IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

DiscworldMUDSunnuntai 27.01.2013 23:34

You throw your short sword at the poor beggar.
The short sword pierces the poor beggar's neck.
The poor beggar says: Thanks! I always wanted a short sword.
The poor beggar wombles around.
The poor beggar leaves northeast.

[Ei aihetta]Perjantai 25.01.2013 04:45

[...] Commander Vimes didn’t like the phrase ‘The innocent have nothing to fear’, believing the innocent had everything to fear, mostly from the guilty but in the longer term even more from those who say things like ‘The innocent have nothing to fear’ [...]

Terry Pratchett - Snuff

Ihanaa ranttaustaTorstai 24.01.2013 14:56

http://www.hs.fi/elama/Jaxuhali+on+suomen+%C3%A4rsytt%C3%A4vin+sana/a1358319559353

Kuten olen tainnut ennenkin sanoa, kivaa aina välillä kun muut ihmiset jupisevat asioista jotka ärsyttävät itseäni. Kuten nuorison viljelemät typerät sanonnat.

Toisaalta myönnän itsekin syyllistyväni mm. anglismien viljelyyn, mikä on osittain sivuvaikutusta siitä, että käytän arjessa enemmän englantia kuin suomea. Heitänpä silti ensimmäisen kiven.

Kehitys kehittyySunnuntai 20.01.2013 21:14

http://www.popsci.com/technology/article/2012-07/working-assault-rifle-made-3-d-printer

Tuon pitäisi kai olla huono uutinen, sillä en varsinaisesti halua lisää pyssyjä maailmaan, mutta en voi olla hymyilemättä kun ajattelen, miten tuo järkyttää niitä tahoja jotka eniten ajavat uusia aselakeja.

Varmaankin 3d-tulostimien yleistyessä yritetään keksiä jotain keinoja jolla tämän voisi estää, eli todennäköisesti peruskuluttajille myydään jollain tavalla rampautettuja laitteita, mutta vähänkin osaavammat nörtit kiertävät sellaiset temput saman tien ja alkavat tulostelemaan panssarivaunuja ja ohjusjärjestelmiä.

Tähdennetään nyt vielä että en pidä mitenkään yksioikoisen positiivisena juttuna että vaarallisten lelujen saaminen helpottuu pian. Toisaalta en pidä sitä myöskään täysin negatiivisena.
Kokeilin tänään ensi kertaa kahvin paahtamista kotioloissa. (kiitos Sa[n]na vihreistä kahvipavuista!)

Eli papuja tasainen kerros uunivuokaan, uuni 200+ asteeseen ja sitten kuuntelemaan raksahtelua. Savua tuli aivan helvetisti, paksuja, miellyttäväntuoksuisia pilviä, ja kuorien irrottaminen pavuista oli tosi työlästä, mutta tuloksesta tuli yllättävän tasaista. Muutama papunen meni tosi tummaksi mutta eivät kuitenkaan kärähtäneet.

Nyt pitää malttaa antaa niiden tekeytyä pari päivää jääkaapissa... paitsi että en ihan kuitenkaan malttanut ja lisäsin niitä ripauksen verran aamukahviini. Tuoreeltaan paahdon jäljiltäkin tuli hyvä maku, hieman puinen, mutta sopi kyllä tosi hyvin kahviin. Uutta raporttia tulee viikonloppuna kun ovat ehtineet tekeytyä paremmin.

DiscworldMUDKeskiviikko 16.01.2013 22:19

A nice tallyman is standing here.
You ask the nice tallyman: Come, mister tallyman, tally me banana?
The nice tallyman exclaims: I'm not a fruit salesman!

Candyman canMaanantai 07.01.2013 16:46

Fringe muuttuu aina vain paremmaksi... ja olen vasta toisen kauden loppupuolella. Vaikea uskoa että näin hyvää sarjaa on voitu tehdä täydet viisi kautta, yleensähän tällaiset sarjat lakkautetaan mahdollisimman pian ja vielä kesken kauden.

Toisen kauden 20 episodi sattuu olemaan noir-jakso, jollaisista tykkään ihan mahdottomasti. Eli tutut hahmot film-noir tyyppisessä ympäristössä. Selityksenä on yleensä että joku näkee unta tai muistelee jotain vanhaa aikaa, tällä kertaa Walter on pössytellyt huumeita ja kertoo lapselle etsivätarinaa. Niinkuin noir-jaksot eivät normaalistikin olisi kauhean juustoisia, niin sitten tapahtuu tämä: http://www.youtube.com/watch?v=nQ0eYUMxIT4

(lisäksi etsivä-Olivia on upea <3)

LäähSunnuntai 23.12.2012 16:54

Rakastuin juuri Cowboy Bebopiin. Jälleen kerran yksi sellainen nimike, johon olen törmännyt jatkuvasti joka paikassa, mutta jostain syystä en ole ikinä tullut tsekanneeksi tarkemmin. Masentavan usein hypetetyt asiat osoittautuvat pettymyksiksi, mikä on saanut minut ajattelemaan että suosittu = lähtökohtaisesti huono. Typerä ajattelutapa, tiedän, ja taas kerran olin ilokseni väärässä.

Cowboy Bebop on visuaalisesti ja äänimaailmaltaan niin upea että itku meinaa päästä. Ja varmaan pääseekin sitten kun olen katsonut sen loppuun, ja enempää ei ole. Perkele, miksei hyvää tehdä enemmän?

Jos joku osaa suositella jotain tyyliltään ja tunnelmaltaan vastaavia sarjoja (japanilaista tai länsimaista animaatiota tai näyteltyä, ihan mikä vain kelpaa), tänne vain.

"Do YOU have the magic?"Lauantai 22.12.2012 22:23

Maailma muuttui juuri hieman hienommaksi paikaksi minun silmissäni, koska löysin tämän: Internet Pinball Database

Minusta on valtavan hienoa että löytyy ihmisiä, jotka ovat valmiita omistautumaan jollekin asialle tuolla tavalla ja keräämään siitä tietoa muidenkin iloksi. Minä harmikseni missasin flipperien kultakauden, kun videopelit adoptoivat minut jo 4-vuotiaana, mutta näin aikuisena vanhan ajan tavarat ja viihdekulttuuri jaksavat kiinnostaa monestakin syystä.

Ja näiden kehittelyyn nähtiin vaivaa. Esim Theatre of Magic, joka sisälsi jotain tosi jänniä ideoita, kuten magneetti joka nosti kuulan ilmaan, ja ylimääräisenä minipelinä digitaalinen flipperi taustalla olevalla ruudulla. Hiemanko tämä olisi räjäyttänyt tajuntani '95, vaikka silloin olikin jo nintendoa ja segaa.

[Ei aihetta]Lauantai 22.12.2012 20:03

Oh no! The world is in danger! Happiness, sunshine, puppies and ice cream will cease to exist! Why, you ask? Well, it seems that the villains have stolen, corrupted, or destroyed the Four Orbs of Fate, the Pillars of Reality, the Tomes of Prophecy and Fate or The Lifestream.

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/CosmicKeystone