IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

Jos Doom olisi tehty nykypäivänä...

Se olisi täynnä peliä häiritseviä quick-time eventtejä, turhia tutoriaaleja, erikseen DLC:nä myytävää puuttuvaa sisältöä ja muita "ominaisuuksia" jotka nykyään alkavat olla enemmän sääntö kuin poikkeus.

Sivumennen sanoen, ilman nostalgia-arvoakin Doom on minusta vielä nykypäivänä aivan perhanan loistava ja tunnelmallinen peli.

[Ei aihetta]Perjantai 15.02.2013 23:28

Olisi ihan kivaa jos reseptivapaat kipulääkkeet esim. lievittäisivät kipua. Alan epäillä että minulle on myyty tiivistettyä vehnäjauhoa.

Peliväkivalta on kivaaSunnuntai 10.02.2013 04:29

Many nerves have been severed!Maanantai 04.02.2013 07:35

Alan pikkuhiljaa tajuamaan mitä DF:n fanit tarkoittavat puhuessaan hauskuudesta. On se tavallaan kivaa kun kahden päivän työ valuu viemäriin kun nälkiintymisestä jo valmiiksi vittuuntuneet kääpiöt sekoavat lopullisesti kun goblinit ryöstävät pari vauvaa, jonkun paras kaveri hukkuu ja toisen vaimo nääntyy nälkään, ja ensimmäiset kunnolla seonneet tappavat vähän lisää porukkaa kunnes kaikki vain riehuvat.

DiscworldMUDSunnuntai 27.01.2013 23:34

You throw your short sword at the poor beggar.
The short sword pierces the poor beggar's neck.
The poor beggar says: Thanks! I always wanted a short sword.
The poor beggar wombles around.
The poor beggar leaves northeast.

[Ei aihetta]Perjantai 25.01.2013 04:45

[...] Commander Vimes didn’t like the phrase ‘The innocent have nothing to fear’, believing the innocent had everything to fear, mostly from the guilty but in the longer term even more from those who say things like ‘The innocent have nothing to fear’ [...]

Terry Pratchett - Snuff

Ihanaa ranttaustaTorstai 24.01.2013 14:56

http://www.hs.fi/elama/Jaxuhali+on+suomen+%C3%A4rsytt%C3%A4vin+sana/a1358319559353

Kuten olen tainnut ennenkin sanoa, kivaa aina välillä kun muut ihmiset jupisevat asioista jotka ärsyttävät itseäni. Kuten nuorison viljelemät typerät sanonnat.

Toisaalta myönnän itsekin syyllistyväni mm. anglismien viljelyyn, mikä on osittain sivuvaikutusta siitä, että käytän arjessa enemmän englantia kuin suomea. Heitänpä silti ensimmäisen kiven.

Kehitys kehittyySunnuntai 20.01.2013 21:14

http://www.popsci.com/technology/article/2012-07/working-assault-rifle-made-3-d-printer

Tuon pitäisi kai olla huono uutinen, sillä en varsinaisesti halua lisää pyssyjä maailmaan, mutta en voi olla hymyilemättä kun ajattelen, miten tuo järkyttää niitä tahoja jotka eniten ajavat uusia aselakeja.

Varmaankin 3d-tulostimien yleistyessä yritetään keksiä jotain keinoja jolla tämän voisi estää, eli todennäköisesti peruskuluttajille myydään jollain tavalla rampautettuja laitteita, mutta vähänkin osaavammat nörtit kiertävät sellaiset temput saman tien ja alkavat tulostelemaan panssarivaunuja ja ohjusjärjestelmiä.

Tähdennetään nyt vielä että en pidä mitenkään yksioikoisen positiivisena juttuna että vaarallisten lelujen saaminen helpottuu pian. Toisaalta en pidä sitä myöskään täysin negatiivisena.
Kokeilin tänään ensi kertaa kahvin paahtamista kotioloissa. (kiitos Sa[n]na vihreistä kahvipavuista!)

Eli papuja tasainen kerros uunivuokaan, uuni 200+ asteeseen ja sitten kuuntelemaan raksahtelua. Savua tuli aivan helvetisti, paksuja, miellyttäväntuoksuisia pilviä, ja kuorien irrottaminen pavuista oli tosi työlästä, mutta tuloksesta tuli yllättävän tasaista. Muutama papunen meni tosi tummaksi mutta eivät kuitenkaan kärähtäneet.

Nyt pitää malttaa antaa niiden tekeytyä pari päivää jääkaapissa... paitsi että en ihan kuitenkaan malttanut ja lisäsin niitä ripauksen verran aamukahviini. Tuoreeltaan paahdon jäljiltäkin tuli hyvä maku, hieman puinen, mutta sopi kyllä tosi hyvin kahviin. Uutta raporttia tulee viikonloppuna kun ovat ehtineet tekeytyä paremmin.