IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

Falloutin maailmassa ydintuho on romanttista, ja koska päähenkilönä tuntee itsensä supersankariksi, väkivaltaiset tilanteetkaan eivät saa ajattelemaan että olisipa kurjaa olla tuolla.

Mutta jotkut jutut välillä masentavat tahattomasti.

isWfMpm.jpg

Tässä on yksi asutusalueistani. En ole suuri arkkitehti joten en ole jaksanut pystyttää sinne muuta kuin peltihökkelin ja muutaman patjan.

refYzdu.jpg

Tässä on yksi paikan asukkaista. Hänen päivänsä kuluvat viljellen hedelmättömään, radioaktiiviseen maahan ja puolustaessa paikkaa ryöväreiltä. Nyt hän rentoutuu television ääressä. Mitä sieltä mahtaa tulla tähän aikaan?

DJrc8wI.jpg

Ainiin. Ydintuhon jälkeen televisiokanavia ei ole enää olemassa. Tämä iloton piruparka viettää taukonsa katsellen tyhjää ruutua.

Tiedättekö mikä on vielä pahempaa? Nainen on ghoul - ydintuhosta eloonjäänyt ja pitkäikäiseksi muuttunut mutantti. Hän on siis ollut elossa ennen suurta sotaa ja muistaa millaista oli yltäkylläisyyden aika, kun televisio oli täynnä ohjelmaa ja jääkaappi täynnä ei-radioaktiivista ruokaa.

XsARUlo.jpg

Hän vaikuttaa tyytyväiseltä. Hänellä on ollut satoja vuosia aikaa ajatella asioita, ja ehkä hän ei kaipaakaan menneisyyttä. Ehkä hän kokee elämän merkityksellisempänä nyt, kun elo on jatkuvaa selviytymiskamppailua, ja hänen henkilökohtainen panoksensa on merkittävän arvokas tälle rojuista ja rippeistä rakennetulle yhteisölle.

N7mT1Yt.jpg

Hänen hymynsä on täynnä lempeyttä.

Pieni on suurtaSunnuntai 15.11.2015 21:57

VRoXMBB.jpg

Miten olisi 600 eurolla energiataloudellinen näyttö joka painaa 7300 kiloa? Mahtuu hyvin mihin tahansa pöydälle kunnes tipahtaa sen läpi ja jatkaa matkaansa lattiankin läpi, sillä mittaa koko laitteella on alle sentti kaikilta ulottuvuuksiltaan. Onhan tämä vähän vastoin tämänhetkistä aina vain isompien näyttöjen trendiä, mutta hei, en vielä kertonut parasta, nimittäin virrankulutus näytön päällä ollessa on pyöreät nolla wattia.

Haluaisin kyllä nähdä miten cdon yrittää toimittaa seitsemäntonnisen näytön ostajalle.

Nyt se alkaaSunnuntai 15.11.2015 05:51

MassenTech esittelee, jälleenTorstai 05.11.2015 16:31

Firma menee kohta nurin jos pääinsinööri Massenstein jatkaa keksimistä:Jos upotus ei toimi: https://www.youtube.com/watch?v=1zytD3rp7P4

Päivän sotakoneKeskiviikko 23.09.2015 05:45

Oletko aina halunnut oman tankin mutta paikalliset lait estävät sinua hankkimasta sellaista? Ongelmaan on ratkaisu, uusi Helppokäyttöinen, Todisteet Itsestään Hävittävä Tankkitehdas:Jos video ei näy (itselläni ei, irc-galleria ei taas osaa), tässä: https://www.youtube.com/watch?v=iTb_Qt40oes

Päivän... hmmPerjantai 11.09.2015 18:31

Ehkä ydinsota ei kaikkia piristä.

DxJKuc4.png

Redditissä oli Besiegen screenshot-kilpailu ja tuumasin osallistua.

Lisää kuvia: https://imgur.com/gallery/iTkVI/

Besiege on kivaPerjantai 04.09.2015 10:59

Päivän urheilulajiKeskiviikko 02.09.2015 06:21

Minut tuntevat saattavat tietääkin että en ole maailman suurimpia autourheilun ystäviä, ja aika vähän ymmärrän myöskään jalkapallon päälle.

Mutta kun nuo kaksi yhdistää...Rocket League on huikea.

Pyhää asiaaTiistai 01.09.2015 04:33

Cracked.com johdatti minut taas äärimmäisen kiinnostavan henkilön jäljille: Billy Tipton syntyi biologisesti naiseksi mutta alkoi esiintymään ja lopulta kokonaan elämään miehenä, ja piti biologisen sukupuolensa salassa lähes kaikilta kuolinvuoteelleen asti. Salasi adoptoiduilta lapsiltaan ja jopa rakastajiltaan.

Joten täten Eris Discordian minulle suomin valtuuksin julistan Billy Tiptonin pyhimykseksi Lihapiirakka Makkaralla -lahkon (nimellä on ei-rivo tarina) kirjoihin.

Päivän ääniTorstai 20.08.2015 16:13

Aloin sitten katsomaan Avataria koska sitä ovat suositelleet suunnilleen kaikki maailman ihmiset, kyllä, sinäkin joka luet tätä nyt, ja se on aika hyvä. Se on tosi hyvä. Mutta ehkä vaahtoan siitä erikseen myöhemmin.

Suuri osa hienoudesta on hyvissä ääninäyttelijöissä ja tunnistin George Takein äänen välittömästi sen kuullessani, vaikka minulla ei ole aavistustakaan missä olen aiemmin häntä kuullut. Nyt on syy katsoa kaikki teokset joihin hän on höpäjänyt edes yhden ainoan sanan.