IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Tiistai 27.05.2008 10:31

LäähTiistai 27.05.2008 04:06

Pääsin lopultakin Crimsonlandin läpi, hardcore-tasolla. Naapurit ovat pysyneet hyvin hereillä kun olen kiroillut tätä.

HahaSunnuntai 25.05.2008 01:50

Euroviisut. Hehe. En kauheesti tykkää Teräsbetonista, mutta verrattuna suomen viisuedustajiin(ennen Lordia) se on tähti.
Ja tämmöiset kommentit " oli pakko lopettaa kattominen, en vaan kestäny tätä kuinka me kehdataan nolata ittemme koko euroopan edessä." saavat mut oikeastaan toivomaan että betoni voittaa. :D Saanpahan nauraa itteni kipeäksi kun taas itketään miten kauheaa se on.

Teräsbetoni vain ei ole tarpeeksi räikeä. Toisinkuin Lordi, se ei ärsytä vanhoillisia paskapäitä, sitä vain pidetään hassuna.
Jospa jonain päivänä Enochian Crescent edustaisi Suomea kappaleella Väkisinkastettu. Siinä tiivistyy suomalainen viha ja kylmyys, ja ah että millaisia itkuja se kirvoittaisi kukkahattuväeltä. ^^

edit:
No ei sitten. :|

[Ei aihetta]Torstai 22.05.2008 10:59

"Miten ne teki ton?"
"Varmaan sillä aika-avaruusjutulla. Tai niinku Einstein sanois: Rokataan!"

[Ei aihetta]Torstai 22.05.2008 10:35

"Olemmeko ehkä tavanneet?"
"Tokkopa sentään. Olen koulumme virallinen omenankiillottaja."

KirosanaSunnuntai 18.05.2008 11:31

Sataa lunta. :C Arhhh. Halusin kyllä viileää kesäsäätä, ja muuten on ollutkin esimerkillisen hyvät säät, mutta LUNTA! Murha!

Syy on, kuten aina, Atomiajan Kirouksen.

HähäKeskiviikko 07.05.2008 00:31

26% - Ulospäinsuuntautuneisuus
Seurallinen, pitää juhlimisesta, keskustelee, kaipaa jännitystä, ottaa riskejä, toimii hetken mielijohteesta.
65% - Psykoottisuus
Piittaamattomuus muista ihmisistä, eristäytyminen, sopeutumattomuus, empatian puute, vihamielisyys, piittaamattomuus vaarasta, julmuus, epäinhimillisyys.
100% - Neuroottisuus
Ahdistunut, huolestunut, masentunut, mielialan vaihtelu, syyllisyyden tunteet ja alhainen itsetunto.
4% - Valheasteikko
Mittaa taipumusta antaa vastauksissaan itsestään todellista terveempi tai sosiaalisesti suotavampi kuva.

http://www.xestia.net/testit/persoonallisuus.php

titityyPerjantai 02.05.2008 09:59

Uah. Olen pelannut iltayhdeksästä asti Crimsonlandia. Eli öö.. 10 tuntia? Ei matikkapää toimi nyt. Tulipahan pelattua kerralla läpi. Alieneita ja zombeja vilisee silmissä.
Minä en ole nörtti.
Latasin lisää romeja! \o/ nyt niitä on peräti 1706 kappaletta!
Tosin muutama sata niistä on useampaan kertaan kun on samasta pelistä japani, usa ja euro -versiot, ja joistakin vielä betaversiot. Mutta yli tuhat peliä joka tapauksessa.

Niin että leikkikää te teknologiafriikit vain supertietokoneidenne ja muskelinäytönohjaimienne kanssa pelatessanne huippurealistisia ja järisyttävän mahtavia uutuuspelejänne. Minä elän nostalgisissa tunnelmissa 16-bittisten piipittelypelieni kanssa. Ei sillä etteikö mullekin ne ihkut uutuuspelit kelpaisi mutta kun OLEN KÖYHÄ!!!

edit: höhöö, enää 1602 peliä kun poistin kaikki urheilupelit. :D miksi ihmeessä haluaisin leikkiä hikoilevani jossain vitun urheilukentällä kun voin kuvitella hikoilevani avaruusaluksessa tai kummitustalossa?
Örh. Pelasin mahtavaa peliä nimeltä Battle Tech. Rymistelin ympäriinsä ja tuhosin kaikki. Sitten yhtäkkiä peli loppuu ja tulee viesti joltain pirun komentajalta: "Tuhosit tähtikapteenin joka oli ainoa joka pystyi meitä auttamaan! Olet epäonnistunut!" ..tai jotain.

Tämä se on elämää. :)