IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

Dangerous meetingKeskiviikko 20.09.2006 12:34

((kyseessä on siis "hieman" väritetty kertomus siitä miten minua yritettiin saada mukaan erääseen nimeltämainitsemattomaan pyramidifirmaan. Oveluuteni ja komeuteni ansiosta vältin vaaran..))

Hallituksenalaiset instituutiot ovat alkaneet osoittaa pelottavaa kiinnostusta minua kohtaan. Onneksi kukaan ei tiedä nykyistä piilopaikkaani, ei edes hallitus, mutta puhelinnumeroni heillä on. Eräs hämäräperäinen agentti on soitellut muutaman päivän ajan ja yrittänyt houkutella tapaamiseen Jyväskylässä uhaten että jos en tule, en saisi tietää mitä asiaa hänellä on! Se on pahimmanlaatuinen uhkaus minunkaltaiselleni neuroottisen uteliaalle nuuskijalle, joten uskaltauduin ulos piilopaikastani ja, varmistaen ettei minua seurattu, matkustin jylhään Jyväskylän kaupunkiin, paikkaan jossa ihmisiä ammutaan kaiken aikaa.
Astuessani ulos linja-autosta kuulin ammuskelun ääniä muutaman korttelin päästä ja minua alkoi kaduttaa että olin jättänyt nunchakuni kotiin. Myöhäistä katua joten astelin mahdollisimman itsevarmasti yrittäen olla piittaamatta minuun suunnatuista haulikoista ja pistooleista.

Selviydyn sovittuun tapaamispaikkaan ilman välikohtauksia, agentti ei ollut vielä paikalla. Jäin katselemaan levottomana liikennevaloja jotka välkkyivät uhkaavina ja mielipuolisina kunnes panssarivaunu ajoi ne ruttuun matkallaan keskikaupungille. Samassa tunsin pistoolin piipun painautuvan selkääni vasten ja kähisevä ääni lausui: "Anteeksi nuori herra, mutta..."
Vanhan mestarini opetukset palasivat mieleeni tässä uhkaavassa tilanteessa ja käännähdin salamannopeasti suunnaten tappavan kiertopotkun paikkaan jossa laskin aseella osoittelijan seisovan.
Liikkeeni yllätti täysin vanhan mummelin joka oli yrittänyt kiinnittää huomioni kävelykepillään pyytääkseen minua saattamaan hänet suojatien yli. Mummoparka lensi potkun voimasta korkealle ilmaan ja rysähti matkakeskuksen ikkunan läpi.
"Anteeksi!!!" huusin mummelin perään ja käännähdin nolostuneena takaisin liikenteeseen päin. Säikähdin pirusti huomatessani vaaleaan pukuun sonnustautuneen herran jolla oli toisessa kädessä järeä pistooli, mummon kävelykeppiä reilusti tuhovoimaisempi.
"Tapaamme viimeinkin, anarkisti Albus!" pukumies ärisi voitonriemuisesti. "Minun nimeni on Tony, mutta voit kutsua minua agentti numero viitoseksi."

En uskaltanut luottaa verrattomiin lähitaistelutaitoihini aseen edessä joten annoin agentti viitosen johdattaa minut kohti Paviljonkia jossa vaarallinen kokous olisi määrä pitää. Ohitimme matkakeskuksen jonka sisältä kuului mummelin kovaäänistä valitusta tämän kuvaillessa väkivaltaista päällekarkaajaa. Agentin ei tarvinnut komentaa minua kiiruhtamaan askeleitani.

Päästyämme Paviljonkiin aloin välittömästi etsiä mahdollisia pakoreittejä harjaantuneella katseellani, mutta kaikki ovet olivat kiinni ja sitäpaitsi agentti viitosella oli yhä pistoolinsa. Menin hänen mukanaan yläkertaan jossa tyttöbändi piti soittoharjoituksia aulassa. Mietin hetken josko yrittäisin saada heiltä apua mutta en toisaalta voinut olla varma jos hekin olisivat hallituksen leivissä. Tilanne alkoi näyttää toivottomalta!

Päädyimme lopulta erääseen kokoushuoneeseen ja agentti viitonen lukitsi oven perässämme. Tässä huoneessa arvatenkin pidettiin monia salamyhkäisiä ja kieroja istuntoja!
Huoneen toisessa päässä olevan suuren pöydän ääressä odotti mustiin pukeutunut mies. Hänellä ei ollut asetta ainakaan näkyvillä mutta siitä huolimatta hänestä huokui vaaran tuntu.
"Tervetuloa salamyhkäiseen ja kieroon istuntoomme, kansalainen Albus!" miehen ääni viilsi kuin stiletti. "Minä olen agentti kakkonen, toiselta nimeltäni herra Oz."
Oz... nimi täytti minut synkeällä pelolla ja hämmästyksellä. Tämä siis oli salaperäinen agentti kakkonen, yksi arkkivihollisistani joka tähän asti on kuitenkin pysynyt näkymättömissä! Olin sanaton, mutta Oz ei odottanutkaan että vastaisin jotain kohteliasta vaan viittasi pöydän ääressä olevaan tuoliin. "Käy istumaan ja kuuntele. Me teemme sinulle tarjouksen josta et voi kieltäytyä!"
Istuuduin epämukavalle tuolille tietoisena Ozin äänensävyn uhkaavuudesta sekä agentti viitosesta joka häälyi jossain selkäni takana ja tähtäsi yhä pyssyllään. Odotin että minut yritettäisiin hypnotisoida jollain oudolla menetelmällä mutta Oz vain levitti pöydälle eteeni joitakin papereita ja alkoi stilettimäisellä äänensävyllä selostamaan asiaansa.

Yritin kätkeä hämmästykseni tajutessani että sopimuksen ehdoissa minua ei suinkaan vaadittu hengittämään myrkkykaasua tai antaa ampua pääni tohjoksi, ei ainakaan heti, vaan minulle tarjottiin työpaikkaa salamyhkäisessä Virastossa.
Hämmästys vaihtui pian vihaksi kun ymmärsin että minun odotettiin myös pettävän rikolliset kumppanini, agenttina toimenkuvaani kuuluisi omalta osaltani hävittää hallituksenvastaisia todisteita ja rakentaa salaliittoa!
Tuumiskelin hetken kuinka voisin käyttää virkaa omien etujeni ajamiseen mutta viholliseni olivat varmasti ajatelleet myös sitä ja agentin koulutukseen kuuluisi varmasti tehokas aivopesuohjelma!
Ei, en voisi suostua, nyt täytyy keksiä jotain... havahduin mietteistäni tajutessani että Oz oli lopettanut selittämisen ja kysynyt minulta jotain. Kohotin katseeni ja mölähdin jotain sekavaa.

"Noniin, olette selvästikin aivan mykistynyt tästä mahtavasta tilaisuudesta päästä palvelemaan yhteiskuntaa ja isänmaata näin hienolla ja ennenkaikkea korkeapalkkaisella tavalla, hmmmmm?"
Sana 'korkeapalkkainen' kiihotti ahneuttani mutta ei kuitenkaan tarpeeksi jotta pettäisin sen mikä minulle on pyhää.
"Tarjouksenne kuulostaa oikein mainiolta, herra Oz", sanoin tökerösti, "ja pääsemme varmasti sopimukseen. Minun täytynyee kuitenkin pistäytyä kotona hakemassa pari tärkeää.. öhh.. asiakirjaa ja keskustella neuvonantajani kanssa ennenkuin..." vaikenin huomatessani ettei palturini uponnut ollenkaan herra Oziin. Päätin jättää paskanpuhumisen sikseen.
"Hah! Älä luulekaan että saatte minusta uutta palvelijaa korruptoituneelle järjestelmällenne, te heikkotahtoiset äpärät!" karjuin päin Ozin naamaa. "Eläköön vallankumous!!!"

Oz pyyhkäisi nenäliinalla syljen kasvoiltaan ja sanoi harmistuneeseen sävyyn: "Ikävää ettemme saaneet teistä liikekumppania, kansalainen Albus. Olette kuitenkin liian vaarallinen vihollisena ja pelkäänpä ettemme voi päästää teitä jatkamaan hallituksenvastaisia toimianne." Hän nousi ja kokosi asiakirjat pöydältä salkkuunsa.
"Tony!" hän sanoi agentti viitoselle. "Tiedät mitä tehdä."
Agentti viitonen murahti vastaukseksi ja alkoi sitten rivosti hätistellä minua pistoolillaan kohti ovea. Vilkaisin vielä kerran pöydän takana häälyvää herra Ozia ja mielessäni vannoin kostoa.
Kuljin agentti viitosen edellä aulaan, tyttöbändi harjoitteli edelleen, ja aina portaat alas ja ulko-ovea kohti.
"Pomo ei halua sotkea sisätiloja" agentti viitonen selitti. Mietin tarkoittiko hän pomolla Ozia vaiko vieläkin salaperäisempää Agentti Ykköstä josta tiedetään vain hyvin vähän. Nyt ei kuitenkaan ollut aikaa ajatella turhanpäiväisiä sillä olimme jo saapuneet Paviljongin piha-alueelle ja kohta kävisi huonosti ellen keksisi jotain.
Juuri kun Tony vetää henkeä ennen tappavan laukauksen ampumista, kajahtaa vihainen ääni pihan toiselta laidalta. "Perkeleen viitonen!" Katsahdan äänen suuntaan ja huomaan useamman agentin lähestyvän meitä, kaikki ovat pukeutuneet siististi ja näyttävät riitelevän keskenään. Etummaisena kulkeva näyttää kohdistavansa raivonsa agentti viitoseen.
"Tervehdys, agentti kuusitoista", viitonen sanoi hätäisesti. "Minulla on juuri nyt työt kesken mutta jos maltat odottaa hetken niin..."
"Ei nyt mitään viivytyksiä!" mylvii agentti kuusitoista joka on saapunut jo luoksemme ja puhisee vihaisena kuin härkä. "Sinun takiasi MINUN työni viivästyvät, sinun olisi jo toissapäivänä pitänyt luovuttaa minulle lomake b-6xc7!"
"Eikä!" viitonen protestoi. "Annoin sen jo viime viikolla agentti seiskalle tarkastettavaksi ja hänen olisi pitänyt luovuttaa se sinulle!"
"Mitäh?" kiljahtaa numero seitsemän joka on naispuolinen agentti. "Annoit minulle viime kuussa lomakkeen a-5xc9 etkä b-6xc7, ja olit sitäpaitsi täyttänyt sen aivan väärin mistä aiheutui minulle ylimääräistä työtä, mistä muistuikin mieleeni..."
Tässä vaiheessa kaksi muutakin agenttia yhtyi yleiseen valitukseen kaikkien piirittäessä agentti viitosen. Kukaan ei huomannut kun minä aloin hiippailemaan sivummalle, ei kukaan paitsi agentti viitonen joka yritti selittää miksi olisi ensiarvoisen tärkeää päästää minusta ilmat pihalle, mutta häntä ei kuunneltu sillä kaikki puhuivat nyt yhtäaikaa.
Päästyäni kulman taakse pistin juoksuksi, ennenpitkää agentti viitonen saisi asiansa selvitettyä ja koko poppoo lähtisi perääni.
Mummelista ei näkynyt jälkeäkään matkakeskuksessa, vain rikottu ikkuna muistutti tuosta onnettomasta tapauksesta. Ennätin viimeiseen linja-autoon ja saatoin huokaista helpotuksesta. Olin selvinnyt hallituksen uusimmasta yrityksestä tehdä minusta selvää jälkeä, nyt selvittäisin tien takaisin piilopaikkaani ja keittäisin kulhollisen pikanuudeleita.

VakoilijatMaanantai 21.08.2006 14:59

Hallituksen agentit ei jätä hetkeksikään rauhaan perkele, ovat varmasti saaneet selville että selvisin superflunssasta ja nyt vakoilevat ja miettivät mitä seuraavaksi tekisivät.
Yhtenä päivänä tässä helikopteri kierteli kartanoamme, eikä varmastikaan hyvissä aikeissa! Ehdin juuri koota ilmatorjuntamörssärini valmiiksi kun se lähtikin jo tiehensä. Ammuin silti pari laukausta kaikessa vittumaisuudessani, muutama maatalo posahti mutta kukaan ei osannut epäillä vaan syytettiin nuorisohulikaaneja(jollainen mie en ole!!).
Ja vielä.. omituinen auto ajelee joskus pihatietä ja siellä tähtäilee tyyppi jollain hämärällä aseella toivoen että mie sattuisin olemaan ikkunassa ja hän voisi räjäyttää pääni! :O Menee kyllä vähän liian pitkälle! Mutta jos soitan poliisille niin hekin ovat juonessa mukana, he vievät minut putkaan ja räjäyttävät sitten pääni. Tai pakottavat kouluun tai töihin, silloinkin pääni räjähtää. Kuinka kammottavaa. :E
Pahoittelen kirjoitukseni sekavuutta, joudun vilkuilemaan olkani ylitse ettei kukaan pahansuopa henkilö ole lähestymässä aikeissa räjäyttää pääni.

PipiPerjantai 04.08.2006 22:58

Ei ole kivaa olla flunssassa... varsinkin kun minulla on syytä epäillä ettei tämä ole mitenkään tavallista flunssaa vaan aivan erityislaatuista tappajalenssua joka on kehitelty laboratorio olosuhteissa minua varten. Miksikö? te kysytte. Sehän on ilmiselvää, hallituksen uusin yritys raivata minut tieltä. Sain nimittäin haltuuni huippusalaista materiaalia joka todistaa miten verorahojamme ohjataan biologisten aseiden kehittelyyn! Tai todistaisi ellen olisi unohtanut asiakirjoja ulos sateeseen, nyt ne ovat ihan lukukelvottomia eikä niillä voi todistaa mitään. Ilmeisesti hallitus pitää minua silti uhkana sillä huomasin kahvinkeittimeeni asennetun virusviljelmän joka tartutti minuun koeasteella olevan tappajalenssun! Mutta en lannistu vaan teen ahkerasti töitä supertietokoneellani kehittääkseni vastamyrkyn, luulen olevani jo oikeilla jäljillä...

Kirotun pullon arvoitusMaanantai 24.07.2006 22:01

Kylläpä meille suurmiehille sattuu kaikenlaista niljakasta. Haltuuni on nimittäin päätynyt Kirottu Pullo!

Löysin sen eräästä arvoituksellisesta kaupasta kylän keskustan tuntumassa... Oven yllä loistivat maagista valoaan jotkin oudot kiemuraiset kirjaimet sekä miellyttävä viinilasia esittävä symboli jonka houkuttelemana ajauduin tuohon mystiseen taikajuomakauppaan.
Paljon hienoja pulloja, kaikenkokoisia ja värisiä ja muotoisia. Vaan kovin kovin kalliita olivat monet näistä taikajuomista. Kaikesta ylivertaisuudestani huolimatta en ole erityisen varakas, ja niinpä aloin katsella halvempia pulloja. Yksi kiinnitti huomioni, punaisena hohtava ja varmasti hyvin maaginen lasipullo! Sitä mainostettiinkin niin kauniin sanoin että vaihdoin siihen viimeiset lanttini ja raahasin pullon kotiani. Helvetin väliä minkä sortin taikajuoma tämä oli, magia on aina magiaa!

Kärsimättömänä kiskaisin korkin auki ja silloin pullosta kajahti mitä ilkein nauru! Tiesin heti että pullossa on jotain vialla mutta ei, en saattanut uskoa sitä todeksi! Tärisevin käsin kohotin putelin huulilleni ja maistoin siemauksen taikajuomaa. Tuntui kuin vatsaani olisi kaadettu hyvin pahanmakuisia tulisia hiiliä, nyt sen täysin ymmärsin, PULLO OLI KIROTTU!!!

Ensimmäisenä mieleen tietysti juolahti heittää mäkeen koko roska. Mutta vuosikausia kestäneen juomatutkimukseni aikana olen omaksunut sellaisen asenteen ettei mitään taikajuomia saa heittää hukkaan. Minun olisi löydettävä joku jolle tämä kauhea taikajuoma maistuisi! Joku joka vapauttaisi minut Pullon Kirouksesta!

Velhonkääkkänän seikkailuMaanantai 05.06.2006 18:12

Nimi: Albus
Rotu: Haltia
Sukupuoli: Mies
Aligmentti: Kaoottinen


Ah, loistavan suurenmoinen päivä lähteä metsästämään Yendorin amulettia! Astun Tuomion Käytäviin, luola näyttää ihastuttavan kulmikkaalta. Katsotaanpas mitä kivoja tavaroita minulla on.

a - a blessed +1 quarterstaff (weapon in hands)
Hmmm, ei hassumpaa. Kyllä tällä hutkii.

b - an uncursed +0 cloak of magic resistance (being worn)
Pitää lämpöisenä mutta tarvitsen kyllä jotain muutakin nahkani suojaksi. Miksen saanut enempää haarniskaa? Noh, täytyy tällä pärjätä. Hei, repun pohjallahan on kivaa rojua. Katsotaanpas... Enchant armor käärö, kivakivaa, parannusjuoma, pari unijuomaa, pari taikasormusta, taikasauva, ja hmmm nahkarumpu.
Jeh, kyllä näillä alkuun pääsee.

Astahdan eteenpäin ja olen vähällä kompastua rumaan karvapalloon. Tosiaan, kissankin sain mukaan. Taidan kutsua sitä Teacupiksi.

What do you want to call the kitten? "Teacup"
Teacup mews.

Suloista. Hmmm.

Luolaston tutkiminen sujuu kohtalaisen vaivatta, tapoin kevyesti pari shakaalia, useita liskoja, yhden koboldin sekä vihaisen homekasvuston.
Erään seinän vieressä on lattiassa kirjoitusta.. Ad aerum. Löydän salaoven. Tiedän mitä siellä on mutta en ole valmistautunut. Palaan tänne myöhemmin. Ehkä.
Portaat. Kipitän alas ja Teacup seuraa uskollisesti perässäni.

Lisää shakaaleja ja muita, selviän helposti kunhan niitä ei tule useampia kimppuun.

Yhä syvemmälle käy matkani...

Haa! Ihmisrotta ja hobitti yllättivät minut pimeässä käytävässä! Loikkasin syrjään ja ammuin voimakkaan loitsun joka tuhosi heidät molemmat.
Luulen että se rottamies ehti raapaista minua.. toivon etten saanut tartuntaa.
Ah, erään käytävän päässä avoimesta ovesta näkyy valoa. Siellä on sekatavarakauppa ja kauppias Akalapi ottaa minut ystävällisesti vastaan. Tarkastelen kriittisesti myyntiartikkeleita. Roskaa enimmäkseen.
Ostan silti öljylampun ja kaksi identify-loitsukääröä. Hieron lamppua toiveikkaasti mutta siellä ei asusta henkeä. Pöh.
Rupattelen Akalapin kanssa puutaheinää sillävälin kun Teacup poimii muutamia tavaroita ja raahaa ne ulkopuolelle käytävään. Tyhmä kauppias ei huomaa mitään.
Ryöstösaaliini. Vanhat hanskat ja taikajuoma. Ei mitään aavistusta minkälainen taikajuoma. Noh, kokeilemalla se selviää. *pulp pulp pulp*
Nousen ilmaan. Kas, levitaatiojuoma. Ei mitään hyötyä juuri nyt. Lähden räpyttelemään taas käytävää pitkin.
Levitaatiojuoman vaikutus lakkaa pian ja laskeudun taas lattialle. Kuulen vaimesti Akalapin kiroilevan myymälävarkaita.

Nälkä yllättää minut kuin salamurhaaja konsanaan eikä ruokaa ole. Hädissäni kaivelen reppuani ja löydän jonkinlaisen munan jonka ahmin heti.
Hyi perkele... taisi olla pilaantunut.. eikä nälkäkään lähtenyt.
Tutkin luolastoa aterian toivossa kun yhtäkkiä alkaa pyörryttämään. Ruokamyrkytystä en kyllä olisi kaivannut!
Ei ruokaa.. vaellan.. zombiekääpiö on vähällä tehdä minusta selvää mutta Teacup nujertaa sen. Hyvä kissa.
Tässä ei nyt muu auta kuin kohottaa anova katse taivaisiin, tai siis luolan kattoon, ja lausua rukouksen sanat.
Anhur vastaa rukouksiini ja yhtäkkiä vatsani tuntuu täydeltä. Ahh. Jumalaista.
Mutta ruokaa olisi löydettävä, Anhur ei ole kärsivällisyydestään tunnettu.

Hiippaillessani salaperäistä käytävää tapahtuu jotain odottamatonta, ansaluukku aukeaa allani ja putoan alempaan luolaan jossa pelottava iguana hyökkää minua kohti!
Listin sen helposti loitsulla.
Löydän portaat ylempään luolaan ja palaan hakemaan Teacupia. Olemme menossa takaisin alas kun kimppuumme käy ruma apina joka varastaa magic resistance viittani!
Teacup osoittaa rohkeutensa eikä päästä mokomaa karkuun ja minä saan mokoman tapettua. Teacup syö apinaparan raadon.

Haah, taas löydämme kaupan! Kauppias on nimeltään Y-crad, todella tyhmä nimi mutta en viitsi huomauttaa siitä koska hän vaikuttaa melko kokeneelta taistelijalta myös.
Löydän vanhan laukun jonka päätän heti tutkia siinä toivossa että sisään on unohtunut rahaa.
Laukku puree minua terävillä hampailla.
Ah, tämän täytyy olla bag of tricks, mietin kun puhaltelen kipeitä sormiani. Taidanpa ostaa.
Ahne Y-crad vaatii 100 zorkmidiä mokomasta laukunrähjästä.
Lähtiessäni huomaan että Teacup on varastanut pyyhkeen. Onneksi Y-crad ei sitä huomannut. Niistän nenäni ja tungen pyyhkeen reppuuni.
Matka jatkuu halki luolien, näen jo sieluni silmin kuinka palaan voittoisana Yendorin amuletin kanssa kukistettuani tuhansia hirviöitä!

Vastaan laahustava zombie saa tuta loitsujeni voiman!
Vaan yhtäkkiä kuulen takaani vihaista murinaa, siellä on pieni koira joka puree minua nilkasta. Huitaisen sitä sauvallani mutta mokoma pirulainen väistää ja pakottaa minut perääntymään käytävää aina umpikujaan saakka.
Valmistelen loitsun joka räjäyttäisi rakin kappaleiksi mutta samassa näen Teacupin joka lähestyy kauempaa käytävällä. Loitsun voima surmaisi myös sen! Epäröin kohtalokkaan hetken ajan ja koira hyökkää repien kurkkuni auki.
Kuinka noloa.


Albus, chaotic male elven Wizard|........-########################### ##+.....|
|........|
# # |>....|
|........+ ####...........| ########## |......##### #..............|
--.
###|..........| # ----.-- |.............|
####### # #|..........| ` ## #..............|
# ### |...........######## # ###
### # |..........| # ### ###
# # |..........| # # ###
|-#
# # ###
|..........# # # ###
|........%| # # -.----###
|.........| *#@d#f###############+.....##
|.........| # |....|#
|........<. ##-.....#
|.........| |....|

Albus the Conjurer St:12 Dx:15 Co:12 In:17 Wi:8 Ch:11 Chaotic S:1922
Dlvl:5 $:528 HP:0(25) Pw:48(55) AC:9 Xp:5/296 T:2462

Your inventory
Weapons
a - a blessed +1 quarterstaff (weapon in hands)
n - 14 +0 darts
o - a +0 flail
t - a +0 spear
Armor
b - an uncursed +0 cloak of magic resistance (being worn)
q - an uncursed +0 leather armor
x - a blessed +4 pair of leather gloves
Comestibles
w - an uncursed slime mold
y - an uncursed food ration
Scrolls
h - an uncursed scroll of enchant armor
i - an uncursed scroll of identify
j - a blessed scroll of teleportation
p - 2 uncursed scrolls of teleportation
v - an uncursed scroll of identify
A - an uncursed scroll of destroy armor
Spellbooks
k - a blessed spellbook of force bolt
l - an uncursed spellbook of haste self
Potions
f - an uncursed potion of extra healing
g - 2 uncursed potions of sleeping
r - an uncursed potion of levitation
s - an uncursed potion of sickness
Rings
d - an uncursed ring of fire resistance (on right hand)
e - an uncursed ring of cold resistance (on left hand)
Wands
c - a wand of speed monster (0:7)
Tools
m - an uncursed leather drum
u - an uncursed oil lamp
B - a bag of tricks (0:20)
E - an uncursed towel
Gems
z - an uncursed fluorite stone

Final attributes
You were piously aligned
Your alignment was 21
You were fire resistant
You were cold resistant
You were sleep resistant
You were magic-protected
You had infravision
You are dead

Spells known in the end
Name Level Category Fail
a - force bolt 1 attack 0%
b - haste self 3 escape 93%

Vanquished creatures
a rock piercer
a homunculus
a monkey
3 dwarf zombies
a wererat
3 iguanas
3 hobbits
4 cave spiders
a brown mold
a yellow mold
a green mold
a gnome zombie
4 geckos
4 jackals
a fox
2 kobolds
4 sewer rats
a grid bug
6 lichens
3 kobold zombies
7 newts
53 creatures vanquished.

Voluntary challenges
You never genocided any monsters
You never polymorphed an object
You never changed form
You used no wishes

Your skills at the end
Fighting Skills
(none)
Weapon Skills
quarterstaff [Basic]
Spellcasting Skills
attack spells [Basic]
enchantment spells [Basic]

Goodbye Albus the Wizard...
You died in The Dungeons of Doom on dungeon level 5 with 1870 points,
and 528 pieces of gold, after 2462 moves.
Killer: little dog
You were level 5 with a maximum of 25 hit points when you died.

No Points Name Hp [max]
1 49051030 Zan-Wiz-Orc-Fem-Cha ascended to demigoddess-hood. 888 [888]
2 37666796 Snpr-Arc-Hum-Mal-Law ascended to demigod-hood. 284 [284]
3 9017166 Chryseus-Tou-Hum-Mal-Neu ascended to demigod-hood. 908 [908]

999 2015 Woodwind-Ran-Elf-Fem-Cha died in The Dungeons of Doom
on level 6. Killed by a dwarf lord. - [41]
1000 1989 Annu-Pri-Hum-Fem-Cha died in The Dungeons of Doom on
level 5. Killed by a dingo, while helpless. - [37]
* 1870 Albus-Wiz-Elf-Mal-Cha died in The Dungeons of Doom on
level 5. Killed by a little dog. - [25]

Voi kohmelon kauheutta!Sunnuntai 19.03.2006 12:35

Plaah. Eilen oli taas varsin rattoisa työpäivä, tarjoilin kaljaa ja tapasin kiintoisia ihmisiä. Kellon lyödessä keskiyötä päättyi työvuoroni ja liityin asiakaskuntaan. "Pari olutta vain" minä tuumasin. Haa. En kuvaile iltaa sen tarkemmin mutta kotona olin puoli viideltä. :P
Kaikinpuolin jännittävä ja tapahtumarikas ilta ja aamuyö. :-)

Vaarallista työtä!Keskiviikko 15.03.2006 16:34

Kuten vakoojienne kautta varmasti tiedättekin, teen hommia eräässä pikku ravintolassa jonka asiakaskuntaa ovat vaeltavat ritarit mutta myös murhamiehet ja varkaat.
Pomoni ei ole minuun tyytyväinen, tänään hän ihan tahallaan(varmasti!) tökkäsi minua käteen hehkuvan kuumalla pellillä. Palohaava ulottui luuhun asti, oikeastaan käsi syttyi ihan palamaan, melkein piti amputoidakin pois!! No melkein ainakin.. nyt siinä on ihan pienen pieni punainen jälki. Kuinka ovelaa!
Työpäiväni ollessa lopuillaan tuli ovesta sisään mitä pelottavin vihollinen. Ensinäkemältä hän vaikutti aivan tavalliselta viehättävältä nais-ihmiseltä, joten en älynnyt laukaista lattiaan viritettyä ansaluukkua. Tajusin erehdykseni liian myöhään kun hän esittäityi terveystarkastajaksi!!! Pomo antoi minun lähteä kotiin samalla kun jäi keskustelemaan tarkastajan kanssa. Näin hänen vyössään killuvan myrkytetyn tikarin ja kädessään hän piteli rotanmyrkkypulloa. Eiköhän siitä tarkastajasta päästy....
Huomenna minulla on vapaapäivä. Ruumiin hävittäminen on varmasti aikaavievää työtä.
Joten ehdin omistautua kuningaskunnan asioille.

ValtiovierailuTorstai 02.03.2006 17:49

Ah, on tullut aika ensimmäisen valtiovierailun, nimittäin huomenna olisi tarkoitus matkustaa joensuuhun tapaamaan Syntisten Kaupungin kuningatarta, Terhiä. Paikalla on myös muita arvovaltaisia henkilöitä.
Jos kaikki menee nappiin niin astun huomenna junaan.

Selvisinpäs hengissä!!Perjantai 17.02.2006 22:49

Kuljeskelin tänään rauhassa synkillä maillani kun yhtäkkiä ilmaa halkoi korviahuumaava pamahdus ja ilmassa väreili hetken aikaa sininen savuspiraali. Perhana! Sen täytyy olla paha velho Ewil, hän on kuolettavan taitava ampumaan johdeaseella!
Nopeasti kierähdän maassa tyylikkäästi ja otan povitaskusta esiin raketinheittimeni. Sinkoan pari rakettia suuntaan josta laukaus tuli ja menen kivenlohkareen taakse piiloon. Räjähdykset kaikuvat ilmassa, mutta en kuule tuskanhuutoja joten luultavasti en osunut.
Yhtäkkiä luotisade räiskähtä takaani ja repii minulta toisen korvan irti.
Kiroan ja käännyn ympäri, siellä on velhon kumppani, Bisse Saatana joka nauraa räkäisesti ja ampuu uuden sarjan konekiväärillään.
Tästä tulee rytinää, ajattelen ja tungen uusia raketteja heittimeni punahehkuisiin putkiin.Ja perhana, olihan tänään räiskyvä taistelu, korvan lisäksi menetin toisen kiveksen ja 5 kylkiluuta murtui kun putosin korkean tornin katolta Ewilin ammuttua minua perseeseen haulikolla.

Jännittävää on tämä kuninkaan elämä, kyllä.

Deathmatch!!!Torstai 09.02.2006 13:45

Rakas päiväkirja...!
Kuninkaana olo on kyllä vitun rankkaa. Joo senhän te tiedätte kun muistan aina kertoa sen teille.
Pahinta/hauskinta kuninkaana olossa on että minut yritetään salamurhata vähän väliä.
Eräs sinnikkäimmistä murhaajistani on sattumoisin hyvä ystäväni Ewil, hän yrittää aina vähän väliä saada minut hengiltä, samoin minä hänet. Meillä onkin ratkiriemukasta kun ammuskelemme toisiamme aina mitä hassuimmissa olosuhteissa.
Tänään toivoakseni kohtaamme taas taistelun merkeissä, ellei hänellä satu olemaan liian kiire.