IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

Imp-powered watchKeskiviikko 29.02.2012 17:03

Haluan tämmöisen.

> use watch
You tap on your watch, and an imp hops out.
The tiny imp whispers to you: The time is 7:07 Pee Em, Octeday 9th May Prime, UC 2030.
The tiny imp whispers to you: Thought For The Day: The Sole Reason For Walking Into The Jaws Of DEATH Is So You Can Steal His Gold Teeth.

DiscworldMUDissa minulla on kaksi. Toinen on varkaan stealth-kello, ja toinen on tavallinen. Erona on se, että stealth-kello ei kerro päivän viisautta, mutta sitä voi käyttää myös piileskellessä. Jos käytän tavallista kelloa ollessani piilossa, käy näin:

You tap on your watch, and an imp hops out.
The tiny imp peers.
The tiny imp asks: Who tapped on my home?
The tiny imp hops back into the watch.

Eli näköjään piiloudun hemmetin hyvin.

Tylsimyksille on olemassa myös mekaanisia kelloja.

Irc-galleria toimiiMaanantai 27.02.2012 05:50

En pysty kirjoittamaan kommentteja mihinkään. Lisäksi puolet ajasta minne tahansa sivulle mennessä tulee ilmoitus "sivua ei löydy".

Kaikesta huolimatta pidän irc-galleriaa toimivampana ja vähemmän ärsyttävänä kuin facebookia.

HeheSunnuntai 26.02.2012 13:43

Ota näistä mielialanvaihteluista nyt mitään selvää. Olen kuumeessa, nukuin liian vähän, ruoka on vähissä enkä jaksa kipeänä mennä kauppaan mutta vittu jos en siitä huolimatta ole epäluonnollisen hyvällä tuulella. :D

Ajattelinpa vain jakaa senkin, kun normaalisti vain angstaan tai räyhään vihaisesti.

So open your arms now and TAKE USSunnuntai 26.02.2012 07:00

Tänään soi:Mietin usein että en varmaan tykästyisi Dickinsoniin jos olisin alkanut kuuntelemaan vasta tällä iällä, musiikkimakuni kun on nykyään sangen erilainen. Mutta kun kasvoin tämän parissa niin se on edelleen kultaa korvissani.

[Ei aihetta]Lauantai 25.02.2012 04:50

Teki mieli olutta mutta pullosta tulikin siideriä.

Yöllistä mölinääPerjantai 24.02.2012 03:48

Tästä olisi tullut täydellinen ystävänpäiväkortti jollekin erityiselle:

0I6b9.gif

Ainakin mikäli en olisi yksinäinen ja kaikkia vihaava erakko. Lähetin ystävänpäivänä vain tappouhkauksia ja hävyttömiä ehdotuksia. Ja nekin Animal Crossingissa. "Dear Buck. Ruby is mine, you hear? Leave her alone or I'll cut off your dick and sell it to Nook."
Olen hirviö.

*itsesäälin nyyhkäys*

Asiaan. Nina Hagen on helvetin UPEA. Myös pelottava ja mörkömäinen, mutta sellaisella viehättävällä tavalla. Helvetti. En osaa päättää pelkäänkö vai viehätynkö enemmän.

10284_nina-hagen-foto-7541.jpg

Joskus ero noiden kahden asian välillä on hyvin vähäinen.

[Ei aihetta]Keskiviikko 22.02.2012 21:57

Näin tänään linja-auton ikkunasta kyltin jossa luki: "Liivi- ja ompeluliike." Ajattelin, jes, ehkä siellä myydään kohtuuhintaan siistejä liivejä.

Myöhemmin olin kaverin kanssa kaupungilla ja päätin tsekata tuon liikkeen. Onnistuin pääsemään sisälle asti ilmeisen sokeana kaikelle, ja olisin ehkä juuri sanonut jotain typerää kuten "onkohan teillä liivejä kokoiselleni miehelle?", kun kaverini sai huomautettua että kyseessä taitaa olla rintaliivikauppa. Poistuin punaisena.

vittuTiistai 21.02.2012 07:30

Vituttaa että vuorokausi on näin lyhyt, saatana. Ei tule mitään jos yrittää nukkua useana yönä peräkkäin, ei varsinkaan kun kevät tulee ja yöilma alkaa taas tuntua niin vittumaisen hyvältä että sitä ei kestä piristymättä. AAAARGHHHH. Kerrankin jotain mistä en voi syyttää kokoomuslaisia ja nuorisoa, joten pistetään jumalten piikkiin. Jos jaksan tänään raivata väsyneen perseeni ovesta ulos, häpäisen pari temppeliä.

Perseestäni puheenollen, sain eilen pitkästä aikaa käytyä salilla. Jos saisin siitä taas tehtyä tavan, niin ehkä mainittu sohvan muotoon kasvanut ruumiinosa alkaisi pikkuhiljaa pienenemään, ja spageteiksi laihistuneet käsivarret taas kasvamaan.

hatefarmfrankenstein.jpg
Hatefarm

[Ei aihetta]Sunnuntai 19.02.2012 05:38

Pakko-ostos: http://www.varusteleka.fi/product/jotain-ihan-muuta/cock-grease-hiusrasva/_3EU0M4HYC

Olkoonkin että tuota tällättyäni kukaan kavereistani ei varmaan ole enää tuntevinaankaan minua. (siis ne harvat jotka vielä ovat kehdanneet näyttäytyä kanssani viimeisimmän tukanleikkuuni jälkeen.) Snif. Kuolen yksin mutta komeana.

Ja sitten piristyinLauantai 18.02.2012 03:46

..koska lisää ironista peliobservaatiota. http://slowbeef.com/MG2/intro1.html

fMSX0099.jpg

Hi-tech ninja from NASA........ luulin että myöhemmät Metal Gearit olivat täynnä juustoa, mutta tämä vie kakun. (eih, pitikin alkaa puhumaan ruoasta... täytyy syödä toinenkin iltapala ennen nukkumaanmenoa.)