IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

hdkghfldglöfiäsdpdfwäöaTorstai 31.05.2007 07:19

<Quatermassu> O_o
<ThunderBot> MSG: GO TO CHANNEL #EUS
<ThunderBot> THIS IS NOT A DRILL
<ThunderBot> DO YOU COMPLY?
<Quatermassu> Yes
<ThunderBot> AWAITING RESPONSE...
<Quatermassu> I respond
<Quatermassu> So be quiet you
<ThunderBot> PLEASE GO TO THE SAFE ZONE SPECIFIED
<Quatermassu> DAMN YOU SHUT UP!
<ThunderBot> THIS IS THE ONLY LAST WARNING
<Quatermassu> SHUT THE FUCK UP!!!!
<ThunderBot> #ESTUSHAIN IS UNDER REPAIR
<ThunderBot> PLEASE GO TO #Eus
<Quatermassu> Vittu tiedetään saatanan (sensuroin vähäsen, tuli sanottua niin rumasti ;<)
<ThunderBot> SIR ENGLISH IS THE PREFFERRED LANGUAGE
<ThunderBot> CLOSING CONVERSATION
<Quatermassu> Grrrrrrr! O___O
<ThunderBot> THANK YOU FOR YOUR TIME

KuoletustaMaanantai 14.05.2007 09:34

Suunnitelmani etenee odotetulla tavalla, elikkä siis hitaasti.
Siirsin laboratorioni vanhaan vesitorniin, kolkko paikka ja sopii näinollen mainiosti tarkoituksiini.
Siellä saan rauhassa suunnitella zombievirusta sekä erinäisiä muita hulluja bisneksiä, joihin lukeutuu mm. pienehkö asetehdas. Katsokaas kun kaltaiseni hullut tiedemiehet tarvitsevat huikeasti massia kaikkien hullujen suunnitelmien valmistelemiseen, joten olen ottanut sivutoimekseni suunnitella palopommeja eräälle kirkkojen polttamiseen erikoistuneelle Saatananpalvojaryhmälle(ja tasapuolisuuden vuoksi puolustuskanuunoita kirkolle, molemmat osapuolet ovat minulle avokätisen kiitollisia ja kaksinaamaisuudestani tietämättömiä).

Vesitornin työntekijät meinasivat muodostua ongelmaksi, mutta lopulta pääsimme yhteisymmärrykseen. Minä en kerro terveysviranomaisille heidän taipumuksestaan käyttää vesisäiliötä käymälänä, eivätkä he kerro poliisille pikku asetehtaastani saatika maailmanvalloitussuunnitelmistani. Reilu peli.

Tulostakin on toki syntynyt. Kokeilin yhtä kaavoistani, sitä johon tulee nuudeleita, ja lisäsin sekaan myös tilkan soijakastiketta. Limaista mutta maukasta, kuten leijonakuningas sanoi juotuaan viemärikaivosta. Hyi.

Kreivi Ewilin mystinen uute vaikuttaa lupaavammalta tavaralta. Lisäsin siihen tilkkasen appelsiini-mangomehua ja kivennäisvettä, sekä lorauksen aina yhtä ihanaa tuhannesta neitsyestä vuodatettua verta. Siemaisin vain kerran kun jo nousi oksennus kurkkuun, ja zombithan oksentelevat kaiken aikaa. Palaset alkavat loksahdella paikoilleen, kuten Beverly Hills Ninja sanoi elokuvassa Beverly Hills Ninja.

Vaan paljon on vielä selvittämättä. Tunnen itseni suorastaan sokeaksi, mihin saattaa vähäisessä määrin vaikuttaa myös kirkas aamuaurinko joka paistaa ikkunasta suoraan silmämuniini.

Auringosta puheenollen, se on jo häiritsevän korkealla ja kärventää verkkokalvojeni lisäksi myös suojatonta ihoani myrkyllisellä säteilyllään, kiitos saastuttavien tehtaiden jotka kapitalismin rahavirtojen ylläpitämiseksi nakertavat kiihtyvällä tahdilla otsonikerrosta savusumuillaan!!! (huomaatteko miten tähänkin näennäisen tarkoituksettomaan aamukolumniini sai mahtumaan ripauksen propagandaa ;>) Tuollaiset tuholaitokset kyllä pysähtyvät kun virukseni pääsee valloilleen! Hohoo!
Mutta asiaan, aurinko siis on noussut ja oloni alkaa käymään tuskalliseksi tässä suuren ikkunan omaavassa tietokonehuoneessa. Joten toivotan teille antoisaa päivää, rakkaat kansalaiset, muistakaa tehdä ainakin yksi hyvä työ joka päivä. Heittäkää vaikka yksi kivi turkisliikkeen tai vaikka koulun ikkunaan niin setä Albus on tyytyväinen.
(jos joudun syytteeseen tuosta niin väitän etten ollut tosissani. päätelkää te itse olenko minä vai enkö. moi.)

ZombifiedLauantai 12.05.2007 07:33

Ah. Tykkään monenlaisista kauhuleffoista mutta zombikauhut ovat rakkaimpien joukossa. :')
Jostain kumman syystä minua on pennusta asti viehättänyt ajatus että ympärilläni olevat ihmiset joko kuolevat tai muuttuvat verenhimoisiksi kannibaalizombeiksi jolloin saisin hyvällä omallatunnolla tappaa heidät itse.

Tästäpä ideaa maailmanvalloitustani ajatellen. Aion kehittää ikioman zombipöpön jota koulutetut lepakkoni sitten levittävät pitkin maailmaa. Ensinnä tietysti suurimpiin armejoiden tukikohtiin jotta saadaan ne rauhanhäiritsijät pois pelistä.

Helppoa kuin mikä. Tarviis vain keksiä se viiruz ensin. Olen tehnyt pieniä kokeita kyllä jo.
Ensimmäisessä kokeessa käytin ystäväni/arkkiviholliseni Kreivi Ewilin keksimää voimakasta uutetta (en tiedä mistä se on uutettu) joka näyttää saavan ihmiset hulluiksi.
Juotin uutetta autonkuljettajalleni Morthaxille, mutta zombiutumisen tai hulluksi tulemisen sijaan hän ainoastaan piristyi. Itsekin uskaltauduin hitusen maistamaan, näköjään pari viikkoa säilytystä on tehnyt juomalle vain hyvää.
Mutta se ei muuttanut meitä kuolaaviksi tappokoneiksi joten täytyi palata tutkimusten pariin.

Seuraavaksi kokeilin sekoittaa kaikenlaisia aineita mitä laboratorioni kaapeista vain sattui löytymään. Ainesten joukossa oli seuraavia:

Nuudeleita(made from vehnä)
Paseerattua tomaattia
Tomaattipyrettä
Tomaattikeittojauhetta(from Lidl)
Basilikaa
Salviaa
Pippuria(musta)
Öljyä(rypsi)
VERTA!!! (tuhannesta neitsyestä!)
Mystistä limaa
Tavallista limaa
Radioaktiivista säteilyä(kännykästä)

Kas siinäpä soppa. Valitettavasti autonkuljettajani oli jo huristellut tiehensä mystisen uutteen innostamana joten jouduin testaamaan keitosta itseeni.
Tein vähän leipää lisäksi, ja juomaksi appelsiini-mangomehua ja kivennäisvettä, ja altistin itseäni myös Televisioksi kutsutun laitteen turmiollistavalle säteilylle(Simpsons!) ateriaa nauttiessani.

Hyväähän tuo oli mutta en huomannut mainittavia zombistavia vaikutuksia.
Saattaahan tietysti olla että minun pitää ensiksi kuolla. Vaan jos keitos ei toimikaan toivotulla tavalla niin kuolema tekee minut kohtalaisen toimintakyvyttömäksi. Joten päätin lykätä tuota vaihetta vielä hetken.

Sekä Ewilin juoma että itse valmistamani keitos olivat kuitenkin erinomaisia joten jatkan tutkimuksiani niiden parissa.
Tunnen että ratkaisu on ulottuvillani.

"Kaikissa meissä asuu lihava sika"Keskiviikko 09.05.2007 07:24

Päätin juuri ihan virallisesti ryhtyä hulluksi tiedemieheksi aikeenani korjata maailman vääryydet. Aloittaen ihmisestä, joka on vastuussa melkeinpä kaikista vääryyksistä.(loput ovat jumalien syytä mutta en pidä soveliaana haastaa riitaa itseäni isommille o__O)
Tietysti olen ollut pelätty valtiovallan vihollinen jo kauan, minkä lisäksi olen sattumoisin myös Suomen kuningas. Joidenkin mielestä nämä seikat saattavat olla ristiriidassa keskenään mutta voin vakuuttaa että kaikelle löytyy selitys. Mikä se sitten on, noh, ettikää se itte.

Mutta asiaan.
Kirjoitan tätä lyhyttä pätkää jo viidettä kertaa koska kirjoitusintoni on kuihtunut entisestään samaa tahtia hupenevien aivosolujen kanssa, ja siksi varmasti havaitsettekin tämän piiperryksen jopa aiempia mölinöitä epä-viihdyttävämmäksi. Tämä teille koituva epämukavuus on osa ihmiskuntaa vastaan suunnattua Suunnitelmaani jonka yhtenä päämääränä on vähän kerrassaan tehdä teidät raivohulluiksi zombeiksi. Sitten, tv:n kaupallisten tiedotteiden sekaan piilotetuilla hypnoosiviesteillä saan teidät käymään porukalla virkavallan kimppuun. Virkavalta reagoi tähän ominaisella tavallaan eli avaamalla tulen, ja sitten meillä onkin kiva pieni sota käynnissä.
Niin te kaikki vitun armeijamieliset pikkukommandot, sittenhän saatte nähdä miten kivaa on oikeasti kun perheesi ammutaan ja joudut syömään heidän maksansa selvitäksesi hengissä seuraavat viikot, minkä jälkeen joudutkin pakkotyöleirille missä sinulta ihan ensiksi lyödään hampaat irti jotta et voisi purra vartijoita, ja etpähän niitä tarvitsekaan laihaa perunavelliä lipittäessä, yksi annos päivässä. Eikös vaan sota olekin kivaa. =)

Tämä riemu on teillä edessäpäin, kyllä siis kannattaa olla ihminen.

Koska oikeasti, mitä vitun väliä millään. Saatana!! Maailmassa on kourallinen niitä jotka tahtovat ihan oikeasti auttaa toisia ilman taka-ajatuksia, ja jopa tekevätkin sen eteen jotain. Ja jokaista sellaista yksilöä vastaan on vähintään miljoona meitä piittaamattomia läskejä sikoja jotka pelkällä päivittäisellä elämällämme tuemme sortoa. Ihan oikeasti, ei ole vaikea ottaa siitä asiasta selvää muttakun EI VAIN VIITSI.
Mutta tämä syöttöporsaslauma ei ole edes pahinta, vaan koko teurastamoa johtaa pienempi ryhmä vielä saastaisempia olioita. He toden totta tietävät missä mennään ja mitä seurauksia heidän päätöksillään on, ja tekevät ne siitä huolimatta.
Ja onhan näitä kyllä meidän laumankin seassa, näitä jotka nauttivat kärsimyksen tuottamisesta. Sellaiset tunnistaa. Ja mitä pitää tehdä kun sellaisen tunnistaa? Pitää TUHOTA.
Aidosti hyvät ihmiset on hankalampi tunnistaa koska he pitävät matalaa profiilia, ja hyvä niin koska juuri heidän kimppuunsa teurastaja-siat mieluiten käyvät.
Kas onpa kello jo paljon. En oikein tiedä mitä helvettiä taas vaahtoan, kukaan tästä kuitenkaan jaksa tajuta mitään taas. Vituttaa vain vaihteeksi.
Kauankohan olen jo kirjoittanut. Ainakin on jo valoisaa. Ja sumuista. Hemmetin sumuista. o_O
Noh laitetaas tämä nyt silti kaikkien kiusaksi. Kuten tiedätte, rakkaat kansalaiset, mie en ole yksi näistä hyvistä ihmisistä vaikka kunnioitankin heitä suuresti. Olen enemmänkin tuollainen läski teurastaja-sika, paitsi että suuntaan lihakirveeni alistajiin päin, en alistettuihin. Silti, olenko oikeastaan yhtään erilainen kuin nuo muut saastaiset hylkiöt.
Mutta sitä ei kannata miettiä, että oletko oikeassa vai väärässä, tee vain niin kuin itsestäsi tuntuu oikealta. Jos alat epäröimään niin joku huomaa sen ja tulee tarjoamaan sinulle omaa käsitystään oikeasta ja väärästä. Etköhän löydä sen itsekin.

Projekti DoomTiistai 08.05.2007 03:33

Naputtelin tylsistyneenä taas Hikipediaan: http://hiki.pedia.ws/wiki/Projekti_Doom
Ei varmaan aukea hirveästi ellei ole Doomia pelannut. Pelanneille sitten tiedoksi että tuon on tarkoitus olla kunnianosoitus klassikkoa kohtaan eikä suinkaan pilkkaa. Monet ihanat tunnit olen miekin paukutellut helvetin mörkelöitä haulikolla päähän. :')

AARGH... ah.. aaahh. :]Keskiviikko 11.04.2007 06:58

Kauhu on ihanaa huumetta.

HIÄÄÄH!Tiistai 10.04.2007 08:10

Vieläkin pelottaa. o___o
Kiitos, Silent Hill!

ÄÄK!Maanantai 09.04.2007 07:05

Pelottaa ;___;

Aagh.Torstai 05.04.2007 08:41

Kattelen täs Event Horizonia yksin pimeässä huoneessa. o______O
Häiritsevästi pakko pitää naama lähellä ruutua kun kuulokkeiden johto ei yllä kauemmaksi koneesta, ja on kiva nähdä ihan läheltä kaikki hirveät säikäytykset ja kauhut. :)
Näin se yö menee kiljuessa, ei onneksi naapurit pidä mua omituisena.