IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

Päivän sotakoneKeskiviikko 23.09.2015 05:45

Oletko aina halunnut oman tankin mutta paikalliset lait estävät sinua hankkimasta sellaista? Ongelmaan on ratkaisu, uusi Helppokäyttöinen, Todisteet Itsestään Hävittävä Tankkitehdas:Jos video ei näy (itselläni ei, irc-galleria ei taas osaa), tässä: https://www.youtube.com/watch?v=iTb_Qt40oes

Päivän... hmmPerjantai 11.09.2015 18:31

Ehkä ydinsota ei kaikkia piristä.

DxJKuc4.png

Redditissä oli Besiegen screenshot-kilpailu ja tuumasin osallistua.

Lisää kuvia: https://imgur.com/gallery/iTkVI/

Besiege on kivaPerjantai 04.09.2015 10:59

Päivän urheilulajiKeskiviikko 02.09.2015 06:21

Minut tuntevat saattavat tietääkin että en ole maailman suurimpia autourheilun ystäviä, ja aika vähän ymmärrän myöskään jalkapallon päälle.

Mutta kun nuo kaksi yhdistää...Rocket League on huikea.

Pyhää asiaaTiistai 01.09.2015 04:33

Cracked.com johdatti minut taas äärimmäisen kiinnostavan henkilön jäljille: Billy Tipton syntyi biologisesti naiseksi mutta alkoi esiintymään ja lopulta kokonaan elämään miehenä, ja piti biologisen sukupuolensa salassa lähes kaikilta kuolinvuoteelleen asti. Salasi adoptoiduilta lapsiltaan ja jopa rakastajiltaan.

Joten täten Eris Discordian minulle suomin valtuuksin julistan Billy Tiptonin pyhimykseksi Lihapiirakka Makkaralla -lahkon (nimellä on ei-rivo tarina) kirjoihin.

Päivän ääniTorstai 20.08.2015 16:13

Aloin sitten katsomaan Avataria koska sitä ovat suositelleet suunnilleen kaikki maailman ihmiset, kyllä, sinäkin joka luet tätä nyt, ja se on aika hyvä. Se on tosi hyvä. Mutta ehkä vaahtoan siitä erikseen myöhemmin.

Suuri osa hienoudesta on hyvissä ääninäyttelijöissä ja tunnistin George Takein äänen välittömästi sen kuullessani, vaikka minulla ei ole aavistustakaan missä olen aiemmin häntä kuullut. Nyt on syy katsoa kaikki teokset joihin hän on höpäjänyt edes yhden ainoan sanan.

Päivän piristys (nsfw)Perjantai 14.08.2015 16:11

https://www.vice.com/en_au/read/the-emerging-fetish-of-laying-alien-eggs-inside-yourself

Tuo linkki tulee varmasti kiertämään matalaotsaisten "hyi miten järkyttävää/naurettavaa" -listoilla, mutta minä en voi olla piristymättä tuollaisista ilmiöistä. Omatkaan mieltymykseni eivät ole vaniljammasta päästä, ja on vielä lukemattomia vielä harvinaisempia fetissejä joita on paitsi vaikea selittää kumppanille, myös vaikea löytää niihin sopivaa materiaalia normaaleihin tarpeisiin keskittyneestä seksiteollisuudesta. Joten on suunnattoman hienoa että joku innokas yrittäjä jaksaa tehdä alieninmunadildoja!

Ei kestä kiittää jälleen yhdestä päivän piristyksestä.

[Ei aihetta]Lauantai 18.07.2015 21:22

The ageless woman walks before me, never more than a few steps ahead. I know that where the road comes to an end, she will halt and wait for me. Often do I wish that it would happen already, that the journey could finally be over. But when I call for her and she slows down her steps, I realise I am slowing down mine as well. I understand, then, that despite my weariness I still want to see more, I want to travel a little bit further.

And so we continue on, the ageless woman before me, never more than a few steps ahead.