IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

Goat worship!Perjantai 09.09.2016 17:41

Eye see youKeskiviikko 29.06.2016 16:58

Thrak the Watcher katselee sinua. Tälläkin hetkellä. Ikkunasi takaa.

lmQfwiw.jpg

Middle Earth: Shadow of Mordor on aika kiva.

Kesän lihaskuntotavoiteMaanantai 09.05.2016 14:35

Päivän (melkein) piristys ja paasaustaKeskiviikko 04.05.2016 19:07

Kauhea tarina joka kuitenkin päättyi semionnellisesti: http://www.cracked.com/personal-experiences-2238-why-are-cops-shooting-dogs-5-things-you-should-know.html (jos et pidä cracked.comia luotettavana mediana - mikä on ihan järkevää - sama tarina löytyy dokumentoituna muualtakin)

Lyhyesti tiivistettynä: Psykoottinen kusipääkyttä - eli aika normaali amerikkalainen poliisi - oli vähällä ampua haukkuvan koiran (joka heilutti häntää ja oli kytkettynä kiinni). Perheenäiti astuu poliisin ja koiran väliin, jolloin poliisi saa lapsenomaisen kiukkukohtauksen ja alkaa paiskoa naista ympäriinsä ja pidättää tämän.

Aviomies järkevästi kuvasi kaiken, koska poliisin toimia kannattaa aina kuvata, etenkin jenkkilässä mutta eipä ole huono idea suomessakaan. Kun raivohullu tajusi että häntä kuvataan, hän takavarikoi kaikki talon puhelimet. Seurasi pari kuukautta kestävä painostuskampanja jolloin perheenäitiä uhattiin syytteillä ja heitä painostettiin luovuttamaan puhelinten salasanat jotta todisteet voisi hävittää, mutta eivät taipuneet ja saivat lopulta puhelimensa takaisin, ehjinä onneksi. Syyttäjä vielä varoitteli että ei kannata julkaista videota, mutta onneksi olivat taas järkeviä ja julkaisivat.

Muuan asianajaja näki videon ja edusti naista ilmaiseksi ja syytteet hylättiin. Psykopaattikyttä sai tietysti jatkaa töissään koska amerikka (ja tuskinpa suomi olisi paljoa järkevämpi) mutta ainakin koira pelastui ja syytön ei joutunut vankilaan.

Että sellaista. Tiedetään, että suomessa ei ole ihan noin paska tilanne ja meillä poliisiin voi joskus luottaa. Luottamusta toki lisää että heidän toimiaan kuvataan aina kun mahdollista. Mitä enemmän auktoriteettia henkilöllä on, sitä enemmän häntä täytyy valvoa.

Päivän kirjallisuusanalyysiTiistai 03.05.2016 08:32

Every wizard citizen possesses a pocket-sized weapon of mass destruction, and the only check on that power is a government and criminal justice system that is completely fucked.

http://www.cracked.com/article_21025_5-reasons-harry-potter-wizards-are-huge-threat.html

Olin ala-asteella kun erityisopettaja (hyvää tarkoittava, kultainen ihminen) antoi minulle lahjaksi ensimmäisen Harry Potterin. Oli muuten helvetin ahdistavaa luettavaa. Ihan samoja juttuja mietin mitä tuossa artikkelissa käsitellään. Luin toki kaikki loputkin kirjat koska kiinnostuin aina kaikesta synkästä, mutta oli silti aika hirveää että kirjailija ei tuntunut koskaan myöntävän miten synkkä kirjan maailma oli.

Voldemort oli aina vähiten pelottava asia kirjojen maailmassa, ja jos hän ei olisi ollut rasittava perushitler, olisin ollut mieluummin hänen puolellaan. Ainakin hän vastusti hirmuhallitusta, toisin kuin päähenkilöt.

Päivän piristysLauantai 23.04.2016 19:28

Päivän masentava sarjakuvaSunnuntai 17.04.2016 20:21

1460904126-20160417.png

Dying Light on kivaLauantai 16.04.2016 16:08

Onpa hyvä etten pelkää korkeita paikkoja. Eikun hetkinen, pelkäänpäs!

AAAH!


Juuoodaaaan oluttaaa
syyödäään poronlihaa!

Haluaisin kyllä tietää tämän bändin tarinan.

Useamman päivän piristysTiistai 05.04.2016 02:34

The Adventures of Super Mario Bros. 3Optimaalinen nauttiminen luultavasti vaatisi vähän huumeita, mutta pelkällä omalla lääkitykselläni sain tästä jo aika paljon irti. Oikeasti aika hyvin kirjoitettu ja ääninäytelty, ainakin paljon paremmin kuin yksikään piirrossarja joita minun lapsuudessani tuli suomen televisiosta. Rakastan Prätkähiiriä ikuisesti mutta tätä on vähemmän noloa katsoa aikuisena.

Olen erityisen iloinen että Mario ei kuulosta vinkuvalta kuoropojalta vaan ihan oikealta, viemärinavaajalla kurlanneelta putkimieskorstolta.