IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Tiistai 30.03.2010 13:16

Aamulehti: Imaiseeko musta aukko maapallon? Cernin jättikiihdytin aloittaa törmäykset, linkki suoraan lähetykseen

Jännät paikat. :) Kieltämättä olen aina ennen odottanut puolittain innolla että josko maapallo sitten posahtaisi. Vaan kerrankin en näe siinä ajatuksessa mitään kivaa, koska sitten en ehtisi nähdä Meeriä viikonloppuna. ._. Joten toivotaan nyt että säästytään maailmanlopulta. Itse projekti on joka tapauksessa tosi kiinnostava, sikäli mitä minä nappula-aivo siitä ymmärrän.

Halusin vain sanoaSunnuntai 28.03.2010 11:07

...että olen äärettömän onnellinen Meerin takia. Hän on kuin eläväksi muuttunut unelma, niin täydellinen ja ihana joka suhteessa. Olen yhä siinä onnellisuuden pilvessä jonka vallassa olen ollut siitä lähtien kun kunnolla tutustuimme.

:) Olin jo käymässä nukkumaan ja suljin koneenkin mutta piti sitten tulla vaahtoamaan. Hyvää yötä, kansa.

[Ei aihetta]Keskiviikko 24.03.2010 09:14

Kiintoisa omeglemainen sovellus: Galtsuruletti

Käyttäjiä ei vielä paljoa ole, kun ei tuota ole pahemmin mainostettukaan. Ainakaan minä en tiennyt mitään ennen kuin Suvinen mainosti. Kehitysvaiheessa taitaa vielä olla, mutta ainakin itselläni toimii.

raaTiistai 23.03.2010 22:21

Vituttaa kun en osaa piirtää. D: Näin unen jonka hahmot haluaisin saada piirrettyä, mutta voi vittu kun ei vain yksinkertaisesti onnistu. Jos joku osaa piirtää mecha-tyylisiä robotteja niin voin jopa maksaa(tosi köyhästi), ei tarvitse olla mikään megahyvä vaan ihan yksinkertainen lyijäriluonnos, kunhan se on parempi kuin omat räpellykseni.

[Ei aihetta]Perjantai 19.03.2010 17:04

Kävin tänään keski-suomen museossa. Oli inspiroiva reissu, harmi vain että kaikkea on siellä niin vähän. Museorakennus kun on sellainen "modernin" typerä, että vaikka tilaa olisi periaatteessa ihan vitusti, suurin osa siitä on mennyt hukkaan tyhmän arkkitehtuurin takia. Harmi, sillä paikallishistoriasta olisi riittänyt enemmänkin esitettävää.

Ehkä kiinnostavin oli Jyväskylän keskustan pienoismalli, jonka yllä oli valkokangas josta sai katsoa vanhoja videoita. Sellaisia minkä ääreen meitä piti väkisin istuttaa kouluaikoina kun ei kiinnostanut, mutta nyt kiinnosti. :)

Koko rakennuksen turhin osa oli tietysti taideosasto. Minimaalisella vaivalla taululle läiskittyjä värejä, tai päällekäin leikattuja ja liimattuja printtejä(!), jotka "asiantuntijatkin" tunnistavat taiteeksi vain sen perusteella kuka ne on tehnyt. Siis: kun keskiverto peruskoululainen tekee kuviksentunnilla saman tasoisen sotkun, se on viitosen kouluarvosanan arvoinen tuherrus. Taiteeksi vastaava paska muuttuu vasta jos tekijällä on jostain syystä nimeä taidepiireissä.
Sokkotestissä asiantuntijat eivät erota koululaisen ja "taiteilijan" työtä toisistaan.
Voisin mennä deviantartiin ja valita viisi satunnaista käyttäjää, ja olen varma että jokaisen työt olisivat puhuttelevampia ja hienompia kuin nuo museon suttaukset.

Mutta hyvä maku jäi reissusta. Tai oikeastaan jäi tosi paha maku, museon kahvilassa join pahimman espressoni ikinä. Hyi! (ding, no nyt täytin tosi taidehomon kriteerit itkemällä espressosta.)
Vaan hyvä reissu se oli taide-elämystä lukuunottamatta. Harmittaa ettei tullut otettua kameraa mukaan.

[Ei aihetta]Tiistai 16.03.2010 19:19

[Ei aihetta]Lauantai 13.03.2010 21:35

[Ei aihetta]Perjantai 12.03.2010 19:44

Olen rakastunut.

Joku ilkeämielinen voisi huomauttaa että eipä kestänyt kauaa aiemman suhteen päättymisen jälkeen. Huomautelkoot. Haluan silti vaahdota tästä maailmalle. :) (Vaahtoamiseni tulee myöhässä, koska olin reilun viikon kipeänä enkä saanut mitään selkeää tekstiä irti.)

Elämäni on viime aikoina tuntunut romanttiselta hömppäleffalta.(hömppä ei ole minun kirjoissani negatiivinen sana) Ymmärrämme toisiamme niin täydellisesti. Minulla on vaikea paikka yrittää pitää tämä teksti tyylilleni ominaisen koruttomana, kun tahtoisin makeilla ja täyttää sen <3 merkeillä ja hymiöillä, ja hössätä kuin ensi-ihastumisen kokenut teini. :'D En ole ehkä ikinä ollut näin pitkän aikaa kerrallaan tällaisessa onnellisuuspöllyssä.
Asiasta toiseen, ennen suurta elämänmuutostani ennätin liittyä jyväskyläläiseen ASS-sinkkuseuraan.
En ole lainkaan pahoillani että sinkkuuteni päättyi, vaikka vasta perustettu seura olikin tosi mukava. Seuratkaa linkkiä jos kiinnostaa. :)

Lisää vaahtoamista ja kuvia seurannee vielä. ^^

yhyy.Torstai 11.03.2010 13:23

http://yle.fi/alueet/lappi/2010/03/irc-galleria_tavoittaa_lahes_kaikki_suomalaiset_nuoret_1518235.html

Harvinaisen hölmösti taas sekoitaan irc ja irc-galleria. Ymmärtäähän sen jos ne puhekielessä sekoittuvat, mutta tuosta paistaa että ainakaan jutun kirjoittajalla ei oikeasti ole käsitystä näiden kahden erosta.

"Näin Irkki toimii, kertoo IRC-Gallerian maajohtaja Heini Varjonen. "

"Melkein kaikki nuoret irkkaavat"


"On turha kysyä, millainen on tyypillinen Irkin käyttäjä. Varjonen kuitenkin ihmettelee, että tutkimusten mukaan irkkaajat tykkäävät metallimusiikista enemmän kuin nuoret keskimäärin. "

"- Riippuu nuoren iästä ja elämäntilanteesta, miksi hän irkkaa. Vastasynnyttäneet äidit saavat Irkin sivuilla vertaispalautetta ja -tukea. Nuoremmat taas käyttävät tätä kanavaa oman identiteetin ja minäkuvan rakentamiseen. Monet liittyvät Irkin eri yhteisöihin, mikä kertoo paljon käyttäjästä. Kaikki yhteisöt listautuvat käyttäjän profiilisivuille eli siitä näkee heti, mihin nuori kuuluu, sanoo Heini Varjonen. "

No mitäpä sitä tuhlaamaan ajattelutehoa näiden eron miettimiseen. Eräs vanha opettajanikin sanoi että Austria ja Australia ovat sama asia.