IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 18.01.2012 23:51

Nyt on 3DS, mukaan ostin Mario & Luigi - Bowser Inside Storyn(koska Bowser) ja Super Street Fighter 3D:n(koska Cammy), valikoima kaupassa oli aika vähäinen. Lisää pitää tilata, ainakin Castlevania - Order of Ecclesia ja Shin Megami Tensei - Devil Survivor päätyivät ostoslistalle alustavan kartoituksen perusteella.
JA JUMANVITTU Cave Storysta on tehty 3DS versio myös! Voisi ostaa siitäkin huolimatta, että peli löytyy myös freewarena, koska se vain on niin hyvä.

Haha päivän tyhmyyspisteet tulivat kun riivittyäni konsolin paketistaan en löytänyt kynää mistään, ja suunnittelin jo meneväni huomenna takaisin kauppaan raivoamaan että minne se kapistus unohtui. Onneksi kuitenkin luin ohjeet ensin. Kynä oli järkevästi omassa pidikkeessään itse konsolissa. (josta en olisi välttämättä etsimälläkään tajunnut ilman ohjeita, huomiokyvytön kun olen.)

[Ei aihetta]Keskiviikko 18.01.2012 00:36

Pyromaani palaa rikospaikalle.
Ei pitäisi katsoa Sayonara, Zetsubou Senseitä yliväsyneenä, ei etenkään tätä jaksoa:Jonkin aikaa oikeasti mietin että olenko saanut aivohalvauksen, vai miksi hahmojen puhe kuulostaa niin omituiselta. Vaikka olisi pitänyt jo tottua odottamaan mitä tahansa tältä sarjalta. Tulen olemaan hämmentynyt kunnes saan nukuttua kunnnolla.

[Ei aihetta]Maanantai 16.01.2012 15:11

Harkitsen nintendo 3DS:n ostamista, ei vain ole hajuakaan mitä pelejä kannattaisi hommata. Suosituksia? Kaikki DS pelit kelpaavat.

[Ei aihetta]Lauantai 14.01.2012 23:49

Selasin paskoja Skyrim-meemejä, turhauduin nörttien tyhmyyteen, sitten:


Teki hyvää sielulle. <3 (olkoonkin että henkilökohtaisesti en ole vielä kurkkuani myöten täynnä arrow in the knee -läppää, enemmän inhoan huonoa englantia ja typerää ragelärviä joka on ilmeisesti Maailman Hauskin Juttu.)

Älkää tehkö tätä kotonaLauantai 14.01.2012 23:22

Leikkasin ensimmäistä kertaa itse tukkani, koska olen liian saita menemään parturiin ja äitiä tai siskoa ei olisi saanut noudattamaan ohjeitani kunnolla, koska "näyttäisit ihan rumalta".

Lopputulos ei aiheuttanut epätoivoa, olen itse asiassa tyytyväinen. Tosin kaikkien muiden mielestä näytän luultavasti ihan rumalta, poislukien 80-luvulta saapuneet aikamatkustajat, jotka ovat valitettavan harvassa.

Kuvia ei ole, koska en omaa tällä hetkellä kameraa.

VITTUSunnuntai 08.01.2012 20:40

että särkee päätä. Päätin olla ilman kofeiinia (tai ainakin käyttää vähemmän) kunnes pääsen lääkärille, rintaa kun on kouristellut viime aikoina ja kahvi tuntuu pahentavan oireita. Mutta voi hyvä perse että vieroitusoireet ovat tuskallisia.

Hyvä puoli tässä on se, että jos jaksan viikonkin olla ilman, niin kofeiini tulee aiheuttamaan valtavan euforian kun nautin sitä pitkästä aikaa. Siihen asti juon kofeiinitonta kahvia, joka on yllättävän hyvää kun sen valmistaa oikein.

Uutiskynnys ylitettyTiistai 03.01.2012 22:00

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/muut.shtml/1470119

Tämä oli hauskaa, koska:

Vaatimuslistalla on myös muita naurunpyrskähdyksiä herättäviä kohtia ja moni epäileekin vaimonhakuilmoituksen olevan huumorilla tehty. Vaimonhakuilmoituksen on kuitenkin omaan blogiinsa laittanut mies, joka on aiemminkin tunnettu värikkäistä mielipidekirjoituksistaan.

Sydäntäni lämmittää että jotkut vielä vilpittömästi uskovat Sakarias Lehtomäen olevan aito henkilö. Kuin uskoisi Joulupukkiin.

Toisaalta, yksi syy siihen miksi hra Lehtomäki on niin onnistunut, on että hän voisi aivan täydellisen hyvin olla todellinen henkilö.

How the hell did I get here so soonLauantai 31.12.2011 04:34