IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

AARGH... ah.. aaahh. :]Keskiviikko 11.04.2007 06:58

Kauhu on ihanaa huumetta.

HIÄÄÄH!Tiistai 10.04.2007 08:10

Vieläkin pelottaa. o___o
Kiitos, Silent Hill!

ÄÄK!Maanantai 09.04.2007 07:05

Pelottaa ;___;

Aagh.Torstai 05.04.2007 08:41

Kattelen täs Event Horizonia yksin pimeässä huoneessa. o______O
Häiritsevästi pakko pitää naama lähellä ruutua kun kuulokkeiden johto ei yllä kauemmaksi koneesta, ja on kiva nähdä ihan läheltä kaikki hirveät säikäytykset ja kauhut. :)
Näin se yö menee kiljuessa, ei onneksi naapurit pidä mua omituisena.

LiittoTorstai 29.03.2007 06:48

(Huom. Seuraava teksti on filosofista ja kuivaa ja luultavasti et saa siitä mitään selkoa koska kirjoitin sen vain omia ajatuksiani selventääkseni ja laitoin tänne ihan vain kiusallani koska jotkut lukevat tästä varoituksesta huolimatta ja saavat päänsärkyä ja ärtymystä. Olen Paha.)

Tarkastelen murheellisena ikkunani alla levittäytyvää valtakuntaa.
Kulmikkaiden, vinojen talojen välissä kiemurtelevat kivetyt kadut on yöaikaan valaistu lyhdyin joiden valo saa kaduilla käyskentelevät kansalaiset näyttämään hirviömäisiltä. Kaduilla käyskentelevät hirviöt vasta pelottavilta näyttävätkin. Hymyilen, yöaikaan valtakunta tuntuu melkein terveeltä.
Nostan katseeni horisonttiin, kaukaisuudessa erotan viholliseni Valon valtakunnan tornin, se mokoma ei lakkaa hohtamasta edes yöllä. Pröystäilijät.
Yhtä pitkän matkan päässä molemmista maista sijaitsee Harmaa valtakunta, heidänkin vaatimattonan torninsa erotan kun tarkasti katson.
Kävelen tornikamarin idänpuoleiseen ikkunaan. Kaukana, mutta ei tarpeeksi kaukana, pimeä maani päättyy yhtäkkiä tyhjyyteen. Ei valoa, ei pimeyttä, ei mitään siltä väliltäkään. Vain tyhjyyttä.

Riuhtaisen verhot ikkunan eteen mutta se ei saa minua rauhoittumaan. Vihaisena potkaisen puista pöytää joka iskeytyy päin seinää ja menee palasiksi. Se rauhoittaa vähän.
En kuitenkaan saa näitä ahdistavia mietteitä ravisteltua päästäni. Kuljen rauhattomana ympäri kammiotani ja olen aikeissa hajottaa tuolitkin kun tulen vilkaisseeksi seinäkalenteriin. Ah, tälle päivälle on merkitty valtiovierailu, olin aivan unohtaa. Yleensä vihaan näitä diplomaattisia tapaamisia mutta nyt ajatus tuntuu vain piristävältä. Potkaisen tuolin edelläni portaisiin ja lähden laskeutumaan sen kolinaa seuraten.
Sisemmässä aulassa minua vastassa on kaksimetrinen luuranko jonka silmät leimuavat helvetin tulta. Käsken sen hakea matkaviittani ja valjastaa lohikäärmeen. Luuranko nyökkää ja kalistelee matkoihinsa.
Menen matalan holvikaaren alta ulompaan aulaan jossa on suuri tamminen pöytä.
"Pahaa iltaa, Quatermass", tervehdin tammipöydän ääressä istuvaa tummapukuista miestä.
"Vaikutatte hermostuneelta, herra" Quatermass sanoo nostamatta katsettaan tarot-korteista joita selailee pöydällä. -"Ette yleensä ole noin muodollinen."
"Se johtuu ilmasta.. ilmassa on ikävyyksiä" selitän. Luurankosoturi palaa ja auttaa matkaviitan ylleni. Panen merkille että se on kadottanut päänsä mutta en kehtaa huomauttaa asiasta.
"Olen lähdössä vierailulle, ehkäpä se piristää hieman." sanon Quatermassille.
"Hyvää matkaa, herra" Quatermass toivottaa astuessani ovesta ulkotasanteelle.

Myrkynvihreä lohikäärme jo odottaa minua valjastettuna ja selvästi pahantuulisena. Lähestyessäni se huitaisee minua kohti siivellään ja olisi irroittanut pääni ellen olisi kumartunut ajoissa. Nyt tiedän mitä luurangolle tapahtui.
"Huti meni! Ja nyt olet kunnolla tai jätän sinut ilman aamupalaa, senkin vihreä piru."
"Oliko tuo uhkaus vai lupaus..." lohikäärme mutisee mutta antaa minun kiivetä selkäänsä.
"Äläs nyt. Minkä minä sille voin että karja on käynyt laihaksi ja sairaaksi" lohduttelen sitä noustessamme lentoon. "Ja kansalaiset eivät oikein tykkää ehdotuksestani että rikolliset annettaisiin lohikäärmeen ruoaksi, he kun sattuvat kaikki olemaan rikollisia."
Lohikäärme vain jatkoi murjottamista. Taputin sen päätä ja nojauduin lähemmäs. "Kuules. Sain tiedon että valkoisten vakoojia on nähty metsärajalla viime päivinä ja ajattelin lähettää viikonloppuna ryhmän heitä etsimään. Mitäpä pitäisit jos saisit olla ryhmän johdossa?"
Ajatus piristää lohikäärmettä suuresti ja loppumatka Harmaata maata kohti sujuukin iloisen juttelun merkeissä.
Ilma on kolea ja sumuinen Harmaan valtakunnassa saapuessamme lopulta perille. Lohikäärme laskeutuu tottuneesti tornin kiveykselle. Jätän lohikäärmeen tallipäällikkönä häärivän golemin hoitoon ja suuntaan kulkuni kohti tornin ovea. Käännyn ovella kuullessani raskaan jysähdyksen ja jiddišin kielistä kiroilua. Golem hamuilee irronnutta päätään ja lohikäärme virnistelee minulle ilkikurisesti. Pudistelen päätäni ja astun tornin ovesta.
Ulompi aula on maltillisesti ja mielestäni hyvin tylsästi sisustettu. Huoneen yhdellä sivustalla on tammipuinen pöytä jonka ääressä istuu tarot-kortteja selaileva tummapukuinen mies.
"Terve taas, Quatermass" sanon ripustaessani matkaviittaani naulakkoon.
"Tervehdys. Lady odottelee teitä jo kokoushuoneessa." Quatermass vastaa.
"Mainiota. Hömm." sukaisen hiuksiani suoremmaksi ja olen harmissani ettei täällä ole peiliä.
"Miltä näytän, Quatermass?"
"Pahalta kuten aina, herra. Menkäähän nyt jo." Quatermass sanoo hymyillen.

Kokoushuoneen ovella epäröin hetken ennenkuin koputan.
"Ken on ovella?" lausuu kirkas ääni.
"Minä, pimeyden valtias ja kauhun kuningas!" julistan jyhkeästi ja valmistaudun näyttävään sisääntuloon.
"Ai sinä, hassu." ääni vastaa nauraen. "Tulehan sisään sieltä." Päätän jättää dramatiikan toiseen kertaan, piilotan halvan savupommin takaisin taskuun ja astun huoneeseen.

Kokoushuone on värikkäin paikka koko harmaassa tornissa, siellä on seinävaatteita ja koristeita kaikista valtakunnista. Kauniisti veistetyllä pöydällä on hopeinen teekannu ja pöydän ääressä divaanilla istuu valoa hohtava kaunis enkeli.
"Saako olla teetä?" enkeli kysyy ja kaataa sitten kupillisen vastausta odottamatta. Istun vastapäiseen mustaan nojatuoliin. Siristelen silmiäni sillä hänen loisteensa häikäisee minua. "Tuota.. voisitko vähän.. himmentyä?" kysyn.
"Oi anteeksi, unohdin aivan", enkeli valehtelee viattomasti. Hän 'unohtaa' joka kerta. "Onko nyt parempi?" hän kysyy vähennettyään valaistusta.
"Paljon parempi." Enkeli on kyllä sokaisevan kaunis ilman hohdettaankin, jopa minun on myönnettävä se.

"Noh, mitenkäs valtakunnassa?" kysyn ja siemaisen teetäni. Kuumaa.
"Hyvin hyvin. Mitenkäs teillä?" Enkeli kysyy.
"Pahoin." vastaan kohteliaasti. Hoidamme muodollisuudet nopeasti pois ja odotamme molemmat itsepäisesti että toinen ottaisi puheeksi asian josta tulimme puhumaan.
"Ilmat käyvät synkemmiksi.. oletko huomannut" kilistelen lusikkaa hermostuneesti kupissa.
"Luulisi sinun vain pitävän sellaisesta" enkeli tokaisee.
"En tarkoita sellaista synkkyttä, tiedät mitä tarkoitan."
Lusikoiden kilinää.
"Kansa on alkanut käyttäytymään levottomasti.." enkeli puhuu kuin itsekseen.
-"Niin meilläkin päin. Kaikenlaisia uusia ilmiöitä. Kuten tämä raha."
"Sillä nimellä sitä meilläkin kutsutaan. Ensimmäisenä tuli mieleen että sen täytyy olla jotain sinun keksintöäsi!" Enkeli osoittaa minua syyttävästi lusikalla.
-"Höh! Luulin että tunnet minut. Mutta niin minäkin ajattelin heti sinua kun oma kansani alkoi esittämään levottomia ideoita vallankäytöstä. Taisivat kutsua sitä nimellä demonikratia."
"Aivan uusi sana minulle. Mitä se merkitsee?"
-"Ymmärtääkseni se on sitä että maata näennäisesti johtaa useampi ihminen ja kansa huijataan uskomaan että he ovat valinneet nämä johtajat, vaikka todellisuudeessa he itse juonivat tiensä huipulle ja valitsevat sitten seuraajansa."
Enkeli hirmustui. "Vai ajattelit että minulla olisi jotain tekemistä tuon kanssa, mitäh?"
"Nokun teillä tuo vallankäyttö on vähän kumman höveliä, en ole koskaan ymmärtänyt miten valtio pärjää ilman diktaattoria" selitän.
"No hyvä on. Ja ehkä olin epäoikeudenmukainen kun syytin sinua rahan keksimisestä, sinun ilkeytesi on sentään hienostuneempaa." Enkeli sanoo hieman rauhoittuneena.
Siemailemme hetken teetä hiljaisuudessa.

"Uusi maailma." Enkeli sanoo. Kohotan kulmiani kysyvästi.
Enkeli ei vastaa vaan tarttuu teepannuun ja kaataa kuumaa teetä pöydälle. Nesteen pinta väreilee hetken ja muodostaa näyn sumusta. Sitten sumu hälvenee hieman ja näemme kaupungin joka on suurempi kuin meidän valtakuntamme olisivat yhteensä. Silmänkantamattomiin rakennuksia joista jokainen on meidän tornejamme korkeampia, tunnen kateuden pistoksen.
"Uusi maailma omamme ulkopuolella", Enkeli selittää.
"Paha maailma," hän sanoo ja osoittaa minua syyttävästi, "eikä kuitenkaan ole. Kaikki on sekoittunutta. Katso." Nyt näkyviin ilmestyy tuiman näköinen mies jolla on lyhyet viikset. Hän pitää puhetta hurraavalle kansanjoukolle, ja hänen silmissään loistaa hulluus.
"Hän on tappanut lukemattomia" totean tulkittuani saamiani vaikutteita. "Paha mies."
"Totta," Enkeli myöntää, "mutta aina hän luuli tekevänsä hyvää. Katso tämä." Seuraa uusi näky. Puiseen ristiin naulattu puolialaston mies. Hän on elossa ja kärsii, mutta kukaan ei auta häntä alas. Katson häntä, ja katson hänen elämäänsä, ja saan hyvin ristiriitaisia vaikutteita.
"Eihän tässä ole mitään järkeä.." mutisen. "Hän on hyvä, äärimmäisen hyvä, ja samalla hänessä tuntuu äärimmäinen pahuus jonka rinnalla omanikin kalpenee." Katson kauhistuneena enkeliin.
"Ymmärrätkö nyt? Se on uuden maailman kirous. Hyvä ja paha ovat sulautuneet yhteen, mutta tuloksena ei ole tasapaino vaan sen vastakohta, täysi kaaos. Näkemäsi maailma on meitä ympäröivä todellisuus. Näkemäsi näyt ovat tuon maailman menneisyys ja meidän tulevaisuutemme." Enkeli on itkun partaalla. Huomaan hämmästyksekseni etten nautikaan ikuisen viholliseni kärsimyksestä. Sillä tajuan että tämän tulevaisuuden edessä me kaksi seisomme samalla puolella. Lasken kämmeneni hänen kätensä päälle.
"Minäkään en halua tuollaista maailmaa. Mutta mitä me voimme tehdä?" kysyn.
Enkeli tarttuu käsiini ja puhuu kiihkeästi "Meidän täytyy tehdä mahdoton ja yhdistää kaksi absoluuttisen vastakkaista perusvoimaa, kutoa valosta ja pimeydestä muuri suojaksi tuolta hulluudelta joka on tulos epäonnistuneesta yhdistymisestä, ja meidän täytyy välttää itse epäonnistumasta."
"Siis häh?" putoan aina kärryiltä kun alkaa puhumaan vertauskuvilla.
"Aargh. Yritän sanoa että..." Enkeli irvistää "Meidän täytyy muodostaa liitto."
Hmm. Maistelen ajatusta. "Liitto? Tarkoitatko siis..."
"EN!" hän sanoo arvattuaan ajatukseni.
"Harmi. Tarkoitat siis ikäänkuin sotilasliittoa? Hmm ensiksi meidän kai pitäisi lopettaa keskinäine sotamme."
"Siitä voisi olla hyvä alkaa" hän toteaa kuivasti. "Mutta pelkkä tulitauko ei riitä. Meidän täytyy muodostaa yhtenäinen kansa. Harmaasta maasta tulee uuden valtakuntamme keskus."
"Mutta.. Harmaassa tornissa ei ole valtaistuinta. Kumpi meistä johtaa tätä uutta kansaa?" kysyn.
"Siinäpä sinulle totuttelemista, senkin diktaattori, koska kumpikaan meistä ei johda. Uutta maata johtaa kansa, ja meidän tehtävämme on vain pitää rauha yllä."
"Siis." pudistelin päätäni. "Keskeytä minut jos ymmärsin väärin, mutta me olemme siis muodostamassa uutta valtiota, sinun Valon kansasi ja minun Pimeyden kansani, ja kaikki valta annettaisiin näiden riitapukarien käsiin, ja tällä reseptillä meidän pitäisi VÄLTTÄÄ tuon uuden maailman hulluus?"
Enkelin hymy on kuin aurinko. "Täsmälleen näin!"

Avaan suuni vastalauseeseen mutta suljen sen saman tien. Vastoin kaikkea järkeä alan kallistua enkelin suunnitelman kannalle. Selvää on että meillä on edessämme ikuisesti kestävä urakka yrittäessämme saada kansojamme elämään sovussa ja rauhassa Harmaassa maassa. Mutta joudun myöntämään että olen oikeastaan jo kyllästynyt ikuisuuden kestäneeseen sotaan välillämme. Sitäpaitsi uuden maailman uhka tuntuu paljon hirvittävämmältä kuin ajatus rauhasta ikuisen vihollisen kanssa.
Puristan enkelin kättä. "Olkoon siis niin. Tästä eteenpäin emme ole vihollisia vaan yhden kansan samanarvoisia edustajia."
"Muodostukoon Valosta ja Pimeydestä uusi mahti, vastavoima hulluudelle" enkeli lisää.
Ja Quatermass, joka tuntuu ilmestyneen tyhjästä, laskee kätensä käsiemme päälle ja sanoo: "Niin käyköön, ja kestäköön liittonne iäti." kuin julistaisi meidät mieheksi ja vaimoksi, tuumin, mutta pidän ajatuksen omana tietonani etten rikkoisi tunnelmaa.

Oloni tuntuu kevyeltä kun lopulta astun ulos tornitasanteelle hyvästeltyäni enkelin. Tunnen että olen ottanut kantaakseni valtavan taakan, ja tiedän että tulen kantamaan sitä päivieni loppuun saakka. Mutta se ei tunnu pahalta.
Lohikäärme tervehtii minua riemullisesti tasanteella. Muistan lupaamani metsästysretken joka asioiden saaman käänteen takia täytyy peruuttaa, ja toivon etten olisi tullut luvanneeksi.
Golem on saanut päänsä takaisin paikoilleen ja mulkoilee minua äkäisesti hyvän matkan päässä lohikäärmeestä.
Lennämme tasaista vauhtia kotia kohti, aamu on jo valkenemassa. Selvitän hermostuneena kurkkuani. "Tuota noin. Siitä metsästysretkestä josta oli puhetta..." aloitan.
Lohikäärmeen niskasuomut rahisevat äänekkäästi kun se hitaasti kääntää päänsä puoleeni.
"Niin?" Lohikäärmeillä vasta onkin verraton taito saada yhteen ainoaan sanaan valtaava määrä uhkaavuutta. Katson sen leimuaviin silmiin ja etsin sopivia sanoja. Kotimatkasta tulisi ohdakkeinen.


Reality compromisedLauantai 24.03.2007 05:13

Päivä alkoi vitun hyvin.. nukahdin epätavallisesti jo yöllä ja näin unta jostain helkkarin nasan sukkulasta joka putosi laukaaseen ja sen takia ilma oli niin täynnä pölyä ja lasia ja paskaa ettei voinut hengittää.
Ja sitten hullu velhotar heitti päälleni kirouksen mutta jollain ilveellä onnistuin heittämään sen takaisin. Siis siinä unessa.
Sitten heräsin ja sängyn vieressä seisoi valkoinen piru joka täräytti minua nuijalla naamaan ja katosi. Tämä piru oli nimeltään Todellisuus ja se on kyllä vittumaisimpia asioita mitä tiedän. Todellisuus on paskin kaikista huumeista mitä voit ikinä vetää rasvan tukkimiin suoniisi, se riisuu ilon kaikesta ja jättää jäljelle vain kylmyyttä. Se on pahin vihollisistasi, eikä sitä saa hengiltä sitten millään, sen voi ainoastaan yrittää pitää loitolla.
Miten sen kanssa sitten pitäisi menetellä? No, ainoa keino on se että et ikinä edes löydä sitä. Jos onnistut elämään koko elämäsi näkemättä vilaustakaan Todellisuudesta niin sinulla saattaa olla mahdollisuus elää onnellisesti loppuun. (ei tie loppuun pääty, hah älkää luulkokaan)
Mutta jos kerrankin katsot taaksesi ja näet tuon pirulaisen virnuilemassa niin se ei jätä sinua ikinä rauhaan. Se tulee eteesi kerran toisensa jälkeen ja yrittää repiä silmäluomesi irti jotta voisit NÄHDÄ. Nähdä mitä ympärilläsi on. Nähdä Todellisuuden.
Nyt hyvät kansalaiset, seuraa tolkutonta kielenvääntelyä koskapa suomen kielessä ei ole oikeita sanoja, mutta yrittäkää nyt siitä huolimatta tajuta edes jotain. Nimittäin Todellisuus ei ole sama asia kuin todellisuus. Se että jokin asia on "todellista" ei välttämättä suinkaan tarkoita että se olisi "totta". Kaikella on monta puolta. Tuo pirupaskiainen jota kutsumme Todellisuudeksi on vain yksi sivu tästä viiltäväsärmäisestä jalokivestä joka on koko mahtava maailmankaikkeutemme ja olevaisuutemme elikkäs kaikki mitä on koskaan ollut ja tulee olemaan olemassa, KAIKKI. (ja silti tuo jalokivi voisi periaatteessa olla atomin osa jossain isommassa maailmassa, ja todennäköisesti onkin. hulvatonta. =))
Äh alan olla jo aika väsynyt enkä muista miksi aloin selittämään kun kukaan ei kuitenkaan ymmärrä mitä ajan takaa. Sitäpaitsi lääkkeet loppu ja minulla on sietämätön olo. Ehkä tämä lärpätys on vain vieroitusoireilua, miten vain, mutta jos näette sitä valkoista pirua niin potkaiskaa kasseille minunkin puolestani, kiitos.

[Ei aihetta]Torstai 15.03.2007 14:26

Uaah. Minulla oli vaihteeksi niin mahdottoman tylsää eksyin The Sect of Homokaasuun selailemaan kuuluisaa Peitetarinaa. Koska olen niin mahdottoman ilkeä(olenhan Pimeyden Ruhtinas muun ohella), päätin kiusata teitä päiväkirjan tirkistelijöitä pätkällä peitetarinaa.
Kirjoittajien nickit zenzuroitu - (= viiva) merkillä.

- Orvi ei ollut koskaan nimittäin pitänyt turkkilaisista.
- Tämä mainio luonteenpiirre tuli esiin hienosti varsinkin Orvin alkaessa etsiä
- polvitaivettaan erään fetsipäisen herrasmiehen
- hymyillessä vieressä kuin apinaa nielevä mustalainen.
- Esityksen täytyy jatkua, tokaisi Kekkonen ja raapaisi
- persettään, jonka hän oli viikkoa aiemmin tettänyt Kuopion
- vesitornissa sijaitsevassa hyytelömäisen ontossa
- natsien tutkimuslaboratoriossa. Kukaan ei tiennyt, että
- perse omasi pimeitä saatanallisia natsi-voimia½!#½"!
- Joten natsit änkesivät Kekkosen perseeseen ämpärillisen tonnikalaa
- ilman hiekoitussepeliä. Korvan takaa löytyi
- kilo kilohailia ja metri siimaa. Tämä hämmästytti
- yleisöä,mutta olivatpa väärässä. Nimittäin teuwwoa ei ihmettänyt mikään, hänhän oli sen
verta päisään, että pysyi omin voimin selällään ojassa
- niin, mutta minä en ole kala!
- Teuwwo liimasi suomuja erikeepperillä selkäänsä, mutta
- evät tuottivat ongelmia. Alumiinifolio oli liian Folismaista, tuorekelmu muistutti
- mutta juuri silloin kaikkimaailman elmukelmut ja foliopaperit tuhoutuivat. "Ei sitten tänä
vuonna syödäkään kinkkua"
- LAITETAAN KÄPYJÄ JA LEHMIÄ!!!
- Ja niin he ottivat entisien poikaystäviensä kaverit ja täyttivät nämä lehmillä. Hella
kuutoselle ja
- nyrkillinen voita kattilaan. Käpylehmillä täytetyt Exät kattilaan perunoiden ja kalanpäiden
joukkoon
- kossu pakkasesta. Älä keitä kokoon, vaan siivilöi kalanpäät
- ja haarukoi ne silmien viereen unohtamatta
- samanaikaista suomustamista vispilällä
- anuksen uumenissa.
- Haudutetaan koko komeus kattilassa, kunnes taivaan portit aukenevat
- Satu Tiivolan koiran ulkotöppösille.
- Sitten vain reippaasti sisään


...
eiköhän tuo riitä. >.< Raja se on minunkin julmuudellani. Nyt aiheutin varmasti muutaman aivonyrjähdyksen, vaan oma vikanne jos luitte.
Jos taas voit hyvin tuon luettuasi niin oletpas sinä härski pervo. Elikkäs ehtaa Homokaasu-ainesta, kipinkapin vain rekkaamaan http://www.homokaasu.org , jopa irc-galleriaakin likaisempi yhteisö. ^___^

HuohTiistai 13.03.2007 08:36

Klikkasin vasta nyt tuota gallerian etusivulla pyörinyttä mainosta, vaikutti ihan hauskalta ja ajattelin että sieltä löytyisikin jotain hauskaa. No ei nyt hauskaa, surkuhupaisaa enemmänkin. Kokoomus - suomen toivo. -___-' Mietin pitäisikö itkeä vaiko nauraa, mutta tarkemmin ajatellen ei tuo ansaitse kumpaakaan.
Siitä pilipalijoukosta on hankala sanoa yhtään mitään käyttämättä muutamia hävyttömiä sanoja, joten tahdikkaana kansalaisena pidän mölyt mahassani ja huokaisen ääneen tilanteeseen sopivan, kylläkin yhtä hölmön, sanonnan: LOL

Tämä kertoo jotakin irc-galleriasta. Aikoinaan irkkaajille suunnattu kuvagalleria on nyt yksi suuri mainosmedia. Ja aika hemmetin kätevä semmoinen. Suurin osa käyttäjistä on vielä koulua käyviä pentuja ja loputkin enimmäkseen nuorta porukkaa. Halutuinta kohderyhmää siis.
Kätevintä on siis roskapuolueille mainostaa täällä, tarjota vielä tietämättömille nuorille mielikuvaa että "Me olemme TEIDÄN puolellanne!", ennenkuin kohde ehtii löytää totuuden.
Näinhän sinivalkoiset aatteet perusidealtaan toimivat: Pienen eliitin hyvinvoinnin turvaamiseksi tarvitaan valtava joukko mudassa polkevia pieniä kansalaisia jotka ovat valmiita uhrautumaan uudestaan ja uudestaan aatteen vuoksi, odottaen palkkiota jota ei ikinä tule.

Myös sotavoimat ovat haistaneet sopivan raon ja tunkeneet mainoksiaan tänne. Taitavat käydä epätoivoisiksi. Noh, niiden profiili ja yhteisö ovat semmoista kukkelia että jos joku menee lankaan ja innostuu liittymään niin ansaitsee tuomionsa, eli pitkän palvelusajan täynnä hanttihommia pääsemättä lähellekään noita iiih ihania koneita. Oikeasti, kysykää vaikka joltain värväyspampulta että kuinka moni oikeasti pääsee lentämään ja mitä siihen vaaditaan.

Tulipas tässä kirjoiteltua. Harmaata. Väsyttää niin että on terä poissa, en jaksa olla hyökkäävä.
Jos joku sittenkin suivaantui niin saa tulla viisastelemaan. Vastaan asiallisiin murjotuksiin.

Hyvää alkavaa tiistaita, kansalaiset. Muistakaa katsoa Paavo Pesusieni, minä ainakin katson.

Paras ja kauneinMaanantai 12.03.2007 17:49

Rakas päiväkirja!
Nyt olen minäkin muodikas ja tyylikäs. Ostin mp3-soittimen!
Eipä hypitä nyt meikätytön silmille, ei. Kyllä nyt vaan kadulla kulkiessa kaikki ihastelevat ja kumartelevat ja tahtovat olla niinkuin minä. Ja eipä aikaakaan niin kaikki pitävät farkkutakkia ja ryöstelevät pankkeja minkä kerkeävät.
On se ihmeellistä mitä tällainen pieni kapistus voikaan saada aikaan. Kyl se niin on että pienikin on tärkeä. Ajatelkaa vaikka myrkkykapselia joka kaataa presidentin. :) Tai mikrofilmiä jonka sisältämät salaiset tiedot johtavat hallituksen kaatumiseen! Tai ruttoa kantavaa rottaa joka saastuttaa koko eliitti-kansalaisille tarkoitetun maanalaisen tukikohdan ruokavaraston!!

Niin että muistakaas se, hyvät kansalaiset, jos olette niin hävyttömiä että luette salaista päiväkirjaani. Pienet asiat saavat aikaan isoja asioita, kuten tämä pieni mutta sangen seksikäs mp3-soittimeni joka erottaa minut rahvaasta.(ja se on todella iso asia koska minua rahvaanomaisempaa yksilöä saa hakea!)

Veni vidi vaporavi, ystävät.