IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

jatkoaKeskiviikko 30.09.2009 21:03

Grr. Voitin pokeriturnauksesta muka 500, mutta peli antaakin käteen vain 60. Tästä suuttuneena kaappasin jonkun naisen ihmiskilveksi ja lähdin taas ammuskelemaan.
Nainen yritti karkuun, joten ammuin häntä jalkaan ja SKALPEERASIN! Hähää!
Tältä varmasti Rolandista tuntui Tullin kylässä.

Halvat huvit.. olen vain pelannut koko pelikasan ihan puhki ja on tylsää. Ninja Gaiden on vielä kesken tosin, mutta kerään yhä voimia viime kerran jäljiltä.

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.09.2009 20:50

Pelasin Gunia pitkästä aikaa odotellessa että soijarouhe likoaa. Mukava peli, mutta liian vähän sisältöä. Maailma on minimaalisen pieni verrattuna esim mihin tahansa GTA:han tai Zeldaan.

Kaikki tehtävät alkavat olla jo pelattu, joten päätin vihdoinkin kokeilla mitä tapahtuu jos town patience -mittari menee nolliin. Se kun katsokaas laskee aina jos tapat kaupungin asukkaita.

"Showdown!"

Kirkonkello soi, aavikkopensas rullaa kadun poikki, ihmiset juoksevat piiloon... ja aseistautunutta porukkaa rynnii kohti. Sitten kun olen tappanut kaikki...
"You've killed the posse! Showdown over." ja town patience on taas maksimissa. o_o Kiva. Heti teurastuksen jälkeen osallistun pokeriturnaukseen.

Realismissa on muutenkin joustettu juuri sopivissa kohden viihdyttävyyden lisäämiseksi. Minkä tahansa vapaan hevosen voi pölliä itselleen kyydiksi ilman että kukaan älähtää, ja haavat paranevat viskihuikalla. Kunpa vain olisi isompi pelimaailma ja enemmän sisältöä, niin tämä olisi todella tiukka peli.

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.09.2009 19:56

Päivän salaperäisessä kokoontumisessa pelasimme '80-luvun trivial pursuitia, ja kuuntelimme King Diamondia ja Blackmore's Nightia.

http://www.youtube.com/watch?v=0pSYRLZj8xs

Tänään olin musta. Mustat kengät, housut, kauluspaita, trenssi, ja nahkahanskat. Oliivinvihreät olkalaukut vähän turmelivat vaikutelmaa, mutta eivät liikaa. Näyttäisin luultavasti typerältä mustien laukkujen kanssa.

Kotimatkalla pistäydyin kaupassa, ja katsoin että onpa tutun näköinen henkilö kassalla, kasvo 6 vuoden takaa yläasteelta.. En olisi ujona tietenkään uskaltanut sanoa mitään, mutta sitten tullessani kohdalle hän kysyikin "Mitenkäs sinä olet voinut?" ja sitten vaihdettiin kuulumisia hetki. :)

Olen vain aina ollut siinä uskossa ettei kukaan kuitenkaan muistaisi naamaani, ajatus jonka turvin on ollut vähän helpompi liikkua valoisan aikaan ulkona. Pitänee kasvattaa parta. (kasva jo! pirun geenit.)

Kävin jopa kelallakin toimittamassa yhden pienen paperin. Moinen velvollisuuksien hoitaminen oli mitä uuvuttavinta, ja tällä viikolla pitäisi käydä koulullakin vielä. Ah ja voih.

Ainiin, tv-lupatarkastajakin kävi aamulla. Neljä vai viisi vuottako olen tässä nyt asunut ja aina onnistunut välttämään ne käynnit, mutta nyt osuin ovelle. :E Onnekseni oli tosi leppoisa tyyppi kyseessä, eikä tuhonnut minua kun kerroin että omistan telkkarin mutta vain pelikäyttöön. (se on totuus)

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.09.2009 01:29

Oli kivaa Soldier of Fortunessa:
http://i35.tinypic.com/28uo2f6.jpg
http://i34.tinypic.com/243ho8y.jpg

Olin äsken kirjoittamassa pitkää tekstiä jossa kuvailin yksityiskohtaisesti väkivaltaista hupiani, mutta toisaalta en ehkä sittenkään tahdo supon mahdollisten kouluampujien listalle koska joku vainoharhainen pelle tekee ilmoituksen. (nyt lienen vain arveluttavien henkilöiden listalla)

Spawnasin siis käytävän täyteen aseettomia ihmisiä cheatin avulla, ja sitten aloin metsästämään. Se oli hauskaa. Se oli peliä. FIKTIOTA.

<3Tiistai 29.09.2009 08:10

[Ei aihetta]Maanantai 28.09.2009 23:49

http://www.hs.fi/kulttuuri/artikkeli/T%C3%B6kkiv%C3%A4+nettisivu+karkottaa+k%C3%A4ytt%C3%A4j%C3%A4n+kymmeness%C3%A4+sekunnissa/1135249648752

Vihdoinkin joku tajusi kiinnittää tuohon huomiota. :p Itsehän olen myös hyvin kärsimätön käyttäjä, ja kiinnostus lopahtaa aika nopeaan jos joutuu kahlaamaan flash-paskan läpi.

Irc-galleria on nykymuodossaan yksi siedettävimpiä palveluita joita tulee käytettyä. Mutta saa nähdä josko pian tapahtuva päivitys "korjaa" tämänkin seikan, ainakin kuvien perusteella on näyttänyt ikävästi sen suuntaiselta.

Kannattaa muuten asentaa firefoxiin noscript: http://noscript.net/ Mainosten lisäksi estää muutakin ikävää roskaa.

edit: ja uutisen linkki ei toimi. Peruutan ystävälliset sanani.

[Ei aihetta]Maanantai 28.09.2009 10:59

Törmäsin kiintoisaan Sonic hackiin: http://info.sonicretro.org/Eggman_in_Sonic_1

Täytyy tutustua laajemminkin tähän ilmiöön.

[Ei aihetta]Maanantai 28.09.2009 07:33

http://sorethumbs.keenspot.com/d/20040820.html hii!

Muistan kun sain naapurin pojalta lainaan Ikari Warriorsin joskus. Hän myös neuvoi tuon A B B A cheatin. Rakastin sitä peliä, olkoonkin että se oli buginen ja ihan vitun ruma.

aahSunnuntai 27.09.2009 09:42

Pitkästä aikaa törmäsin nettisarjakuvaan jota jaksoin lukea muutaman sivun. Viimeistään tämä sivu koukutti minut pysyvästi: http://sorethumbs.keenspot.com/d/20040326.html

Olisi pitänyt käydä jo nukkumaan mutta hirnun vain täällä. Todellakin, en näin väsyneenä kykene enää tuottamaan kunnollista naurua. "hhhhrrnnh!" Paitsi jos jokin naurattaa oikein mojovasti, jolloin "kvahaha!"
Illalla kykenen taas nauramaan normaalisti.

Valo yössäSunnuntai 27.09.2009 08:37

Päätin lähteä ulos testaamaan taannoin hankkimaani myrskylyhtyä.(oli ihan pakko koska naapurikin oli hommannut semmoisen!) Tuntui ajatuksena kivan häiriintyneeltä hipsiä keskellä pimeyttä lyhtyä kantaen ja luoden häijyjä silmäyksiä ohikulkijoihin, tiedättehän.
Vaan oliko perkele hyvä idea.

Heti pimeälle pururadalle päästyäni muistin miksi ylipäänsä pidän syksyn pimeydestä: en tykkää näkyä. Vaan kiitos lyhdyn, olin oikea loistava valopiste kaikkien hirmuisten metsän olentojen silmissä, kun taas omat silmäni eivät valon takia nähneet paria metriä pidemmälle.
Saatoin kuulla vihaista hampaiden narskuttelua ihmissusien seuratessa menoani... Pääni säästyi vain koska ne eivät halunneet tulla lähemmäksi silmiä särkevää valoa. Vaan ah, eikö tämä ihana MYRSKYlyhty ollutkin lepattaa sammuksiin kevyen tuulenvirin käydessä! Onneksi pääsin sentään ihmisten ilmoille. Metsästä jälkeeni kantautuva ulvonta lupasi että täysikuun koittaessa tavataan taas.

Lyhdyn valolla oli muuten myös sellainen jännä vaikutus että paikat alkoivat näyttää ihan vierailta. Uskon tunnistaneeni pari maisemaa joita olen nähnyt viimeaikoina unissani. Toisen ihan viime yönä itse asiassa.

Tein ihan hyvän kävelylenkin siinä. Taisin tosin käyttää lyhtyä jotenkin väärin koska lasi on nyt ihan tummunut, mutta onpahan vanhemman ja tyylikkäämmän näköinen.

Päivän biisinä King Diamondin Follow the wolf, kappale joka on aina tuonut vahvasti mieleeni tuon kyseisen metsän: http://www.youtube.com/watch?v=jA-ZR6du_ao

NYT voisin syödä jotain ja katsoa loppuun sen simpsonien jakson joka jäi aiemmin illalla kesken. Olen tosi huono katsomaan mitään kestoltaan 5 minuuttia pidempää.