IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Tiistai 31.05.2011 14:18

Pitäisi viimeinkin opetella pelaamaan Dwarf Fortressia. Sen lisäksi että pelin maailma on ehkä kehittyinen ja monipuolisin simulaatio mistään ikinä, se tarjoaa myös ihastuttavia mahdollisuuksia moraalisesti arveluttaviin tekoihin: http://www.bay12forums.com/smf/index.php?topic=25967.0

Merenneitojen luut ovat arvokkaita. Pirulaisia on hankala saada kiinni. Pelaajat suunnittelevat laitteita joilla vetehiset saadaan pyydystettyä ja tapettua vähällä vaivalla. Väläytellään ideoita että niitä voisi myös parittaa vankeudessa, jotta tulee lisää luita kerättäväksi.

Aah. <3

AarghTiistai 31.05.2011 10:38

MISTÄ tämä melodia on tuttu:


Tuo nimenomainen versio on (loistavasta) minisarjasta Tin Man, joka pohjautuu Ihmemaa Oziin. Mutta melodia on minulle vanhastaan tuttu, ja heti tuon version kuultuani päässäni alkoi soimaan jokin paljon vanhempi laulu jonka sanoja en ihan pysty muistamaan. Todennäköisesti kuitenkin suomenkielinen. Saattaa kertoa karhuista? En kyllä osaa sanoa. Tietääkö kukaan?

MahtavaaTiistai 31.05.2011 08:03

Puhtaasti mekaanisia otuksia jotka kävelevät rannalla saaden voimaa tuulesta, ja vaihtavat suuntaa kohdatessaan vettä.

[Ei aihetta]Tiistai 24.05.2011 18:47

En vain jaksa ymmärtää miksi Rooting For The Empire ja Misaimed Fandom ovat muka ikäviä asioita.

Kertaukseksi: Termeillä tarkoitetaan sitä kun yleisö tykkää "väärästä" kohteesta fiktiossa, eli on pahisten puolella. Rowlingia on kuulemma vituttanut että jotkut fanit vihaavat Harrya ja tykkäävät enemmän Dracosta. Miksi pirussa? Tosi mustasukkaista käytöstä kirjailijalta. :D
Ja Dean Koonzkaan ei tiettävästi ole ollut iloinen, kun on käyttänyt naurettavan paljon energiaa tehdäkseen pahiksistaan mahdollisimman inhottavia ja sekin kusi. Voivoi. Kannattaako yrittää johdatella lukijoita.

Minä tulen olemaan vain tyytyväinen jos - jonakin päivänä kun olen saanut enemmän tavaraa julkaistua - lukijat katsovat tarinoihini pintaa syvemmälle ja hylkäävät ilmeiset moraaliset opetukest (jos olen ollut niin tyhmä että olen änkenyt sellaisia mukaan) ja katsovat sen sijaan tarinaa ihan omalla tavallaan. Silloin tuntuisi siltä että olen onnistunut jossain.

Jeesus vs BatmanMaanantai 09.05.2011 17:35

http://fun.sdinet.de/pics/english/jesus-vs-batman.jpg

Jotkut väittelevät siitä, kumpi voittaisi nyrkkitappelussa: Jeesus vai Batman.

Ensi alkuun voi kuulostaa trollaukselta Batman-fanin osalta, mutta kun katsotaan tuon supersankarivertailun ohitse niin minusta hänen pohjimmainen pointtinsa on, että sekä Jeesus että Batman ovat samanarvoisia uskon/palvonnan kohteita, ja jos ylipäänsä vaaditaan että uskoa täytyy kunnioittaa, niin Batman-uskovaiset ansaitsevat täsmälleen saman määrän kunnioitusta kuin Jeesukseen uskovat.

[Ei aihetta]Maanantai 02.05.2011 22:23

Tuli sellainen puuska että haluan opetella venäjää. Niinpä avasin jonkun opetusvideon youtubessa.Ja sitten lannistuin.

[Ei aihetta]Maanantai 02.05.2011 22:10

Mitä helvettiä: http://www.taloussanomat.fi/harrastukset/2011/04/30/ala-auta-naapuria-nain/20116016/139

Elämmekö oikeasti näin ankeassa maassa? Äkkiseltään voisi luulla hupiuutiseksi, enkä kyllä vieläkään voi ottaa vakavasti.

Näköjään kannattaa vain pitää turpa tukossa jos antaa tai ottaa vastaan mitään lahjoja tai rahaa mistään työstä tai ystävänpalveluksesta, koska verottaja haluaa perseesi.

[Ei aihetta]Sunnuntai 01.05.2011 01:01

Big Rigs: Over The Road Racing vaikuttaa peliltä josta minä saattaisin nauttia, ainakin lukemani perusteella.

Minähän olen nössö, ja turhaudun jos peli on liian vaikea. Siksi onkin mukavaa että Big Rigsin tietokonevastustajilla ei ole aivoja, joten he eivät liikahda mihinkään. Peliin tosin on päivitys jossa vastustajat kyllä lähtevät liikkeelle, mutta pysähtyvät kohteliaasti ennen maaliviivaa.
Muutenkaan ajamisen ei luulisi olevan kauhean vaikeaa, sillä collision detectionin puuttuessa mihinkään ei voi törmätä. Painovoimakin käyttäytyy hassusti, sillä ylämäkeen ajaminen, vaikka pystysuoraan, ei hidasta menoa yhtään, ja voit rauhassa posottaa vaikka satasta(tai tuhatta, tai miljoonaa) edessä ammottavaa kuilua kohden, ja rekka rullaa sulavasti kuilun reunoja pitkin eikä lähde lentämään.

Sitten vielä se, miten peruuttamalla voi kiihdyttää loputtomasti. Siis ihan oikeasti loputtomasti:


Peliarvostelusta: Big Rigs: Over the Road Racing does, however, educate the player about physics. You see, trucks can drive very fast, especially on reverse. In fact, you can accelerate indefinitely and even the rate of your acceleration increases indefinitely. The fact that you can exceed the speed of light with a semi going on reverse is finally proof that Einstein was just a quack who didn’t know what the hell he was talking about. The concepts of inertia and friction are also complete bollocks, since nothing will ever slow you down and the very second you let go of the reverse button, you’ll go from whatever number of millions of miles you were patient enough to reach, back to zero... instantly.

Huono peli ehkä, mutta hyvä että se on tehty. Veikkaan että tuo on tuonut aivan mahdottomasti riemua lukemattomille pelaajille. Minäkin nauroin pelkästään parin videon ja lukemani perusteella niin että kurkku käheytyi.

[Ei aihetta]Torstai 21.04.2011 23:24

Monocle

This small circular lens is attached to a woven silver chain that can be attached to a vest button. It is held in front of the wearer's eye by force of will and sheer snobbishness. Popular with merchants, guild masters, and anyone else too rich to afford two lenses.

[Ei aihetta]Torstai 21.04.2011 21:14


> Nanny Ogg exclaims: You've grown, dearie!
Nanny Ogg takes an already well-gummed apple from one of her many pockets and starts to masticate it in front of your eyes.
Nanny Ogg whispers to you: Well, I think it's time to teach you how to make a magic circle.
Nanny Ogg waggles her eyebrows at you.
Nanny Ogg runs around in circles.
Nanny Ogg loudly exclaims: See? It's easy!