IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

Aah uuhKeskiviikko 29.06.2011 23:08

Vihdoin ja viimein tuli pelattua Half-Life 2: Episode 1 läpi. Huomenna jatkuu episode 2.

Päivän sarjakuvamainos:Sunnuntai 26.06.2011 09:37


Schlock Mercenary

Aiheeseen liittyen, aloitan lähiaikoina nettisarjakuvablogin, kunhan löydän jostain järkevän ulkoasun bloggeriin. (noin, nyt kun lupasin tehdä tuon niin en voi enää laistaa. toivottavasti.)

uhTorstai 09.06.2011 23:06

Amanda Palmer on upea esiintyjä:

More power!Sunnuntai 05.06.2011 13:09

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/TimTaylorTechnology

If your Applied Phlebotinum is broken, you can usually fix it by increasing the power.

Can't outrun the bad guys? More power to the engines. The top speed of a space ship is totally independent of its design and mechanics, and is simply a function of how much raw power it has.

Shields failing? More power. Critical pieces burning out? You'd think the solution would be to reduce the strain on that component, but no, the solution is to increase the power. The Negative Space Wedgie has nullified the physical principles on which the ship works? Turn up the power and it'll get scared and back off. Can't compute the Nth digit of pi? Increase power to the computer. Even missing or broken parts can be temporarily replaced by increased power. With the power up so high, it's no wonder there's so much Explosive Instrumentation.

[Ei aihetta]Sunnuntai 05.06.2011 11:17

Enpä olisi uskonut, mutta Megamind oli oikeasti aika hyvä leffa. Kevyt, mutta hyvä. Ehkä jossain vaiheessa voisin vähän tarkistaa teoriaani että kaikki 2000-luvun tietokoneanimaatiot ovat samasta muotista väännettyä paskaa joissa on kaikissa täsmälleen sama juoni ja täsmälleen samat hahmot vähän eri näköisinä.

Jossain vaiheessa, mutta en ihan vielä. Täytyy vielä nähdä muutama hyvä animaatio. (vaikka siinä voikin kyllä kestää, sillä välttelen näiden tuotosten katsomista yhtä suurella tarmolla kuin haukunkin niitä.)

Marvel ZombiesPerjantai 03.06.2011 17:18

En ole aikoihin lukenut sarjakuvia. Nyt voisi aloitella taas. Marvel Zombies vaikuttaa lupaavalta: Kaikki marvelin supersankarit muuttuvat zombeiksi.

[Ei aihetta]Tiistai 31.05.2011 14:18

Pitäisi viimeinkin opetella pelaamaan Dwarf Fortressia. Sen lisäksi että pelin maailma on ehkä kehittyinen ja monipuolisin simulaatio mistään ikinä, se tarjoaa myös ihastuttavia mahdollisuuksia moraalisesti arveluttaviin tekoihin: http://www.bay12forums.com/smf/index.php?topic=25967.0

Merenneitojen luut ovat arvokkaita. Pirulaisia on hankala saada kiinni. Pelaajat suunnittelevat laitteita joilla vetehiset saadaan pyydystettyä ja tapettua vähällä vaivalla. Väläytellään ideoita että niitä voisi myös parittaa vankeudessa, jotta tulee lisää luita kerättäväksi.

Aah. <3

AarghTiistai 31.05.2011 10:38

MISTÄ tämä melodia on tuttu:


Tuo nimenomainen versio on (loistavasta) minisarjasta Tin Man, joka pohjautuu Ihmemaa Oziin. Mutta melodia on minulle vanhastaan tuttu, ja heti tuon version kuultuani päässäni alkoi soimaan jokin paljon vanhempi laulu jonka sanoja en ihan pysty muistamaan. Todennäköisesti kuitenkin suomenkielinen. Saattaa kertoa karhuista? En kyllä osaa sanoa. Tietääkö kukaan?

MahtavaaTiistai 31.05.2011 08:03

Puhtaasti mekaanisia otuksia jotka kävelevät rannalla saaden voimaa tuulesta, ja vaihtavat suuntaa kohdatessaan vettä.

[Ei aihetta]Tiistai 24.05.2011 18:47

En vain jaksa ymmärtää miksi Rooting For The Empire ja Misaimed Fandom ovat muka ikäviä asioita.

Kertaukseksi: Termeillä tarkoitetaan sitä kun yleisö tykkää "väärästä" kohteesta fiktiossa, eli on pahisten puolella. Rowlingia on kuulemma vituttanut että jotkut fanit vihaavat Harrya ja tykkäävät enemmän Dracosta. Miksi pirussa? Tosi mustasukkaista käytöstä kirjailijalta. :D
Ja Dean Koonzkaan ei tiettävästi ole ollut iloinen, kun on käyttänyt naurettavan paljon energiaa tehdäkseen pahiksistaan mahdollisimman inhottavia ja sekin kusi. Voivoi. Kannattaako yrittää johdatella lukijoita.

Minä tulen olemaan vain tyytyväinen jos - jonakin päivänä kun olen saanut enemmän tavaraa julkaistua - lukijat katsovat tarinoihini pintaa syvemmälle ja hylkäävät ilmeiset moraaliset opetukest (jos olen ollut niin tyhmä että olen änkenyt sellaisia mukaan) ja katsovat sen sijaan tarinaa ihan omalla tavallaan. Silloin tuntuisi siltä että olen onnistunut jossain.