IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Lauantai 18.07.2015 21:22

The ageless woman walks before me, never more than a few steps ahead. I know that where the road comes to an end, she will halt and wait for me. Often do I wish that it would happen already, that the journey could finally be over. But when I call for her and she slows down her steps, I realise I am slowing down mine as well. I understand, then, that despite my weariness I still want to see more, I want to travel a little bit further.

And so we continue on, the ageless woman before me, never more than a few steps ahead.

Taustamusiikkia toimistoonPerjantai 10.07.2015 19:45

[Ei aihetta]Perjantai 05.06.2015 16:35

Aloin katsomaan Fringeä alusta nyt muutaman vuoden jälkeen. Jaksojen juonet muistan jotakuinkin ulkoa, mutta näyttelijöihin en kyllästy mitenkään. Etenkään Anna Torviin, mutta koska hänen upeuttaan on vaikea pukea sanoiksi edes screenshotien avulla, saatte tyytyä melkein yhtä upeaan John Nobleen:

qmdq7ST.jpgaZIta7C.jpg

Bonuskuvana vielä vakava Anna:
a2Au2H7.png

Hänen ystävällinen ilmeensä on melkein yhtä pelottava ja molemmat aiheuttavat minussa muitakin tuntemuksia.

OsaanLauantai 11.04.2015 01:36

Microsoft Flight Simulator oli vähän aikaa sitten törkeässä alennuksessa steamissa. En ole maailman kärsivällisin henkilö mitä simulaattoreihin tulee mutta piti kokeilla."Okei, Boeing 737-800 Jyväskylästä Muncheniin, teillä on nousulupa kiitoradalta yksi, turvallista matkaa, terveisin lennonjohto."

"Kiitti."Hmm.Hmmm."Boeing 737-800, ette ole liikahtanut mihinkään, onko kaikki hyvin, terveisin lennonjohto."

"Kaikki hyvin, kunhan tässä lämmittelen ahtimia ja odotan että ilma virtaa aviaatioturbinaattorin läpi niin että noususta tulee pehmeä, tiedättehän..."

"Boeing 737-800, nuo eivät ole oikeita ilmailutermejä, me soitamme nyt poliisin, terveisin lennonjohto."

"Ei! Ei poliisia!" Hemmetti, tämä kokaiini on saatava rajan yli hinnalla millä hyvänsä. Ehkä jos painan kaikkia mahdollisia nappeja.

VroommmNoniin nyt mentiin, vielä kun pääsisi ilmaan.JES!EIIII

"Boeing 737-800, miten tuo on edes mahdollista, terveisin lennonjohto. Poliisi on muuten tulossa."Huoh. Pakko hylätä kokaiini. Öljy-Luigi ei tule pitämään tästä.

Hyödyllistä luettavaaMaanantai 23.02.2015 07:43

http://www.cracked.com/article_22252_7-things-50-shades-gets-wrong-about-bdsm-from-expert.html

Jälleen minulla olisi aiheesta omaakin sanottavaa mutta tätä taitaa säännöllisesti lukea about 2 ihmistä joten enpä jaksa. Kunhan jätän tuon linkin tuohon - tästä aiheesta kun ei tosiaan käydä liikaa järkevää keskustelua, ja veikkaan että leffan myötä typerä kauhistelu ja myytit lisääntyvät entisestään.

Flunssa on perseestäMaanantai 16.02.2015 11:27

Hengittäminen on vaikeaa ja kurkkuun sattuu aivan perhanasti. Mutta mukavana sivuvaikutuksena ääneni on tavanomaista matalampi, joten siitä oli tietysti otettava ilo irti. Tervetuloa kuuntelemaan Radio Ängströmiä: https://dl.dropboxusercontent.com/u/65536448/%C3%A4ngstr%C3%B6m.mp3

Puolivälissä improvisointiani tajusin matkivani ihan oikeasti laadukasta kuunnelmaa, joten mainostan sitäkin: https://soundcloud.com/nightvaleradio

Päivän asiaTiistai 20.01.2015 08:45

Höläjäisin aiheesta enemmänkin mutta nukuttaa joten en. Linkitän vain jälleen kerran cracked.comin artikkelin; heikäläiset ovat todella kunnostautuneet asiajuttujen julkaisussa viime aikoina: 6 Ways to Keep Terrorists From Ruining the World

Laiskoille tiivistelmä: Väkivallan vastustaminen väkivallalla vain lisää väkivaltaa. No, ei pitäisi olla uutinen kenellekään, mutta oikeastaan taitaa silti olla. Ja tekopyhä olisin jos siitä nyrpistelisin, samat tunnetason ongelmat vaivaavat itseänikin.

Mutta siitä voi opetella eroon.

Tuosta aiheesta (vihanhallintaongelmista ja tarpeettomaksi käyneistä apinavaistoista) voisi myös höpöttää erikseen joskus, jos jaksaisi. Eipä näitä toisaalta juuri lueta. Antaa olla.

Tuo cracked.comin artikkeli on kuitenkin hyvä.

"We can't beat them, unless we become more like them." It's like a doctor telling you he's going to get rid of your tumor by growing a bigger, meaner tumor next to it. Even if it works, Team Cancer wins, and you just fell for a scam that has been tripping up humanity for 200,000 years or so.

Ylianalysointi on mukavaaSunnuntai 07.12.2014 01:34

Ja vaadin fiktioltani että se kestää ylianalysointia. Joko ihan puhtaasti, niin että kirjoittaja on oikeasti miettinyt kaiken valmiiksi, tai sitten niin, että tarkastelun tuloksena on teorioita joita kirjoittaja ei koskaan miettinyt ja jotka saattavat olla jälkikäteen ajateltuna hirveitä.

Cracked.com tarjoaa molemman sortin ratkaisuja artikkelissaan 6 Horrifying Implications of the Most Popular RPG Universes.

Ainiin, muistui mieleen yksi vuosien takainen yliajattelun raikas hedelmä: http://www.escapistmagazine.com/forums/read/18.55409-Lazy-Town-is-a-Post-Apocalyptic-Wasteland#404534

Päivän piristysTiistai 02.12.2014 18:38