IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Sunnuntai 28.02.2010 19:36

Menee lopullisesti hermo talon paskaan lähiverkkoon, joten kai se on aika ostaa oma laajakaista. Saunalahti näyttää edullisimmalta vaihtoehdolta, mutta onko se ihan paska? Kokemuksia olisi kiva kuulla.

[Ei aihetta]Maanantai 22.02.2010 11:38

[Ei aihetta]Perjantai 19.02.2010 02:11

http://www.filmifin.com/FF20/uutinen.php?site=filmi&id=4334

"Morrisia näyttelevä McGregor toteaa, ettei Disney halunnut julkaista elokuvaa Saiturin joulun kanssa samaan aikaan, jotta ihmiset eivät vahingossakaan erehtyisi luulemaan Carreyn näyttelemää Ebenezer Scroogea homoseksuaaliksi. "Puheiden mukaan elokuvan julkaisua siirrettiin Saiturin joulun tieltä. He eivät halunneet lasten kuvittelevan, että Ebenezer Scrooge on homo", McGregor kertoi."


Yhyy?

ExhumedMaanantai 15.02.2010 00:37

Pelattuani Half-Life 2:n läpi(tosi rautainen kokemus) oli aika pistää xbox sivuun ja laittaa ps2 tilalle. Sain veljeltä lainaan pleikkari ykkösen muistikortin ja ahh... Exhumedin.

Muistan kun joskus ihan pentuina pelasimme tätä enon luona. Se oli jo silloin räjäyttävä kokemus, vaikka en pentuna tietenkään osannut arvostaa peliä läheskään niin paljon kuin nykyään. Eno kun kyllästyi pleikkariinsa niin saatiin se ja kaikki pelit omaksemme, ja paukutettiin tämä läpi kerta toisensa jälkeen.
Jossain vaiheessa naarmuinen levy ei enää toiminut kunnolla, ja peli unohtui. PC:lle oli myös Exhumed, melkein täysin erilainen kuin konsoliversio. Ihan hyvä, mutta ei yhtä hyvä.

Sitten vuosien päästä veli kaivoi esiin vanhat pelit ja löysi jostain ps1:n muistikortin jota tarvitaan että näitä voi pelata ps2:lla. Pelattiin Exhumed jälleen kerran läpi. Kaikkien halojen ja red factionien ja muiden kanssa vietettyjen pelituntien jälkeen Exhumed oli yhä loistava, oikeastaan hakkasi kaikki nuo edellämainitut ihan kympillä. Aika ei ollut kullannut muistoja, vaan tämä oli tosi jyhkeä peli.Exhumed (yhdysvalloissa Powerslave) sijoittuu Egyptiin. Muinaiset voimat(tai alienit tai jotain) ovat valloillaan ja levittävät tuhoa. Ramsesin ruumis on kaivettu haudastaan ja alienit imevät siitä voimaa omiin tarkoituksiinsa. Päähenkilö on ainoa selviytyjä paikalle lähetetystä iskuryhmästä.Ramsesin haamun opastamana matkataan läpi ympäristöjen jotka osittain pohjautuvat todellisiin paikkoihin(mm. Karnak), kartalla joka aukeaa hitaasti sitä mukaa kun löytyy uutta rojua, eli muinaisille jumalille kuuluneita mahtiesineitä. Pelaaminenkin muuttuu aina vain mukavammaksi kun rojujen myötä saa uusia kykyjä.

Ja aseissa on munaa. Erityisesti rynnäkkökivääri tuntuu ja kuulostaa tosi muhkealta. En tiedä mikä useimmissa räiskintäpeleissä on vikana kun aseet tuntuvat niin tehottomilta paskoilta, mutta Exhumed hakkaa siinäkin useimmat 2000-luvun alkupuolen pelit.

Ja musiikit. Tässä on ihan vitun hyvät musiikit. Ei mitään tyhmää jumputusta, vaan kunnon soittoa:No okei, loppubossimusa oli vähän jumputusta mutta se olikin sitten ainoa. Ja se oli hyvää jumputusta:


Ja hirviötkin ovat upeita. Sinisiä tulipalloja paiskovia anubiksia, astetta kovempia muumioita, ja läääähh.. kynsiviä kissanaisia!

(jaha, galleria ei jostain syystä osaa näyttää kolmatta videota, joten tässä pelkkä linkki: http://www.youtube.com/watch?v=cbtvZ4yzBa4 )

Tosin tuo ukko pelaa niin vauhdilla etteivät ne ehdi edes kynsiä. :(

Aah, voisin vaahdota vaikka kuinka pitkään miten hyvä peli tämä on. Olen järkyttynyt siitä miten harva on ikinä kuullutkaan tästä. Kaipa tätä sitten ei vain markkinoitu tarpeeksi, tai ei ollut tarpeeksi saatavilla. Minäkään en olisi ehkä ikinä tutustunut ellei eno olisi sattunut löytämään tätä jostain aikoinaan.

OnnellisuusLauantai 13.02.2010 07:54

Viime aikoina on paljon asioita kaatunut niskaan ja ollut masennuskausikin jossain vaiheessa, mutta siitä huolimatta olen suurimman osan ajasta ollut ihmeellisen onnellisuudentunteen vallassa. :) Tälläkin hetkellä. Ystävyys on hienoin asia maailmassa.

[Ei aihetta]Perjantai 12.02.2010 11:36Kaikki tässä videossa on niin kohdallaan. Aah. Tuosta ei paljoa piirretyt parane. Musiikkikin on upea.
Mutta kertokaa joku jos tiedätte, mistä jaksosta nuo kohdan 0:44 kaasumiehet ovat? Pelkäsin niitä pentuna niin vitusti, ja pelkään yhäkin. :D Latailen ranskankielisiä jaksoja ihan vain että voisin löytää missä nuo ovat ja pelotella itseäni vielä lisää.

voi vittu taasTorstai 11.02.2010 10:43

http://www.iltalehti.fi/viihde/2010020911082242_vi.shtml

Sen siitä saa kun suurin osa ihmisistä saa yleissivistyksensä roskalehdistä(=melkein kaikki sanomalehdet) eivätkä tajua mitä eroa on skinheadilla ja uusnatsilla. Kyllä vitun aivojätöt, ne eivät ole sama asia.

Tuosta asiasta päättävät henkilöt kyllä tietävät ihan vitun varmasti sen eron, tai ovat ainakin tähän mennessä jo selvittäneet. Mutta mistä vetoa että sillä ei loppujen lopuksi ole väliä. Riittää että tarpeeksi moni kellarissa kasvanut urpo pitää ajatuksissaan kissaa koirana, niin se on virallinen totuus.

[Ei aihetta]Tiistai 09.02.2010 15:13

hs.fi: Jalkajousella aseistautunut nainen ryösti pankin Jyväskylässä

Vaihteeksi järkevääkin asiaa hesarin kommenteissa, esim:


"Sellaisen käsityksen minäkin sain että tämä on jonkinlainen pila. Myönteinen asia kuitenkin mielestäni tietyssä mielessä. Toivottavasti seuraava ryöstäjä käyttää keittiöveistä ja sitä seuraava kynsisaksia. Seuraavalla voisi olla mukanaan vaikkapa repullinen dynamiittia. Kaikenlaisten ministerinretkujen tietoisuuteen ei nimittäin näköjään muulla tavalla etene eräs tärkeä näkökohta.


Erikoisesti keittiöveisten käyttö pankkiryöstöissä olisi nyt tärkeää että laskettaisiin paljonko keittiöveitsiä on Suomessa kaikkiaan. Onko niitä ehkä liikaa? Mitäs sanookaan väkivaltatilasto teräaseista? Pitäisikö keittiöveisten määrää vähentää maassamme? Olisiko jopa totaalikielto paikallaan? Kuka tarvitsee yli 600 mm pituista keittiöveistä - korkeintaan armeija ja poliisi! "


Kaikki varsijousia haluavat muuten, ostakaa pian ennen kuin nuo vainohullut saavat ne luvanvaraisiksi.

[Ei aihetta]Tiistai 09.02.2010 07:27

Half-Life 2 oli huikea mutta liian lyhyt.Video ei sisällä spoilereita.