IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 30.08.2010 17:37

[Ei aihetta]Perjantai 27.08.2010 13:05

[Ei aihetta]Torstai 26.08.2010 00:19

Anti-Stupid-Science Man

http://www.galactanet.com/comic/view.php?strip=369

Tulee usein tilanteita jolloin toivoisi hänenkaltaisensa ilmestyvän.

Tulkaapa tuomiolleKeskiviikko 25.08.2010 20:54

Pelatkaa DOOMia kanssani. http://www.skulltag.com/download/

En ole eläissäni ollut suuri moninpelien ystävä, mutta pelatessa pitkästä aikaa Ultimate Doomia läpi tuli mieleen, että se voisi olla paljon hauskempaa cooperativena.

.wadit löytyvät piratebaysta jos ei ole omana ennestään.

duhKeskiviikko 18.08.2010 14:07

[Ei aihetta]Sunnuntai 15.08.2010 08:10

[Ei aihetta]Perjantai 13.08.2010 13:15

There was an old military saying that Fred Colon used to describe total bewilderment and confusion. An individual in that state, according to Fred, "couldn't tell if it was arsehole or breakfast time".
This had always puzzled Vimes. He wondered what research had been done. Even now, with his mouth tasting of warmed-over yesterday and everything curiously sharp in his vision, he thought he'd be able to tell the difference. Only one was likely to include a cup of coffee, for a start.

aarglafghPerjantai 13.08.2010 11:04

http://www.iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=2236432&pos=hl-ul-3

Jo sillä hetkellä kun näin vilauksen tästä leffasta jossain, tiesin jo täsmälleen millainen juoni tulee olemaan. Tuo arvostelu vahvisti epäilykseni: "Emilia on hyvä koulussa, harrastaa urheilua ja pärjää kaikessa. Yhtenä kesäisenä iltana Emilia tutustuu Siiriin (Sara Melleri), joka on ulkoisesti hänen vastakohtansa: itsenäinen, kapinallinen ja vastuuton."

MISSÄHÄN OLENKAAN nähnyt tuon saman kuvion ennen..? En varmaankaan joka toisessa "nuorten"(lasten)kirjassa Laukaan kirjastossa. Aina sama tarina. Joku kiltti ja arka persereikä ystävystyy pahan raggarin kanssa. Seuraa alkoholia, tupakkaa, sekä miedompia huumeita, jopa seksiä(!), mutta lopulta sitten tajutaan että olihan se kivaa "koetella rajoja" mutta kyllä nuoren on oltava nuori! Heh!
Kai. En ole lukenut loppuun yhtäkään tuollaista, joten en tiedä.

"Siirin seurassa Emilia uskaltaa kokeilla rajojaan ja uhmata auktoriteetteja." = juoda ja pissistellä kadulla, koska sehän ei tulisi kuuloonkaan että kuvattaisiin nuoria jotka ihan oikeasti ja älykkäästi uhmaavat auktoriteetteja, jokuhan voisi vaikka saada ideoita.

En oikeastaan tiedä leffasta mitään muuta kuin tuon linkkaamani arvostelun sisällön, mutta läpsytelkää minua perseelle jos olen väärässä.
Heitän vielä pari arvausta juonenkulusta: Jossain vaiheessa Emiliaa alkaa luultavasti hirvittämään tuo tahti, mutta hän ei uskalla sanoa mitään koska haluaa olla osa porukkaa. :((
Leffan lopussa ollaan taas kilttejä tyttöjä, paitsi ehkä Siiri joka joutuu nuorisovankilaan tai kuolee kannabiksen yliannostukseen.
Emilia on oppinut jonkun tärkeän läksyn, koska tällaisissa tarinoissa opitaan aina joku tärkeä läksy, luultavasti että "oikea rohkeus on sitä että ....(ihan sama mitä, se on kuitenkin vain tekosyy kapinoinnin lopettamiselle ja laumaan palaamiselle.)

Siinä tämän aamun analysointi elokuvasta jota en ole nähnyt.

[Ei aihetta]Tiistai 10.08.2010 03:17