IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Sunnuntai 01.05.2011 01:01

Big Rigs: Over The Road Racing vaikuttaa peliltä josta minä saattaisin nauttia, ainakin lukemani perusteella.

Minähän olen nössö, ja turhaudun jos peli on liian vaikea. Siksi onkin mukavaa että Big Rigsin tietokonevastustajilla ei ole aivoja, joten he eivät liikahda mihinkään. Peliin tosin on päivitys jossa vastustajat kyllä lähtevät liikkeelle, mutta pysähtyvät kohteliaasti ennen maaliviivaa.
Muutenkaan ajamisen ei luulisi olevan kauhean vaikeaa, sillä collision detectionin puuttuessa mihinkään ei voi törmätä. Painovoimakin käyttäytyy hassusti, sillä ylämäkeen ajaminen, vaikka pystysuoraan, ei hidasta menoa yhtään, ja voit rauhassa posottaa vaikka satasta(tai tuhatta, tai miljoonaa) edessä ammottavaa kuilua kohden, ja rekka rullaa sulavasti kuilun reunoja pitkin eikä lähde lentämään.

Sitten vielä se, miten peruuttamalla voi kiihdyttää loputtomasti. Siis ihan oikeasti loputtomasti:


Peliarvostelusta: Big Rigs: Over the Road Racing does, however, educate the player about physics. You see, trucks can drive very fast, especially on reverse. In fact, you can accelerate indefinitely and even the rate of your acceleration increases indefinitely. The fact that you can exceed the speed of light with a semi going on reverse is finally proof that Einstein was just a quack who didn’t know what the hell he was talking about. The concepts of inertia and friction are also complete bollocks, since nothing will ever slow you down and the very second you let go of the reverse button, you’ll go from whatever number of millions of miles you were patient enough to reach, back to zero... instantly.

Huono peli ehkä, mutta hyvä että se on tehty. Veikkaan että tuo on tuonut aivan mahdottomasti riemua lukemattomille pelaajille. Minäkin nauroin pelkästään parin videon ja lukemani perusteella niin että kurkku käheytyi.

[Ei aihetta]Torstai 21.04.2011 23:24

Monocle

This small circular lens is attached to a woven silver chain that can be attached to a vest button. It is held in front of the wearer's eye by force of will and sheer snobbishness. Popular with merchants, guild masters, and anyone else too rich to afford two lenses.

[Ei aihetta]Torstai 21.04.2011 21:14


> Nanny Ogg exclaims: You've grown, dearie!
Nanny Ogg takes an already well-gummed apple from one of her many pockets and starts to masticate it in front of your eyes.
Nanny Ogg whispers to you: Well, I think it's time to teach you how to make a magic circle.
Nanny Ogg waggles her eyebrows at you.
Nanny Ogg runs around in circles.
Nanny Ogg loudly exclaims: See? It's easy!

Eih.Tiistai 19.04.2011 22:44

Kurkistin facebookiin, ja ei hyvä vittu miten täynnä pyhää vihaa kaikki ovat. Järkevinä pitämänikin ihmiset ovat jo muuttamassa pois suomesta perussuomalaisten takia.

En sitten itse viitsinyt kirjoitella facebookiin aiheesta yhtään mitään, koska tiedän liiankin hyvin miten järjenjuoksu kulkee tuollaisen raivon vallassa. Heti kun tulee selväksi että en ole täydellisen samaa mieltä asiasta, olen yhtäkkiä täysin vastakkaista mieltä eli perussuomalaisten kannattaja eli rasisti. (niin, mitä helvettiä.)

Siltä varalta että täälläkin on tyhmiä: En kannata perussuomalaisia. Olen piraattipuolueen jäsen ja heitä myös äänestin. En vain myöskään satu ylettömän paljoa vihaamaan tai halveksumaan perussuomalaisia.

Ja totta puhuen olen jopa ihan tyytyväinen vaalitulokseen, olisin tyytyväinen vaikka hallitukseen olisi noussut Natsipuolue, Hiphop-puolue, tai maailman räjäyttämistä vaativa Tuhopuolue, tärkeintä on että se hajottaa mukavasti vanhojen puolueiden valtaa. Vanhat puolueet olivat jo ehtineet unohtaa että demokratiassa kansa tosiaan valitsee päättäjät, ja nyt sitten itkettää kun kansa valitsi "väärin".

Ja koska jollekin jäi varmaan vielä epäselväksi, niin vielä viimeisen väsyneen kerran: En kannata perussuomalaisia. En ole heidän kanssaan samaa mieltä juuri mistään. En vain siitäkään huolimatta vihaa heitä vesikauhuisesti.

Kiitos.

[Ei aihetta]Lauantai 16.04.2011 06:32Terry Pratchett's Making Money.

[Ei aihetta]Perjantai 15.04.2011 05:15

Constable Flint says: You, Appelhof, are hereby sentenced to 15 minutes of minimum security arrest for three instances of molesting a male officer of the watch.

[Ei aihetta]Keskiviikko 13.04.2011 13:06

Hemmetin Louis Armstrong. En voi olla tanssimatta. Oikeasti, jalat alkavat vain polkemaan itsestään ja seuraavaksi huomaan riehuvani pitkin kämppää veitsen kanssa. (olin leikkaamassa tomaattia)No tuleepahan kerrankin liikuntaa. :)

[Ei aihetta]Perjantai 08.04.2011 08:23

Kiitos painajaisista, Meeri[Ei aihetta]Lauantai 02.04.2011 02:55

hide
You search for a suitable spot and hide.
> Commander Vimes walks in.
Commander Vimes sits at the desk.
say Boo!
You come out of your hiding place.
You exclaim: Boo!
> Commander Vimes says: Hmph.

[Ei aihetta]Torstai 31.03.2011 10:29

Sanokaa hulluksi, mutta tämä on minusta paljon kivempaa kuin mennä ihan oikeasti baariin.

sip ale
You sip a few ounces of dwarf ale from the large tankard of dwarf ale.
>
say Gold gold gold!
You exclaim: Gold gold gold!
> A cheer goes up amongst nearby dwarfs as you mention their favourite metal.