IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

olen tupelo?Sunnuntai 01.11.2009 00:01

Katselin tuossa leffaa ja ihmettelin mistä kuuluu outo bling-ääni aina välillä. No huomasin sitten lopulta että se oli kännykkäni joka oli jossain vaiheessa sammunut itsestään, ja runnoin sitä aina jalallani jolloin se ilmoitti "väärä pin-koodi". Olisipa vituttanut jos olisi ehtinyt mennä lukkoon. :E

ulostan vertaPerjantai 30.10.2009 15:27

Alkaa taas tyhmyydensietokyky ylittymään tältä päivältä. This just in: Koululuokan arjesta tulee Tosi-teeveetä Vaasassa

Nojatuolisoturina tietysti hyökkäsin heti kommentoimaan. Ei kiinnosta julkaisevatko vaiko eivät, tässä se on joka tapauksessa:

"Samoja kysymyksiä mietin kuin ensimmäinen kirjoittaja. Liekö ollut yksittäisillä vastustajilla paljoa sanavaltaa, jos suurin osa luokasta on ollut kuolaavia big brother -faneja joille ei tulisi mieleenkään kieltäytyä, saati sitten vaatia PALKKAA tilaisuudesta päästä itsekin sirkusyleisön eteen naurettavaksi. Kouluhan tietty käärii tästä isot massit. Tienatuilla rahoilla voidaan vaikka ostaa metallinpaljastimia ja satelliittipaikantimia oppilaisiin asennettavaksi, sekä palkata kouluihin aseistettuja vartijoita.

Jos nyt vielä lisää foliopään leimaa kerjätään, niin voisi miettiä ääneen onko taka-ajatuksena totuttaa kakrut jo pienestä pitäen jatkuvaan kameravalvontaan. Jotta eivät sitten äänestysikäisenä suotta viitsisi murehtia lakialoitteita jotka tuovat viranomaisten kameravalvonnan jokaisen olohuoneeseen, koska mitäs salattavaa yhtään kenelläkään on."

vielä yksiPerjantai 30.10.2009 13:15

http://www.jannekuusinen.net/Tofua.html Guaralta pöllin, harmi ettei näitä ole enempää. :')

Sarjakuvista taasPerjantai 30.10.2009 12:09

On perjantai, päivä jolloin tulee uusi sivu ainakin seuraaviin sarjakuviin: Girl Genius, Dr. McNinja, Flipside, Antihero For Hire, Flaky Pastry. (useimpiin 2 - 3 kertaa viikossa) sekä joihinkin muihin joita en nyt äkkiseltään muistanut.
Mutta uudet sivut lukaisee aina nopeasti, ja kaipaan taas sitä tunnetta kun löytää kokonaan uuden sarjakuvan jossa on satoja, tai parhaimmillaan tuhansia sivuja vielä edessä!
Joten eiköhän aleta selaamaan topwebcomicsin listaa taas. Tässä muutamia jotka herättivät kiinnostuksen nimen tai kuvauksen puolesta. Jos kiinnostun, niin tulen kyllä vaahtoamaan niistä vielä. Jos en kiinnostu niin ei se meinaa että ne paskoja olisivat, minulla vain on tosi lyhyt kärsivällisyys ja tuomitsen yleensä vilkaisun perusteella.(tiedän, se on virhe! etenkin websarjisten kohdalla. .__.)

Hei sanokaa muuten jos kaipaatte syvällisempää arvostelua jo mainituista, mieluusti niistäkin tuuletan :D

Lowroad Comics- Giselle
The tale of an unemployed demon. What people are saying about Giselle: "What the hell are you doing drawing? GET BACK TO WORK!"- My boss

Today Nothing Happened

Finding humour and excitement in my fairly mundane life; embarrassing myself (and my friends!) for your entertainment pleasure!

Mystic Revolution
The adventures of a pyromaniac sorceress, an incompetent ninja, and their quest through life, levels, and lots of alcohol!
(kuvaus voitti minut puolelleen)

Strawberry Death Cake
Marylin has been ordered to round up and destroy demons and souls that have escaped from the Underworld. Her favorite choice of weapon is the Scissors of Death, specially crafted by The Fates to cut souls and demons from the living world.

Cealdian
Someone is killing kings. With the death of his father, December must take the throne, face this threat, prove his innocence, rule a kingdom. And at the same time, unfold the mysteries behind his dark power. Incentives update monday-friday!
(kuninkaiden tappaminen on jees)

Charby the Vampirate

The strange and sometimes bloody tales from Kellwood forest following the titular Charby and "crew*" of friends. *Note crew may not actually be pirates or in anyway pirate like.
(okei, tämä on jo kolmas kohtaamani tapaus kun joku on keksinyt nerokkaasti yhdistää vampyyrit ja merirosvot = vampirate. mutta pidän molemmista, joten en valita.)


Eiköhän näissä ole pureskeltavaa hetkeksi. Tämä merkintä toimii vähän muistilistana minulle itsellenikin, koska jos nyt tosissaan innostun jostain näistä niin unohdan kaikki muut vähäksi aikaa.

ei otsikkoaPerjantai 30.10.2009 08:54

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Yli+20%C2%A0000+ihmist%C3%A4+vaatii+parannusta+mielenterveyspalveluihin/1135250338858

Voisi taas veikata millä nimenomaisella tavalla ministerit tulevat teeskentelemään tekevänsä asialle jotain. Itse veikkaan että pistetään muutama miljoona euroa johonkin hienolta kuulostavaan kampanjaan jossa ei oikeasti tehdä yhtään mitään eikä sillä ole mitään vaikutusta mihinkään, kunhan vain annetaan kuva että asioille tehtäisiin jotain ja tyydytetään äänestäjät taas muutamaksi vuodeksi.
Ne käytetyt eurot tietty leikataan muista julkisen mielenterveystyön menoista, ja kohta onkin taas itsemurhia ja kouluammuskeluita lööpeissä koska "Et ole tarpeeksi AKUUTTI kunnon hoitoon. Otahan tästä lääkkeitä ja pidä se TURPA TUKOSSA."

KiitosPerjantai 30.10.2009 02:23

En ole nyt muutamaan viikkoon pystynyt kommentoimaan joihinkin yhteisöihin. Tuntuu vaihtelevan vähän satunnaisesti milloin kommentointi toimii ja missä yhteisöissä.
Pari valitusta olen tehnyt ylläpidolle, ensimmäiseen vastasivat että hoitavat asiaa, sen jälkeen ei ole kuulunut mitään.
Luonnollisesti olen yrittänyt Galtsudev-yhteisöön huomauttaa asiasta monta kertaa, mutta se tuntuu olevan pysyvästi toimimattomien yhteisöjen listalla.
Ja olenko oikeasti ainoa jota tämä bugi koskettaa? Niin, mitäpä sitten pitämään kiirettä ongelman kanssa. Menin ostamaan vipinkin vuodeksi eteenpäin, ja tässä ne päivät nyt kuluvat kun en voi täysillä käyttää palvelua. :D

grlrhTorstai 29.10.2009 04:00

oli ihan pakkoKeskiviikko 28.10.2009 13:16

Vielä yksi :')

:(Maanantai 26.10.2009 09:26



Ainiin, unohdin aiemmin merkinnässä huomauttaa että Awkward Zombie on varsin loistava pelisarjakuva. Lisään sen listaan.
Törmäsinkin tähän vasta viime yönä.

Ja nyyh, en ole vielä itse päässyt pelaamaan Metroid Prime - Corruptionia. ;_____; En jaksa uneksiakaan wiin ostamisesta, kun kaikkine tarpeellisine typerine lisälaitteineen maksaisi 100 vuoden ruokarahat. Typerä nintendo.
En myöskään uskalla ostaa Metroid Prime - Echoesia, koska se kuulemma toimii vain 60 hertsin näyttötilassa, ENKÄ TIEDÄ onko vanhassa telkkarissani moista atomiajan ominaisuutta.

Samaa ihmettelin itsekinMaanantai 26.10.2009 04:10



Mutta epäloogisuuksista huolimatta kyseessä on tosi rautainen peli.