IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

Päivän piristysMaanantai 10.03.2014 14:51

Joka päivä kannattaa etsiä jotain hupsua ja satunnaista josta tulee hyvälle tuulelle. Tässä korteni kekoon.

enhanced-buzz-6266-1385062146-0.jpg
http://improveverywhere.com/2009/02/09/high-five-escalator/

[Ei aihetta]Torstai 27.02.2014 06:50

Jatkaakseni tietoyhteiskuntateemalla, tässä hakukone valveutuneille kansalaisille jotka eivät ole huolissaan valvonnasta: http://blogoscoped.com/patriot/

We believe privacy policies are only of value for those who have something to hide. We further believe that only those who are engaging in criminal activity have something to hide in the first place.

In fact, your motivation to read this privacy policy seems highly suspicious to us. Rest assured you've just been reported to the government.

Jätän tämän vain tähän.Tiistai 25.02.2014 12:05

Jos et mistä tahansa syystä tykkää että google tallentaa hakutietosi, kokeile tätä: https://startpage.com/ Myös tuon vaihtaminen oletusselaimeksi onnistuu helposti.

Samat hakutulokset, mutta sekoittuneena miljoonien muiden käyttäjien hakuihin, niin että sinua on mahdotonta yksilöidä joukosta.

Jos sinua ei haittaa että google tekee sinulle oman käyttäjäprofiilin ja kerää tietoja hakutuloksistasi, ei siinä mitään. En jaksa yrittää perustella miksi kenenkään pitäisi muuttaa netinkäyttötottumuksiaan, mutta jätän tämän linkin tähän niille jotka saavat siitä hyötyä.

Aina vain piirtopöydän opetteluaPerjantai 21.02.2014 09:24

Olen vuosia yrittänyt opetella piirtämään samalla tavalla kuin muksuna. Silloin massatuotin sarjakuvia ja piirustuksia joiden tyyli oli tosi simppeli mutta joihin olin kuitenkin itse tyytyväinen. Nyt aikuisena en enää osaa - tähtään automaattisesti omien taitojeni yläpuolelle ja turhaudun kun en osaa mitään.

Yöllä inspiraatio iski kesken Aku Ankka -istunnon. Muistelin koulukirjojen marginaaleihin tuhertelemiani pikkukuvia ja ajattelin tehdä niiden hengessä jotain äärimmäisen yksinkertaista tikku-ukkoseikkailua. Päädyin taas tekemään hitusen hieman monimutkaisempaa kuin aioin, mutta en liian ja olen aika tyytyväinen: http://i.imgur.com/08qoXFH.jpgLöysin vihdoin tyylin jota osaan. Nyt voin lakata turhautumasta ja alkaa pyrkimään paremmaksi.

Loppumaton raivoTiistai 17.12.2013 12:43

Erinomaista raivoamista: http://cinemassacre.com/2013/09/06/avgn-tiger-electronic/

Luulisi että nämä alkaisivat jo toistamaan itseään, mutta olen havaitsevinani hahmonkehitystä. Kun alkuaikoina Nörtti raivosi suorastaan intohimoisesti, nyt hänen kirosanoissaan on jo epätoivoinen sävy ja olemuksessaan tuntuu vuosien pelaamisen raskaus; jokainen tuskallinen pelimuisto painaa hänen sieluaan lyijypuntin lailla, mutta hänen täytyy jatkaa, sillä hänestä on tullut jo arkkityyppinen Vihainen Nörtti ja jumalat eivät antaisi hänen lopettaa.Tai ehkä ylitulkitsen, mutta selkeästi Jamesin näyttelijänkyvyt ovat hioutuneet. Hän kiroileekin vähemmän, ja tuo turhautumisensa ilmi enemmän äänenpainoilla ja kehonkielellä.

Kohtaus vauhdikkaasta arjestaniMaanantai 16.12.2013 13:04

Ovelle koputettiin. Se on tätä nykyä aika harvinaista, kun viimeinenkin seuraani sietänyt naapuri muutti pois ajat sitten. Melkein en avannut. Mutta koputtaja oli sinnikäs, joten peitin alastomuuteni ja menin kurkistamaan.

Ensin katsoin oven läpi että siellähän on poliisi, ja jokaisen kunnon kansalaisen tavoin jouduin heti vainoharhaisen pelon valtaan. Rohkaisin kuitenkin mieleni ja avasin oven. Se ei ollutkaan pahoista teoista rankaiseva pamputtaja, vaan postin lähetti joka pyysi minua kuittaamaan paketin.

En ole koskaan saanut kirjattua lähetystä! Mitä olikaan historiallisessa paketissa?

Koiranpersemagneetteja. Koiranpersemagneetteja Amerikasta.

Lisäksi ihan tosi hieno joulukortti. :)

Your pen is our business.Torstai 28.11.2013 20:20

Koska tänään on sellainen päivä että käkättelen kaikelle tyhmälle: www.penisland.net

[Ei aihetta]Perjantai 22.11.2013 09:37

http://mancave.cbslocal.com/2013/11/06/thunder-gods-who-could-kick-thors-ass/

"When you’re translated into other religions as the top guy on both sides of the eternal struggle, it’s because your balls are too big for their altars to support otherwise."

Artikkelin historiallisesta tarkkuudesta en mene ehdottomaan takuuseen, mutta kyllähän tämä jälleen kerran muistutti että uskonnot ovat lopulta paljon kiinnostavampia kuin peruskoulun pakkokäännytystuntien perusteella jaksaisi uskoa.

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.10.2013 15:40

"Now, Chemist M, you are going to build me an evil army... An evil, unstoppable army! An evil unstoppable army... of zombies! On zombie island!! IN SPACE!!!"
-Adolf HitlerAxe Cop - 5-vuotiaan mielikuvituksesta, ammattilaisten toteuttamana.