IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

Hyviä pelejä tehdään nykyaikanakinLauantai 31.03.2012 16:33

Olen enimmäkseen jupissut vihaisesti Batman - Arkham Citysta, mutta loppujen lopuksi suurimmat valituksen aiheeni ovat itse Batman-universumissa, eivät pelissä. Pelinä Arkham City on yksi hienoimpia ja hauskimpia pelata ikinä. Syitä en jaksa luetella, lukemattomat peliarvostelijat ovat tehneet sen jo minua paremmin. Ajattelin vain vaihteeksi sanoa jotain positiivista jostain alituisen jupinan sijaan.

Keitin tänään myös hyvää kahvia.

[Ei aihetta]Maanantai 26.03.2012 01:44

Päivän vinkki: jos haluat juoda palavaa rommia, aja viikset ensin. Älä myöskään panikoi juodessa ja läikytä kaikkea naamallesi.

Mitenkään asiaan liittymättä, suunnittelin tässä tatuoivani otsaani tekstin: "TYHMÄ"
Tuli keitettyä vaihteeksi niin vahva kahvi että se melkein heittelee minua pitkin seiniä.

Valmistin siis yhden täyden annoksen pressopannussa, ja yhden tupla-annoksen helvetinkoneella joka ennen vanhaan kävi espressokeittimestä, ja sekoitin sotkut pienen kolpakon kokoiseen kahvimukiin. Yksi hörppy ja tukka muuttui mustaksi. Toinen hörppy ja sama kävi rintakarvoille. (ja tätä ennen minulla ei edes ollut rintakarvoja!) Lisää outoja muodonmuutoksia tapahtuu tätä kirjoittaessani.

Tällaisina hetkinä lausun ylistyksen sanan Kahadhabulle - kahvin ja muiden tummien nautintojen jumalalle. Hän on melko vähän tunnettu jumala, en tunne itseni lisäksi ketään muuta joka häneen uskoisi. Jotkut voisivat jopa törkeästi väittää minun keksineen hänet, mutta jotkut nyt väittävät mitä sattuu. Jumalia ei keksitä, he vain väijyvät jossain ajatuksen takana odottaen ja kuunnellen, kunnes joku kompastuu heihin ja he pääsevät tekemään sitä mitä eniten rakastavat - eli sotkeentumaan asioihin.

Kahadhabun pyhänä tavoitteena on saada ihmiset nauttimaan kahvia, suklaata, rommia, sikareita, ja kaikkea mitä tehdään yöllä. Hän ei halua kenenkään tappavan vääräuskoisia tai tekevän muita sellaisia hupsutuksia joita jotkut jumalat vaativat palvojiltaan.

Inhoan kevättäPerjantai 23.03.2012 20:59

Ja etenkin ihastumista.

Mielialani:


Kiitos, Eris.

AaahKeskiviikko 21.03.2012 00:42

Upea seikkailu DiscworldMUDissa, näin hauskaa ei ole ollut missään graafisessa pelissä. Otin metsästäjähahmollani mittaa eräästä varasystävästäni. Loistava vastakkainasettelu - metsästäjä on oiva jäljittämään ja varas on oiva hiippailemaan ja karistamaan jäljittäjän kannoiltaan. Ja MUDin monipuolisuus takaa että tässä touhussa on valtavan paljon muuttujia jotka vaikuttavat sekä hiippailuun että seuraamiseen.

Seurattuani jälkiä koko illan kömmäsin yhdessä vaiheessa pahasti ja jouduin erinäisten juttujen takia toiselle puolelle Kiekkoa, Uberwaldiin.
Sieltä sitten tulin postivaunuilla ja kävellen takaisin kotiin, jossa pääsin kohteeni jäljille seuraamalla tupakantumppeja joita hän oli kylvänyt pitkin kaupunkia, ja löysin hänet vihdoin Pienten Jumalten temppelistä.

Paljon hauskempaa kuin normaali "ryövää NPC:eiden rahat ja tapa ne" rutiinini jota tulee aina toistettua ja jonka takia ajoittain kyllästyn pelaamiseen kuukausiksi kerrallaan.

Karttoja niille ketä kiinnostaa:
Ankh-Morpork, jossa enimmäkseen riehuin.
Uberwald yhdessä vaiheessa päädyin tuonne Escrowiin (älkää kysykö miten) josta kuljin postivaunuilla aina tälle kartalle (Ramtops) Lancre Towniin, josta taas kävelin aina tämän kartan (Sto Plains) halki takaisin haisevaan länttiin joka on Ankh-Morpork.

Nuo kartat eivät anna kunnon kuvaa maailman koosta. Tämä (vanhentunut) kartta jossa jokainen pikseli vastaa yhtä pelin huonetta antaa vähän paremman kuvan, mutta maailma on kasvanut noista ajoista.

[Ei aihetta]Tiistai 13.03.2012 18:20

The grinning barbarian asks with a Lancastrian accent: Aren't moi muscles shiny?
The floury dwarfish baker says in Dwarfish: Aule'aule, khar'rhag khar'khin'rhag bhon'khin karkh'bir'whit'karkh khaz'ahd'bil.

[Ei aihetta]Maanantai 12.03.2012 06:11

Taas yritin nukkua yöllä ja taas heräsin 4 - 5 tunnin unien jälkeen enkä saanut enää unta. Tosin tuo taitaa olla aika normaali unimäärä työssä tai koulussa käyville, joten ei kai pitäisi valittaa.

Ja toisaalta olen alkanut tavallaan tykkäämään tällaisesta tietystä olosta, joka seuraa kun herää kolmelta aamuyöstä ja keittää järjettömän vahvan annoksen kahvia väsymystä peittämään. Ainakin muutaman tunnin on sellainen omituisella tavalla virkeä olo, jonka aikana saattaa hyvällä tuurilla saada kirjoitettua jotain.

Tämän hetken tunnelmamusiikki:

uhSunnuntai 11.03.2012 02:56

Olen lukenut liikaa Garrett P.I.:tä. Olin yökävelyllä ja varjostin yli puoli tuntia tuntemattomia känniläisiä.

Voi olla että otan liikaa vaikutteita fiktiosta. Minulle varjostaminen on hauskaa hupia, mutta jos nuo olisivat huomanneet minut, niin olisivat varmaan pitäneet sarjamurhaajana.

Tänään Varkaiden killan kanavallaMaanantai 05.03.2012 20:06

En tiedä onko tämmöinen inside-paska hauskaa kenenkään muun kuin minun mielestäni, mutta samaa voisin toisaalta kysyä kaikesta mitä tänne päiväkirjaani laitan. Voisin, mutta en kysy. Postaan vain ja hihittelen itsekseni kuin Hideo Kojima ja George Lucas konsanaan.

Jos tätä nyt kukaan aikoo lukea niin selitykseksi että kyseessä on yksi pelin sisäisistä chat-huoneista, ja tuo "keyring necklace" on esine jota henkilökohtaisesti käytän ikäänkuin radiopuhelimena. (mistä tahansa esineestä voi tehdä sellaisen.)

(Thieves) Afro's wispy voice comes from the keyring necklace, saying: filch is learned at 150 lvls of stealing?
You whisper into the keyring necklace.
(Thieves) Appelhof's wispy voice comes from the keyring necklace, saying: Yes. You'll love it. :)
You whisper into the keyring necklace.
(Thieves) Appelhof's wispy voice comes from the keyring necklace, saying: I personally love filching clothes from female NPC's. There's absolutely nothing to gain from it and they don't even have naked descriptions, but that's the kind of easily amused idiot I am.
(Thieves) Afro's wispy voice comes from the keyring necklace, saying: thanks :) i need to get to Kordane then lol
(Thieves) Kheiran's wispy voice comes from the keyring necklace, saying: It's hard to believe he's a man, isn't it?
You whisper into the keyring necklace.
(Thieves) Appelhof's wispy voice comes from the keyring necklace, saying: What!
You whisper into the keyring necklace.
(Thieves) Appelhof's wispy voice comes from the keyring necklace, saying: I remind you, Kheiran, that we are in the same room and there is hot iron around.
(Thieves) Kheiran's wispy voice comes from the keyring necklace, saying: No, no, I actually checked this. He *is* male. Took months from me to notice that in the first place.
You whisper into the keyring necklace.
(Thieves) Appelhof's wispy voice comes from the keyring necklace, saying: You... what? When?
(Thieves) Kheiran's wispy voice comes from the keyring necklace, saying: Could you be a little more exact with your question? :D
You whisper into the keyring necklace.
(Thieves) Appelhof's wispy voice comes from the keyring necklace, saying: Who are you talking about?
(Thieves) Kheiran's wispy voice comes from the keyring necklace, saying: Kordane?
You whisper into the keyring necklace.
(Thieves) Appelhof's wispy voice comes from the keyring necklace, saying: Oh.. oh. Ah. Nevermind then.
(Thieves) Kheiran's wispy voice comes from the keyring necklace, saying: Who were *you* talking about?
(Thieves) Afro's wispy voice comes from the keyring necklace, saying: the guy in the AM guild who teaches commands?
(Thieves) Kheiran's wispy voice comes from the keyring necklace, saying: Yes, yes, that's Kordane.
You whisper into the keyring necklace.
(Thieves) Appelhof's wispy voice comes from the keyring necklace, saying: I assumed we were talking about me. Because when I'm around why wouldn't we be talking about me.
(Thieves) Kheiran's wispy voice comes from the keyring necklace, saying: I find you logic completely valid :D
You whisper into the keyring necklace.
(Thieves) Appelhof's wispy voice comes from the keyring necklace, saying: And I got a little startled when you said you checked to confirm that I am a man. Startled and maybe just a little aroused.
(Thieves) Kheiran's wispy voice comes from the keyring necklace, saying that he giggles.