IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

Consequences, schmonsequences!Torstai 31.12.2009 20:47

Asensin pitkästä aikaa Civilization II:n ja olen sitä pelaillut viimeiset pari päivää. Tämä on viihdyttänyt minua läpi elämän. n____n
Olen kommunistisen atsteekkivaltion johtaja, ja tällä hetkellä maailman mahtavin nainen.(jostain hetken mielijohteesta päätin olla nainen.. krhmm)
Valloitin hetki sitten britannian. Nyt kuulin että ranskalaiset aloittavat manhattan projektia, joka valmistuessaan antaisi kaikille valtioille mahdollisuuden ydinaseisiin. Sitä en halua, joten pistin vakoojaporukan Ranskaan ja valloitin Marseillesin, josta käsin aion sabotoida mokomia inhoja suunnitelmia.

Ja niin, pelaan tietysti helpoimmalla tasolla, koska strategiantajuni on luokkaa "laitetaanpa laivasto puolustamaan tätä keskellä manteretta sijaitsevaa kaupunkia."

hihTiistai 29.12.2009 00:47

[Ei aihetta]Sunnuntai 27.12.2009 21:49

Builder, let Thy plan take form in me. Builder, let Thy hammer strike me and grant me shape, and wilt I not flinch or cry out. Builder, I submit to Thy forge.

Tulipa vähän taottua kun rauta oli kuumaa. Opettelin siis veljen johdolla vähän sepäntöitä, keihäänkärkeä muotoilimme. Tuli samalla huomattua että ne varustelekan bw-hanskat kyllä ovat tulenkestäviä, mutta päästävät myös lämpöä läpi ihan hyvin. :D Kuin se kuuluisa lohikäärmeenkestävä haarniska.

Muisteltiin siinä samalla miten hauskaa pentuna oli leikkiä tulella. Ala-asteella tehtiin "napalmia" bensasta ja styroksista, ja läträttiin sillä aika huolettomasti. Uutena vuonna myös ostettiin ilotulitteita isot läjät ja piilotettiin suurin osa varastoon, ja sitten kesän tullen rakenneltiin pieniä pommeja. :)

[Ei aihetta]Perjantai 25.12.2009 21:21DOOM Army :) Ei liity Doomiin mitenkään, vaan vanhoihin seikkailu- ja roolipeleihin. Mutta senhän tiesivätkin jo kaikki joille olen vaahdonnut tuosta sarjiksesta aiemmin.
Herra Blackmore on suuri idolini pahistelun saralla.

[Ei aihetta]Tiistai 22.12.2009 19:00

Elokuvien ikärajat pois ja tilalle suositukset?

Hei, vaihteeksi taas sivistyksen merkkejä näkyvissä. :)

BlooperMaanantai 21.12.2009 13:59

Pelasin juuri Thief Goldin läpi. Tosi muhkea peli, joiltain osin jopa parempi kuin Deadly Shadows. Mutta mahtui siihen vittumaisiakin hetkiä. Painajaisissani tulen vielä palaamaan Lost Cityn eksyttäviin käytäviin. Siellä meni ihan VITUN PITKÄÄN. Ja vittu että se katedraali pelotti, onneksi kulta tuli pelaamaan ja pelkäämään kanssani. <3

Kaikkien näiden ikävien, ihanien ja traumatisoivienkin hetkien jälkeen tekee aivan hemmetin hyvää tutkia salaista Blooper Reel kenttää. Tekijät ovat heittäneet tänne pelaajien ihmeteltäväksi joitain hauskaksi osoittautuneita bugeja, sekä myös silkkoja mielettömiä ideoita. En spoilaa yhtään, pelatkaa itse ja nähkää. :)
Ymmärtääkseni tämä on vain Thiefin Gold -versiossa. Sen saa kun avaa pelikansiossa dark.cfg tiedoston ja lisää alimmaiseksi rivin: starting_mission 16

Ja asiaan. Olen jo pitkään halunnut kirjoittaa Thiefistä ihan kunnollista fanfictiota. Siinä maailmassa on niin paljon sisältöä että aiemmat murhatarinani eivät läheskään tee sille oikeutta. Ja nyt viikko sitten pari hahmoa syntyi mieleeni ja alkoivat elämään elämäänsä. Saa nähdä nyt milloin saan heidät ihan kirjoitettua.
Tulen kirjoittamaan suomeksi, joten joitakin nimiä ja käsitteitä on pakko suomentaa(esim Builder), kun taas jotkut jätän englanninkieliseksi.(katujen ja paikkojen nimet)
Otan apua vastaan nimien suomentamisessa. o.o

Maistuvaa mättöäMaanantai 21.12.2009 10:22

Tämmöistä tuli tämänpäiväiseen:

Jauhelihaa
Soijarouhetta
Punaisia linssejä
Pakastepaprikaa
Paseerattua tomaattia (hitusen halvempaa ja mielestäni myös parempaa kuin tomaattimurska)
Makaronia

Noin vuosi sitten tekemäni päätös lopettaa lihatuotteiden ostaminen on tosiaan kaatunut aika surkeasti, kuten useimmat muutkin päätökset muuttaa elämäntapojani. Mutta ehkä vielä joskus. Tämäkin ruoka olisi tullut mainiosti toimeen ilman kyseistä ainesosaa, jos vain osaisin saada tuohon kauheaan soijaan makua. (yrittämisen puutteesta sekin on lähinnä kiinni, olenhan hyviä neuvoja siihen saanut)

Seuraavaksi on ruokalistalla fetasalaattia, ja sen jälkeen kenties kupponen(pannunen) höyryävää kahvia. :)
Jos joku ihmettelee "päivälliseni" ajankohtaa, niin todettakoon että heräsin keskiyöllä nukuttuani mukavat 15 tuntia.

[Ei aihetta]Keskiviikko 16.12.2009 16:20

Koristelaatikosta löytyi yllätystestamentti - 100 000 euroa vaihtoi omistajaa

Kaupunki ei juuri ehtinyt käyttää perintöä vaan myi vähän omaisuutta. Rahoilla oli tarkoitus palkata fysioterapeutti ja hankkia apuvälineitä vanhustenhoitoon.

Hyvään tarkoitukseen rahat nytkin menevät, lupaa Suomen Lähetysseura.

- Meille tuleva osuus menee maailman köyhimpien hyväksi. Tämä nyt oli tavallaan joululahja sekä meille että heille, viestintäjohtaja Eeva Kemppi-Repo kertoi STT:lle.

No voi riemu :D Kyllä varmana kaupunkilaiset ovat iloissaan. Ei tulekaan fysioterapiaa eikä apua vanhuksille, vaan rahalla ostetaankin raamattuja joilla voidaan paukuttaa pakanakansoja päähän. Osa rahoista menee ehkä "ruoka-apuun", eli banaanimaiden diktaattorien taskuihin. Ja tietty lähetysseuran omiin "välttämättömiin" kuluihin. Jihuu.

No okei. Tietysti toistan samaa mitä uutisessa toitotettiin rivien välissä. Ja tietysti on kyseenalaista olisiko kaupunki ihan oikeasti käyttänyt rahat väitettyyn tarkoitukseen, tuskin. Mutta jotenkin ikävällä tavalla hauska uutinen tuo silti oli.

[Ei aihetta]Keskiviikko 16.12.2009 15:47

TyhmentyminenMaanantai 14.12.2009 15:43

Tajusin juuri olevani tänään aika tyhmä.

Asianmukaisten "mitä uutta?" huudahduksien loputtua selitän: Ajatus juoksee tavallista hitaammin. Kirjoittaminenkin tuntuu kankealta ja pitää miettiä jokaista sanaa.
Aloin äsken keittämään kahvia, ja ohimenevän hetken ajan keitin näytti joltain vieraan maailman teknologialta. Ihmettelin mitä hemmettiä minun pitäisi tehdä sille.

Tähän tyhmyyskohtaukseen voi olla monia syitä, mutta niistä todennäköisimmältä vaikuttaa seuraava: Nukuin vaihteeksi yöllä, ja heräsin puoliltapäivin. Tällaisella unirytmillä tuntuu aina olevan epäsuotuisia vaikutuksia vinksahtaneeseen biologiaani.

Kahvi on nyt valmista. Odotan että muutama tuima kupponen sitä, ja kellon vieriminen myöhäisempää iltapäivää kohti palauttavat älykkyyteni normaaliin tähtitieteelliseen huippuunsa.