IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

OsaanLauantai 11.04.2015 01:36

Microsoft Flight Simulator oli vähän aikaa sitten törkeässä alennuksessa steamissa. En ole maailman kärsivällisin henkilö mitä simulaattoreihin tulee mutta piti kokeilla."Okei, Boeing 737-800 Jyväskylästä Muncheniin, teillä on nousulupa kiitoradalta yksi, turvallista matkaa, terveisin lennonjohto."

"Kiitti."Hmm.Hmmm."Boeing 737-800, ette ole liikahtanut mihinkään, onko kaikki hyvin, terveisin lennonjohto."

"Kaikki hyvin, kunhan tässä lämmittelen ahtimia ja odotan että ilma virtaa aviaatioturbinaattorin läpi niin että noususta tulee pehmeä, tiedättehän..."

"Boeing 737-800, nuo eivät ole oikeita ilmailutermejä, me soitamme nyt poliisin, terveisin lennonjohto."

"Ei! Ei poliisia!" Hemmetti, tämä kokaiini on saatava rajan yli hinnalla millä hyvänsä. Ehkä jos painan kaikkia mahdollisia nappeja.

VroommmNoniin nyt mentiin, vielä kun pääsisi ilmaan.JES!EIIII

"Boeing 737-800, miten tuo on edes mahdollista, terveisin lennonjohto. Poliisi on muuten tulossa."Huoh. Pakko hylätä kokaiini. Öljy-Luigi ei tule pitämään tästä.

Hyödyllistä luettavaaMaanantai 23.02.2015 07:43

http://www.cracked.com/article_22252_7-things-50-shades-gets-wrong-about-bdsm-from-expert.html

Jälleen minulla olisi aiheesta omaakin sanottavaa mutta tätä taitaa säännöllisesti lukea about 2 ihmistä joten enpä jaksa. Kunhan jätän tuon linkin tuohon - tästä aiheesta kun ei tosiaan käydä liikaa järkevää keskustelua, ja veikkaan että leffan myötä typerä kauhistelu ja myytit lisääntyvät entisestään.

Flunssa on perseestäMaanantai 16.02.2015 11:27

Hengittäminen on vaikeaa ja kurkkuun sattuu aivan perhanasti. Mutta mukavana sivuvaikutuksena ääneni on tavanomaista matalampi, joten siitä oli tietysti otettava ilo irti. Tervetuloa kuuntelemaan Radio Ängströmiä: https://dl.dropboxusercontent.com/u/65536448/%C3%A4ngstr%C3%B6m.mp3

Puolivälissä improvisointiani tajusin matkivani ihan oikeasti laadukasta kuunnelmaa, joten mainostan sitäkin: https://soundcloud.com/nightvaleradio

Päivän asiaTiistai 20.01.2015 08:45

Höläjäisin aiheesta enemmänkin mutta nukuttaa joten en. Linkitän vain jälleen kerran cracked.comin artikkelin; heikäläiset ovat todella kunnostautuneet asiajuttujen julkaisussa viime aikoina: 6 Ways to Keep Terrorists From Ruining the World

Laiskoille tiivistelmä: Väkivallan vastustaminen väkivallalla vain lisää väkivaltaa. No, ei pitäisi olla uutinen kenellekään, mutta oikeastaan taitaa silti olla. Ja tekopyhä olisin jos siitä nyrpistelisin, samat tunnetason ongelmat vaivaavat itseänikin.

Mutta siitä voi opetella eroon.

Tuosta aiheesta (vihanhallintaongelmista ja tarpeettomaksi käyneistä apinavaistoista) voisi myös höpöttää erikseen joskus, jos jaksaisi. Eipä näitä toisaalta juuri lueta. Antaa olla.

Tuo cracked.comin artikkeli on kuitenkin hyvä.

"We can't beat them, unless we become more like them." It's like a doctor telling you he's going to get rid of your tumor by growing a bigger, meaner tumor next to it. Even if it works, Team Cancer wins, and you just fell for a scam that has been tripping up humanity for 200,000 years or so.

Ylianalysointi on mukavaaSunnuntai 07.12.2014 01:34

Ja vaadin fiktioltani että se kestää ylianalysointia. Joko ihan puhtaasti, niin että kirjoittaja on oikeasti miettinyt kaiken valmiiksi, tai sitten niin, että tarkastelun tuloksena on teorioita joita kirjoittaja ei koskaan miettinyt ja jotka saattavat olla jälkikäteen ajateltuna hirveitä.

Cracked.com tarjoaa molemman sortin ratkaisuja artikkelissaan 6 Horrifying Implications of the Most Popular RPG Universes.

Ainiin, muistui mieleen yksi vuosien takainen yliajattelun raikas hedelmä: http://www.escapistmagazine.com/forums/read/18.55409-Lazy-Town-is-a-Post-Apocalyptic-Wasteland#404534

Päivän piristysTiistai 02.12.2014 18:38

TäysistuntobingoTorstai 27.11.2014 17:00

http://verkkolahetys.eduskunta.fi/webtv.case#c=40799798&v=41441422&p=0&l=fi&t=0

Ja tämmöisen joku linkitti irkissä, voi tehdä seuraamisesta hauskempaa:


Itselläni ei ole kärsivällisyyttä niin bingoon kuin istuntojen katseluunkaan, mutta tulen kyllä nyppimään viiksiäni oikeamielisesti närkästyttyäni päätöksestä.

edit klo 19:00
Tulihan tätä sittenkin katsottua kun kukaan ei muusta puhu. Hauska maailma tuo eduskunta. Lempipuheenvuoroni piti tosi pahiksen näköinen viiksimies joka selitti öljyisellä äänellä, miten lainsäädännöllä voisi määrätä auringon nousemaan yöllä, mutta on mahdollista ettei se kuitenkaan nousisi.

Suurin osa puhujista on ollut aika järkeviä, mutta ehkä aloitin katsomisen liian myöhään - pahimmat rällääjät taisivat esiintyä alkupuolella.

edit klo 19:32

Synkkä haudankaivajapastori saapui tulevaisuudesta jossa tuomiopäivä on jo tapahtunut, ja kertoili synkein äänenpainoin miten perinteinen avioliiittokäsitys on nyt murtumassa.
Kaverin nimi taisi olla Tapani Tölli - en oikeastaan kuullut hirveästi mitään, mitä hän sanoi, koska hänellä oli aivan hemmetin upea ääni. Hänen pitäisi laulaa surullista bluesia.

Viiksimies palasi myös toistamaan teoriansa taivaankappaleiden suhteesta lainsäädäntöön.

edit klo 20:42
Väsymys alkaa jo painamaan, alan hourailemaan... luulen että Einstein nousi juuri haudastaan ottamaan kantaa, mutta hän puhuu niin hiljaa etten ole varma, mitä hän haluaa.

Yhteenveto tähänastisista: Lakialoitteen kannattajilta on paljon hyvää asiaa, vastustajilta taas ei niinkään, mutta eipä sitä voi ihmetellä. On aika vaikea keksiä miten tasa-arvoista avioliittoa voisi järkevästi vastustaa, ja ei ole näköjään kukaan muukaan keksinyt. Hienoja esiintymisiä muutamalla vastustajallakin on kuitenkin ollut, kuten Tuomiopäivän Tapanilla synkkine äänineen.

Vaikea sanoa miten huominen menee. Voi olla että moraalinvartijat onnistuvat toistaiseksi viivyttämään homosaation aiheuttamaa maailmanloppua, mutta se näkyy kyllä sitten ensi vaaleissa. Olisi kyllä toisaalta ihan hauska seurata miten perussuomalaiset ja kristillisdemokraatit pyörtävät vaalien alla kantojaan, mutta toivon silti että menisi jo huomenna läpi.

Tulosta odotellessa.

aarghnyyhKeskiviikko 26.11.2014 01:42

Kadonnut kaupunki... kadonnut kaupunki...

Vihdoin olen taas siellä, ja se on yhtä ankea kuin muistelinkin. Eksyttäviä kujia, murhanhimoisia tulielementaaleja, laavaa joka paikassa. Ja ylimääräisenä kiusana velhojen killan retkikunta jotka etsivät luultavasti samaa kuin minäkin.

Velhot ovat vielä vartijoita ikävämpiä, koska suhtautuvat minuun yhtä nuivasti mutta sattuvat sen päälle olemaan vielä velhoja. Joten tietysti otin asiakseni ottaa heidät hengiltä yksi kerrallaan. Selkäänpuukotusyritykseni epäonnistuttua jouduin lähtemään karkuun ja jättämään miinoja jälkeeni, ja pari ensimmäistä jeppeä kaatuikin niihin. Viimeisen tainnutin kaasunuolella, mutta koska olen häiriintynyt, pelkkä tainnuttaminen ei riittänyt joten nostin ukon olalle ja lähdin etsimään lähintä laavakuoppaa.

Yhden kulman takaa tuli miellyttävää hehkua joten käännyin siitä ympäri.

Siellä oli portaat jotka johtivat laavaan...

Ja laavassa vyötäröään myöten seisoi hyvin vihaisen näköinen velho...

Ja hän lausui, "The blood of my brother stains your hands. Now your blood will stain mine!"

Olin niin järkyttynyt etten muistanut edes juosta karkuun kun hän loitsi minut muussiksi.

Kadonnut kaupunki... se tietää etten pelaa ensimmäistä kertaa, että tämä kerta saattaisi olla helpompi kun olen valmistautunut, joten se heittää eteeni uusia, ahdistavia tilanteita.

Kadonnut kaupunki on enemmän kuin vain kenttä vanhassa pelissä. Se on henkilökohtainen nemesikseni, ikuinen haastajani. Tylsien ihmisten arkkiviholliset ovat ihmisiä - minua vainoaa kokonainen haudattu kaupunki.

tuplanyyhTiistai 25.11.2014 01:40

Seikkailen juuri mitä kauheimmassa kartanossa. Normaalistikin kehnosta suuntavaistostani on entistä vähemmän hyötyä, kun paikan pohjapiirustuksessa ei ole mitään tolkkua. On ylösalaisin olevia huoneita, joskus ovia ja ikkunoita lattiassa, talonsisäinen puutarha ja joki, sekä kätkettynä miniatyyrimaailma ja jättimaailma, ja minne menenkin, ympärilläni kuuluu hermostuttavaa naurua.

Sitä olisi tosi rentouttava ja hauska tutkia, jos vartijat eivät hengittäisi niskaan ja jostain syystä pelkään vartijoita tässä tosi paljon. Tekee mieli sulkea peli ja sammuttaa silmät jos joku huomaa minut. x__x

Ja juuri äsken, varastettuani etsimäni esineen ja etsiessäni nyt tietä ulos, saavuin alueelle jota kautta uskoin tulleeni sisään. Olin myös kohtalaisen varma ettei siellä ole vartijoita. Siksi minua häiritsikin että kuulin askeleita.
Askeleet tuntuivat kuuluvan suunnasta josta juuri tulin! Mahdotonta! Mutta kun katsahdin taakse, niin vartijan hahmohan siellä oli juuri tulossa kulman ympäri. Pinkaisin juoksuun.
"Hmh? I thought I saw something", sanoi vartija hajamielisellä sävyllä joka juuri ja juuri kätki hänen murhanhimoisuutensa.

Löysin lupaavan näköisen oven, mutta eih, se oli lukossa! Aloin tiirikoimaan. Tiirikointi thiefissä on tosi simppeliä ja kuitenkin yllättävän tyydyttävää, paitsi jos pahantahtoiset askeleet lähestyvät kuten nyt oli, ja sekunnit tuntuivat ikuisuudelta, askeleet voimistuivat, vartija selvitteli äänekkäästi kurkkuaan ja kuulosti kuin olisi aivan takanani...

Ja ovi aukesi. AAH. Juoksin äkkiä siitä avautuvaan portaikkoon ja ihan takaa kuului "What was that noise?"

Vartija ei kuitenkaan seurannut minua, ja hyvä niin, yläkerrassa oli nimittäin vain ovi joka johti umpiseinään. Ja sitä vastapäätä oli sammaleen peittämä, epäilyttävän ovaalimainen tunneli joka johti minut.... paikkaan josta olin juuri tullut, jossa vartija yhä astelee jossain lähellä.

En ole ihan varma, onko minulla kivaa. Mutta jatkan silti pelaamista koska en voi lopettaakaan. Ehkä rankaisen itseäni jostain.