muusta mössöstä. eikös niin))

Vrrrroooooommm!Lauantai 14.07.2007 11:20

Oi ihanuutta! Seikkailin taas aikakoneen(Internet) avulla kultaisilla '80 ja '90 luvuilla etsimässä informaatiota eräästä muinaisesta liikennesääntöjen opettelupelistä nimeltä Carmageddon.
Hakiessani tuota peliä tarkoituksena warastaa se(=ladata koneelle suorittamatta asianmukaista maksua pelitalolle) silmiini osui jossain maininta että tästä jalosta urheilupelistä olisi jopa tehty sarjakuvakin. :O
Vasta eilen lueskelin onnesta soikeana Doom sarjakuvaa(joka puolestaan perustuu erääseen vanhaan koulukäyttäytymistä opettavaan peliin) ja niinpä ryhdyin etsimään myös tätä Carmageddonin innoittamaa luovuuden tuotetta. Hienoisen pettymyksen sekaisella ilolla sain huomata ettei tätä tarvitsekaan warastella vaan se on luettavissa netissä jopa aivan ilmaiseksi.
Joten eipä muuta kuin lukemaan http://www.tozzer.com/carm/1.htm ja ottamaan mallia liikennekäyttäytymiseen, kansalaiset. :)

((ps. jos et ole pelannut Carmageddonia, tuo sarjakuva saattaa vaikuttaa vain tarkoituksettomalta väkivallalla mässäilyltä, mutta vakuutan ettei se missään tapauksessa ole tarkoituksetonta!))

Telocruin II - YstäväTiistai 03.07.2007 06:15

((heh, vihdoinkin jatkoa, tätä onkin jo jotkut kysellyt ja loput luultavasti unohtaneet. :D))

Katselen auton ikkunasta ohitse kiitäviä tulipalon autioittamia maisemia, ja kiitän vanhan maailman unohdettuja jumalia harvinaisesta lahjasta, ystävästä.

Vähemmän kuin tunti sitten jäin junan kyydistä nimettömässä pienessä kylässä.
Alun perin tarkoitukseni oli matkata pidemmälle mutta junan hiljentäessä vauhtiaan vaununi valot alkoivat muuttua punaisiksi ja saatoin kuulla kuiskaavia ääniä. Viereiset vaunut olivat myös "varattuja" joten jouduin poistumaan ulkopuolelle enkä ehtinyt löytää toista vaunua ennen junan lähtöä.
Kaiken lisäksi ilta oli jo laskeutumassa. Telocruin on paha päivälläkin mutta öisin on sulaa hulluutta matkaajan yksin kulkea, ja tiesin tarvitsevani pian jonkin suojapaikan.
Tyypillistä tuuriani oli tietysti että asemarakennus ja koko muu kylä olivat vain hiiltyneitä raunioita.
Epätoivoon vaipuminen ei olisi auttanut minua yhtään joten lähdin seuraamaan kylän läpi kulkevaa maantietä toivoen löytäväni ehjänä säilyneen rakennuksen.
Pitkään en ehtinytkään kulkea kun näin tien varrella punaisen auton ja naisen kumartuneena avoimen konepellin ylle. Huomattuaan lähestymiseni hän tähtäsi minua haulikollaan mutta sellainen epäluuloisuus on vain normaalia enkä hermostunut.
Vakuututtuaan etten ole pahoissa aikeissa hän laski aseensa ja kertoi joutuneensa pysähtymään moottorivian takia ja nyt hänellä oli kiire päästä taas matkaan kun vielä oli valoa jäljellä.
Pitkillä matkoillani olen onneksi oppinut kaikenlaista, ja minun avullani hän sai moottorin taas käyntiin.

Tässä istun, matkustajan paikalla, enkä ole uskoa hyvää onneani todeksi.
Nainen on matkaaja kuten minäkin. Etsii onneaan onnettomassa maailmassa, lainatakseni hänen omia sanojaan.
Hän sanoo olevansa matkalla pikkukaupunkiin jonne eri puolilta maata vaeltaneet selviytyjät ovat muodostaneet yhteisön toistensa turvaksi. Kysyessäni hän kertoo ettei ole itse tuon yhteisön kasvatti, mutta tuntee monia sen asukkaita ja tapaa käydä vierailulla näillä main liikkuessaan.
Sitten hän vaipuu keskittyneeseen hiljaisuuteen ja minä katselen aikani kuluksi ulos alati hämärtyvään iltaan.
On jo lähestulkoon pimeää, auringosta erottuu enää heikko purppurainen läntti horisontissa.
Se tuo mieleeni myrkkyvuodon ja tulen ajatelleeksi, enkä suinkaan ensimmäistä kertaa, että kenties aurinko ei enää nousekaan seuraavana aamuna.
Vaan niin kuolemaisillaan olevalta kuin tuo tulinen silmä näyttääkin, niin se johtuu vain ilmakehän saasteista. Omalla ikuisella paikallaan avaruudessa aurinko voi yhtä hyvin kuin ennen Telocruinia, eikä maapallon onnettomalla tilalla ole tulijättiläiseen mitään vaikutusta.
Jos menneen maailman tieteeseen on uskomista, se hallitsee paikallaan vielä miljoonia vuosia.
Tiede, ah, juuri tieteen avulla tämänkin maailman tärvelimme, ajattelen katkerana.

Havahdun onnettomista ajatuksistani kun nainen vaihtaa vaihdetta ja kiihdyttää suurempaan vauhtiin. Hän näyttää väsyneeltä ja haluaa varmasti pian suojaan.
Taivasalla lämpöä hohkaava auto houkuttelisi varmasti monenlaisia vieraita. Sitä paitsi toimivat ajoneuvot ovat äärimmäisen harvinaisia ja kateus saisi ihmisjoukonkin ehkä käymään kimppuumme. Olenkin lievästi yllättynyt ettei nainen vaikuta enää lainkaan epäluuloiselta minun suhteeni. Haulikko lojuu takapenkillä huopakääröjen päällä. Tämä luottamuksen osoitus lämmittää mieltäni.
Tarkastelen häntä syrjäsilmällä. Kojelaudan oranssi valo saa hänen muutenkin terävät kasvonpiirteensä näyttämään graniitista veistetyltä. Korpinmusta tukka luo viimeisen silauksen kasvojen jäiseen kovuuteen.
Yllään hänellä on musta lentäjäntakki vetoketju vedettynä leukaan asti. Fyysisesti hän vaikuttaa hyväkuntoiselta ja terveeltä, mutta hänen hymynsä on Telocruin vienyt.
Silti hän on kaunis. Enkä tarkoita sitä pinnallisella kauneutta jota vanhassa maailmassa niin pidettiin arvossa, vaan luonnollista, alkuvoimaista kauneutta joka tulee syvältä sisimmästä ja kestää läpi kovan elämänkin. Hän sanoo nimekseen Anna.
Tunnen suurta lohtua hänen seurastaan ja yritän olla ajattelematta sitä tosiseikkaa että tiemme tulevat väkisinkin eroamaan ennemmin tai myöhemmin.

Katson hänen ohitseen ajajanpuoleisesta ikkunasta ja katseeni kiinnittyy punaisiin valoihin kaukana kukkulan laella. Valot ovat pystysuorassa linjassa toisiinsa nähden, tajuan katselevani radiomastoa ja hämmästyn että sellainen saattaa olla vielä toiminnassa. Anna huomaa katseeni ja vilkaisee valojen suuntaan.
”Kyllä se toimii”, hän vastaa, ja jatkaa kuin arvaten ajatukseni: ”Sinuna pysyisin kuitenkin kaukana sieltä.”
”Miksi?”
”Mastoa ylläpitää aseistettu ryhmä joka pitää majaa vanhassa vesitornissa. Päivänvalossa sen voi nähdä täältä, se on aivan maston lähellä.”
Pientareelle ilmestyvä terve metsä peittää tornin näkyvistään. Punaiset valot pilkahtavat välillä puiden välistä. Anna vaihtaa vaihdetta pienemmälle ja näyttää tarkkailevan entistä tiiviimmin tietä edessäpäin. Hetken päästä hän jatkaa:
”Olen kuullut että he sieppaavat radiolla armeijan tukikohtien lähetyksiä, en kylläkään tiedä miksi. Heillä on jopa toimiva generaattori jolle kyllä voisi keksiä paljon parempaakin käyttöä.”
”Hetkinen..” keskeytän hänet. ”Armeijan lähetyksiä? Eikö kaikkea sotaväkeä pyyhkäistykään olemattomiin?”
Anna vilkaisee minua oudosti ja huokaisee.
”Sinä se et paljoa tiedä. Mutta saat odottaa huomiseen jos tahdot kuulla koko tarinan. Olemme perillä ja minua väsyttää.”
Tien vieressä on jo katulyhtyjä, joskin toimimattomia, ja kauempana näen pintapuolisesti rapistuneita mutta muuten ilmeisen hyväkuntoisia kerrostaloja. Muutamassa ikkunassa loistaa värjyvä valo.
Auton pysähtyessä hätkähdän yhtäkkiä ja tajuan olleeni nukahtamaisillani. Huomaan meidän ajaneen suljettuun tilaan, johonkin autotalliin. Auton valokeilassa näen peltihyllyjä joilla on työkaluja ja kuivuneita maalipurkkeja, sitten Anna sammuttaa moottorin jättäen vain auton sisävalon palamaan. Hän ojentuu ottamaan haulikkoa takapenkiltä ja lentäjäntakki kiristyy hieman rintojen kohdalta. Räpyttelen silmiäni, olen liian väsynyt, toivottavasti hän ei huomannut tuijottamistani. Hän sanoo jotain.
”Häh?”
”Sanoin että tule mukaani.” hän toistaa ja nousee autosta. Temppuilen kömpelösti turvavöiden parissa ennen kuin saan ne auki ja seuraan häntä. Autotallin ovet ovat selällään ja värisen viileässä ilmassa. Talli on melkein pimeänä, mutta vähässäkin valossa pystyn näkemään ettei täällä ole meidän lisäksemme muita. Anna näyttää kuitenkin huolestuneelta. Hän taittaa haulikon auki ja ottaa jotain takin taskusta.
”Ovet olivat auki jo tullessamme.” hän selittää. ”Jätän ne aina kiinni, ja paikalliset asukkaat tunnustavat tämän minun paikakseni.”
Hän työntää kaksi patruunaa haulikon piippuihin ja loksauttaa sen kiinni. Tajuan ettei se ollut edes ladattu hänen tähdätessään sillä minua kun kohtasimme.
”Kenen luulet avanneen sen?” kysyn häneltä kävellessämme ovelle. Hän vilkuilee tarkkaavaisesti yöhön ja kuulostelee ennen kuin vastaa.
”Ei aavistustakaan. Luultavasti jokin kulkuri on vain päättänyt yöpyä siellä ja mennyt sitten matkoihinsa, mutta ei voi olla liian varovainen. Pitelehän tätä.” hän sysää odottamatta haulikon käsiini ja käy sulkemaan tallin ovia. Ne ovat kaksinkertaista peltiä ja näyttävät autonromuista hitsatuilta, eivätkä varmaankaan ole tallin alkuperäiset ovet.
Punnitsen hermostuneena asetta käsissäni. Kaksipiippuinen haulikko, hyvin vanhaa mallia jossa on kullekin piipulle oma liipaisin.
Otaksun että Anna haluaa testata luotettavuuttani, mutta toivon etten joudu ampumaan mitään tai ketään.
Tarkkailen hermostuneena pimeää piha-aluetta jossa mikään ei onneksi näytä liikkuvan. Anna on saanut toisen oven kiinni ja kiroilee nyt toisen parissa joka tuntuu juuttuneen kiinni.

Kulman takaa kuuluva metallinen kalahtelu havahduttaa minut. Kuin rautainen jalka iskisi asfalttiin.
Kalahtelu tulee lähemmäksi ja kylmä hiki pistelee selkääni. Kiristän otettani haulikosta, mutta samassa Anna on vieressäni ja painaa piipun maata kohti.
”Tunnen tuon äänen”, hän sanoo hymyillen.
Äänen aiheuttaja tulee esiin kulman takaa ja pysähtyy eteemme.
Vanha mies, jonka kävelykepin virkaa toimittava rautaputki aiheutti kolinan, siristelee silmiään.
”Annako se siinä? Syön keppini jos erehdyn, mutta tuota toista en tunne.”
”Onni ettet erehdy sillä tuo kalikka olisi liikaa ikenillesi, Diederik” Anna vastaa hyväntuulisesti.
”Ja mitä seuralaiseeni tulee, hän oli jo vähällä antaa pureskeltavaksesi kourallisen hauleja.”
Nolostun, mutta Diederikiksi puhuteltu vanhus vain nauraa ja tulee lähemmäs. Hänellä on yllään nahanpalasista ommeltu hihaton nuttu, ja vaikka hän kasvojen ryppyjen perusteella vaikuttaa vähintään seitsemänkymmenen ohittaneelta niin paljaiden käsivarsien lihakset muistuttavat paksuja teräsvaijereita.
Hän tarkastelee minua hymyillen ja tuikkivin silmin.
”Rehdin näköinen heppu” hän sanoo osoittaen sanansa Annalle vaikka katsookin edelleen minuun. ”Mistäs sinä hänet löysit?”
”Oikeastaan hän löysi minut, maantien varrelta, ja auttoi saamaan kärryni kuntoon.” Anna katsahtaa minuun lämpimästi. ”Ilman häntä olisin luultavasti yhä tiellä ja saisin hätistellä mutantteja henkeni kaupalla.”
”Vai sillä lailla. Rehti heppu, kuten sanoin” vanhus myhäilee ja rapsuttaa poskeaan. Sitten hän tönäisee Annaa olkavarteen rystysillään ja sanoo: ”Mukava nähdä sinua pitkästä aikaa täällä. Ajat ovat käyneet huonommiksi, ja yhä harvempi enää jaksaa hymyillä. Pistäydythän käymään ennen kuin jatkat matkaasi?”
”Lupaan sen. Vie terveisiä muille.” Anna vastaa.

Vanhuksen kolisteltua tiehensä Anna sulkee toisenkin oven ja menen hänen edellään autotalliin. Auton sisävalo hehkuu kuin majakka tallin perällä mutta en erota edes omaa kättäni.
”Mene edeltä autoon, lukitsen vain oven.” Anna sanoo. Kuulen ketjun kilinää. Hän on selvästi käyttänyt tätä paikkaa usein ja saa oven lukittua pimeässäkin.
Hoippuroin käsi ojossa valoa kohti ja tunnustelen tieni matkustajan puoleiselle ovelle. Autoon päästyäni yritän turhaan etsiä haulikosta varmistinta. Kuljettajan ovi aukeaa ja Anna istuu viereeni.
”Laita se vain taakse” hän sanoo nyökäten haulikkoon. ”Liipaisimet ovat niin jäykkiä ettei se vahingossa posahda.”
Tottelen ja laitan varovasti aseen takapenkille.
”Penkkisi alla on kahva josta saat sen makuuasentoon.” hän sanoo ja vaihtaa oman istuimensa asentoa. Hetken haparoituani löydän kahvan. Hän sammuttaa valon ja jäämme sysipimeään. Käyn makuulle.
Hetken päästä Anna sanoo hiljaa: ”Tässä kaupungissa ei ole juna-asemaa eikä muita kulkuneuvoja kuin tämä. Jos tahdot, voit matkaa huomenna kanssani.”
”Kiitos, mielelläni.” vastaan.
Annan äänessä on helpotusta hänen sanoessaan: ”Hyvää yötä.”
”Hyvää yötä” kuiskaan takaisin pimeyteen, ja kuuntelen hänen hengityksensä hidastumista sitä mukaa kun hän vaipuu uneen. Ääni hypnotisoi minut ja ruumiini tuntuu muuttuvan painottomaksi kun uni ottaa minutkin hiljalleen valtaansa.
Tämän yhden kerran kuoleman ja hulluuden maailmassa vaeltaessani saan käydä nukkumaan turvallisin mielin.
Noh, tasapainon vuoksi jotain muutakin kuin ainaista valitusta, eli pöllin jonkun random tyypin päiväkirjasta seuraavan:
--


Löydätkö C -kirjaimen ?


OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOCOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Kun löysit C:n...

Etsi 6:nen!

9999999999999999999999999999999999
9999999999999999999999999999999999
9999999999999999999999999999999999
9999999999999999999999999999999999
9999999999999999999999999999999999
9999999999999999999999999999999999
9999699999999999999999999999999999
9999999999999999999999999999999999
9999999999999999999999999999999999
9999999999999999999999999999999999
9999999999999999999999999999999999
9999999999999999999999999999999999

Kun löysit 6:sen...

Etsi N -kirjain! [Jo vähän vaikeampaa!]

MMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMNMMMMM
MMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMM

Kun löysit N -kirjaimen...

Etsi Y -kirjain!

TTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTYTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTT

Kun löysit Y- kirjaimen...

Etsi W- kirjain!

VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV
VVVVVVVVVVVVVVVWVVVVVVVVVV
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV

Kun löydät W- kirjaimen niin toivo jotain.
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...

Nyt kun olet toivonut jotain, toive toteutuu kunhan kopioit tämän omaasi päiväkirjaasi

Pitäis olla kravattikinKeskiviikko 27.06.2007 03:53

Örh. Ei oo pariin viikkoon saanu nukuttua kunnolla. Nytkin heräsin jo iltapäivästä. Unessa olin entisessä kotikylässäni ja ratsastin hevosella. Sitten heräsin ja söin leivän päällä hevosta.
SIKA
Vihamieliselle hallitukselle työskentelevä lääkärini turhautui kun olen vielä hengissä ja päätti siksi tuplata lääkeannokseni. 150mg mitä kauhistuttavinta myrkkyä päivässä, kahden kapselin muodossa, nautitaan aterian jälkeen. Noh, siinähän yrittävät mutta minähän päätän itte milloin lähden, eikä se ole vielä tänään. (paitsi jos Kohtalo sattuu lukemaan tuon tekstin ja järjestää minulle kivan tapaturman ennen seuraavaa keskiyötä x___x)
Minulla on uusi pakkomielle. Semmoiseen hattuun jota kutsutaan trilby-hatuksi. Jos satutte tietämään mistä semmoisen saa niin kertokaa. Paitsi että siinä vaiheessa kun löydän semmoisen niin jokin toinen pakkomielle on varmaan tullut tilalle.
Voin muuten ilokseni ja riemukseni ilmoittaa että olen yhä vittuuntuneempi ihmiskunnan pahuuteen ja typeryyteen(including minä itse kuten aina). Jos en kohta pääse repimään jonkun päätä irti niin raivostun. Ja raivoissani revin jonkun pään irti. Molempi pahempi, häviän ja voitan.
Kun lopulta jokainen ihmisyksilö on teurastettu(lukuunottamatta muutamia jotka lasken enkeleiden sukuun pikemmin kuin ihmisten) poltan ruumiit isolla roviolla ja heittäydyn itse nauraen liekkeihin. Tai laulaen. Tai itkien. Tai kaikkia yhtäaikaa. Kuvitelkaapa sitä näkyä. o___o Hui.
Ah, vaan saa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja millä mielikuvituksellisilla esineillä Kohtalo keksiikään minua heitellä.
Ps. Lupaan syödä hattuni jos päälleni tippuu talo.(siinä tapauksessa että selviän hengissä ja suurin osa hampaista tallessa)

Hoi, Perkele!Lauantai 23.06.2007 00:39

Hyvää juhannusta eli Ukon juhlaa, rakkaat kansalaiset. :) Juokaa pää täyteen ja muistakaa jumalianne soveliaaksi katsomallanne tavalla.
Tiedoksi vaan että itse vietän juhannukseni selvin päin(!!!!) ensimmäistä kertaa ties kuinka moneen vuoteen. o____O Ja ensimmäistä kertaa nimenomaan vapaaehtoisesti selvinpäin.
Niin, kiinnostaa varmaan. No mitäs sitten luit tämän. Moi.

Power of the sun, it keeps us moving onTorstai 07.06.2007 07:25

Minulle valkeni juuri eräs vihollisen salajuonista pääni menoksi. Nyt ymmärrän että kaikki tähänastiset murhayritykset ovat olleet pelkkiä varasuunnitelmia, ja helposti niistä selvisinkin.
Vaan tämän uuden uhan edessä eivät edes terävät aivoni tai uskomattoman voimakkaat lihakseni(sanoinko uskomattoman, tarkoitin tietysti 'yliluonnollisen mahtavat') pysty auttamaan.
Tätä vihollinen on suunnitellut jo pitkään. Ja kaikesta päätellen olen niin tärkeä kohde että he ovat valmiita tappamaan siinä sivussa koko maapallon väestön, itsensä mukaanlukien.

Puhun tietysti näistä viimepäivien helteestä jos te tyhmät kansalaiset ette jo tajunneet. Tämä käristävä helle ei ole enää luonnollista. Ilmaston lämpeneminenhän on jo pitkään ollut tiedossa, enkä ole siihen kummemmin kiinnittänyt huomiota. Tuhoutukoon maailma, minä ajattelin, se on kaikille ihan oikein. Mutta viimeaikaisten tutkimuksieni valossa on paljastunut että lämpenemiselle voi olla ainoastaan kaksi syytä!
Ensimmäinen ja ilmeisempi selitys on että viholliseni(joihin lukeutuu kaiken maailman salaisen poliisin osastoja ja hallituksen järjestöjä, sekä tiettävästi Jyrki Katainen joka suuttui tekemästäni fanikuvasta) on jo vuosien ajan käyttänyt resurssejaan saadakseen tehtaat saastuttamaan mahdollisimman paskaisesti ja edistämään täten kasvihuoneilmiötä.
En tylsistytä teitä ilmiön tieteellisillä faktoilla(koska en tunne niitä itsekään) mutta tärkeintä tässä on se seurauksena on helvetin kuumaa.
Ainoa epäselvyys tässä onkin että kuinka viholliseni ovat saaneet selville minun olevan yliherkkä auringonvalolle ja liialliselle kuumuudelle. Minähän nimittäin en valita siitä kaikille ja kaiken aikaa enkä myöskään ole kirjoittanut siitä salaiseen päiväkirjaani. Joten mistä pirusta ne sen tiesivät.

Pirusta puheenollen, tästä pääsemmekin toiseen mahdolliseen selitykseen lämpenemiselle. Nimittäin.. HELVETIN VOIMAT NOUSEVAT MAAN PÄÄLLE!!!
Ainakin mikäli olen tulkinnut oikein muinaisia papereita ja salaperäisiä enneunia.
Varmuuden vuoksi päätin tiedustella asiaa johtotasolta eli herra Saatanalta. Kaivoin esiin kristallipalloni, riisuidun alasti ja piirtelin vartalooni verellä Saatanallisia symboleita. Alkuvalmistelujen(jotka olivat oikeastaan turhia mutta pidän dramatiikasta) jälkeen lausuin kristallipallolle muutamia pirullisia manauksia ja melkein samassa pallon kiiltävään pintaan ilmestyi rujoudessaan KAMMOTTAVA ja kerrassaan INHOTTAVAN ilkeämielisen näköinen naama!! Ei pitäisi kiillottaa palloa niin hyvin että näen oman peilikuvani, säikähdän joka kerta.

Hetken päästä kuitenkin kuva tarkentui Saatanan toimistoon ja hänen vähemmän rumaan lärviinsä. Saatana katsahti minuun yllättyneenä ja piilotti kiireesti pöytälaatikkoon ihmisennahkaan sidotun kansion jossa erotin tekstin "..ston lämpenemis suunnitelma." Mitähän helvetin asiakirjoja lieneekään.

"Agios Satanas" tervehdin tuttavallisesti. "Mitäs pirulle kuuluu?"
"Kiireistä on, kiireistä.. mitäs toinen?" Saatana vastasi samalla kun peitti huovalla pöydällä olleet maapallon ja auringon pienoismallit.
"On vähän kuuma ollut viime päivinä täällä. Ajattelin että sinä saattaisit tietää jotain asiasta kun tuommoinen lämmittely kuuluu toimenkuvaasi. Miten on?"
"Öhöm, niinkös, en minä tiedä mitään.." toimistoon ryntäävä pikkupiru keskeytti Saatanan kesken puheen: "Pomo! Otsonikerroksen tuhoajamoottorit toimivat nyt täysilläÄÄÄÄRGHHH!!" Pikkupiru räjähti tulipilveksi kesken puheensa. Saatana kääntyi takaisin puoleeni.
"Niin, kuten olin sanomassa, en tiedä mitään mistään kasvihuoneilmiöstä johtuvasta maailmanlaajuisesta ilmaston lämpenemisestä."
"Mistä tiesit että se liittyy kasvihuoneilmiöön?" ihmettelin.
"Öö. Kerroit juuri itse, etkö muista." Saatana kiirehti jatkamaan: "Mutta osaankin arvata mistä syyllistä kannattaisi etsiä! Lämpenemisen aiheuttajahan on aurinko eikö vain?"
"On se, tavallaan ainakin.." myönsin.
"AHA! Ja aurinko on taivaalla?"
"Juu..?"
"Noniin." Saatana hymyili voitonriemuisesti. "Syyllinen tähän tuhotyöhön löytynee siis taivaan kuningaskunnasta, eikä suinkaan täältä nöyrästä pienestä kotikolostani."
"Ah niin, olet varmasti oikeassa. Kiitos, Saatana! Olinpa houkka kun epäilin sinua!"
"Älä huoli, sattuuhan sitä. Mutta jos ei ollut muuta niin minun täytyisi tästä jo kiiruhtaa valvomaan ots.. ööh siis kadotettujen sielujen kiduttamista."
"Hyvä on, Saatana. Nähdään taas!" huikkasin.
"Varmasti näemme. Enemmin tai myöhemmin." Saatana sanoi pahaenteisesti virnistäen ja sammutti yhteyden.

Alkoi ihan päätä särkemään tuo keskustelu, hänen katseellaan on semmoinen vaikutus. Mutta olipas se tärkeä puhelu silti. Hyvä tietää ettei Saatana ole vastuussa tästä kavalasta suunnitelmasta, saattaisi olla vähän liian kova pala jopa minun kaltaiselleni urholle jos pitäisi yksin taistella helvetin armeijaa vastaan. Sen sijaan jonkun taivaallisen armeijan päihitän vaikka toinen silmä selän taakse sidottuna.

Täytyy vaan taas kerran todeta, rakkaat kansalaiset, että on rankkaa olla suurmies. Ei yhtä päivää etteikö minua yritettäisi salamurhata jollain kekseliäällä tavalla.
Maailma on sairas.