IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

Latasin lisää romeja! \o/ nyt niitä on peräti 1706 kappaletta!
Tosin muutama sata niistä on useampaan kertaan kun on samasta pelistä japani, usa ja euro -versiot, ja joistakin vielä betaversiot. Mutta yli tuhat peliä joka tapauksessa.

Niin että leikkikää te teknologiafriikit vain supertietokoneidenne ja muskelinäytönohjaimienne kanssa pelatessanne huippurealistisia ja järisyttävän mahtavia uutuuspelejänne. Minä elän nostalgisissa tunnelmissa 16-bittisten piipittelypelieni kanssa. Ei sillä etteikö mullekin ne ihkut uutuuspelit kelpaisi mutta kun OLEN KÖYHÄ!!!

edit: höhöö, enää 1602 peliä kun poistin kaikki urheilupelit. :D miksi ihmeessä haluaisin leikkiä hikoilevani jossain vitun urheilukentällä kun voin kuvitella hikoilevani avaruusaluksessa tai kummitustalossa?
Örh. Pelasin mahtavaa peliä nimeltä Battle Tech. Rymistelin ympäriinsä ja tuhosin kaikki. Sitten yhtäkkiä peli loppuu ja tulee viesti joltain pirun komentajalta: "Tuhosit tähtikapteenin joka oli ainoa joka pystyi meitä auttamaan! Olet epäonnistunut!" ..tai jotain.

Tämä se on elämää. :)
Ennen vanhaan pahiksissa oli tyyliä :D

"I have the treasured HyperStone from Dimension X, and it's only a matter of time before i conquer the world.
Turtles, i dare you to challenge me. Ha ha ha!"

Peli on: Teenage Mutant Hero Turtles - The HyperStone Heist

Hyviä uutisia(ja propagandaa!)Torstai 03.04.2008 07:17

Räyhään usein miten uutiset ovat aina niin masentavia ja miten kaikkialla tuntuu asiat menevät vain huonompaan suuntaan. Mutta välillä osuu hyviäkin uutisia silmään.
Tässä muutama otsikko jotka herättävät minussa luottamusta tulevaisuuteen. Osa uutisista on jo vähän vanhempia.

Talonvaltaus Jyväskylässä
http://www.ksml.fi/uutiset/keski-suomi/talo-vallattu-yliopiston-kampusalueella(100218).ece
http://www.ksml.fi/uutiset/keski-suomi/valtaajat-tahtoivat-kulttuuritilaa(100946).ece
http://takku.net/article.php/20080401190958639
http://autonominen-tiedekunta.blogspot.com/
Mukava että muuallakin kuin Helsingissä jaksetaan valtailla. Tosin näköjään siellä on jo siat vahtimassa ja hienosti alkanut hanke yritetään romuttaa. Mutta hieno uutinen tuo itse valtaus on silti. Eiköhän näitä tule vielä lisää. :)
Tyhmille henkilöille tiedoksi: Kyse ei ole mistään riehumisesta, eikä taloa vallattu huvin vuoksi vaan koska sille olisi ihan oikeasti käyttöä. Älkää alkako parkumaan mitään "yhyy vitun anarkistit tuhoaa kaupungin omaisuutta ;(((" ennenkuin otatte asioista itse selvää.
Tuossa vielä vähän videokuvaa kyttien hölmöilyistä.
http://www.ksml.fi/video-kuva/videot/poliisi-otti-kiinni-vapaaehtoisesti-l%C3%A4hteneen-valtaajan(100809).ece
Ei vittu mitä sankareita, varmaan on miehekäs olo nyt kun on taas yksi mahtava uhka torjuttu. xDSoneralle vapaaehtoisuuteen perustuva suodatusjärjestelmä?
http://www.digitoday.fi/tietoturva/2008/04/02/Matti+Nikki:+Soneran+suodatus+on+surffaajalle+vapaaehtoinen/20089352/66?rss=6
Nostan hattua mikäli tuo toteutuu. Ja toivottavasti muutkin operaattorit ottavat oppia ja alkavat kunnioittamaan asiakkaidensa oikeuksia.
Sonera myös siirtää sähköpostipalvelimensa suomeen etteivät ruotsalaiset pääse enää vakoilemaan, siitäkin plussaa.

Hakkerit jakelivat Saksan sisäministerin sormenjälkiä
http://piraattiliitto.org/uutiset/2008/04/hakkerit-jakelivat-saksan-sis%C3%A4ministerin-sormenj%C3%A4lki%C3%A4
Nauroin!! :D Tämä on piristävintä aikoihin. Tuo kyseinen runkku on todella ansainnut kaiken paskan niskaansa. Lukekaapa mitä sairaita juttuja se on yrittänyt ajaa läpi. Jääköön auton alle. :)

Kanerva sai potkut ja meni piiloon
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200804027462151_uu.shtml
Hahhahh :D vahingonilosta ei tule loppua. Harmi vain että Vanhasta ei erotettu myös, siihen olisi vielä painavammat syyt. Ja ikävää on myös että Kanervan tilalle tulee se inhasti irvistelevä Stubb, mutta toivotaan että hän möhlii myös. Katainen uskalsi kerrankin olla suoraselkäinen, vaikka puolueensa etujahan hän tuossakin vain ajaa.


Tietysti jonkun mielestä nämä voivat olla huonoja uutisia. Mutta minua ainakin ilahduttaa huomata että kansalaiset osaavat vielä toimia itsenäisesti, kaikki operaattorit eivät nuoleskele tiedotusministeriötä, ja että poliitikot joutuvat joskus kärsimään teoistaan.
Maailmassa on vielä toivoa niin kauan kun ihmiset ajattelevat itsenäisesti ja asettavat järjenkäytön lakien edelle.

Joten, hyvät kansalaiset, toimikaa. Ajatelkaa.
Ottakaa selvää onko paikkakunnallanne järjestäytynyttä aktivistitoimintaa, ja jos ei ole niin aloittakaa itse.
Älkää kumartako poliisia tai kansanedustajaa ennenkuin he ANSAITSEVAT sen kunnioituksen. Pelkkä virkamerkki tai salkku ei tee kenestäkään hyvää ihmistä, monesti siinä käy päinvastoin.
Älkää olko idiootteja. Ikkunoiden rikkominen ja riehuminen ei edistä mitään asiaa, se vain antaa roskamedialle syyn halventaa aktivisteja. Tee jotain millä on tarkoitus.

Hmh. Minun piti vain mainostaa noita uutisia mutta aloin tapani mukaan paatostelemaan. Noh, pistetään vielä pari mainosta:
http://www.antisankari.net/musta-aalto anarkistinen keskustelufoorumi. Tervetuloa.
http://takku.net/ uutisia maailmalta. Useimpia ei roskamedia välttämättä viitsi edes julkaista, tai sitten se tekee sen vääristellen. Takussa kerrotaan toinenkin puoli tapahtumista.

Nauttikaa keväästä ja olkaa tottelemattomia!


edit: lisäsin vielä yhden linkin tuohon talonvaltausjuttuun. Kannattaa lukea. Roskamedia on jo ehtinyt kirjoittelemaan tarkoin muokattua versiotaan jutusta, mutta kun vähän jaksaa nähdä vaivaa niin löytyy oikeaakin tietoa.

Renkaita tyhjentelemään!Tiistai 01.04.2008 04:55

http://www.voima.fi/content/view/full/2496

Kuinka tyhjennät autonrenkaan

1. Älä vahingoita autoa tai renkaita.

2. Yhden auton renkaiden käsittelyyn menee muutama minuutti, renkaat tyhjenevät hissukseen noin tunnissa.

3. Toimi öiseen aikaan. Kun kannat kädessäsi vaikka olutpulloa, kukaan ei kiinnitä sinuun huomiota.

4. Ota kaveri mukaan, porukassahan on aina mukavampaa.

5. Ruuvaa venttiilin korkki irti ja laita pikkukivi, riisinjyvä tms. venttiiliin. Ruuvaa venttiilin korkki takaisin paikalle.

6. Kerralla kannattaa tyhjentää useampi kuin yksi rengas, silloin vararenkaasta ei ole iloa. Kun toisen puolen renkaat on tyhjennetty, auton omistaja ei voi olla huomaamatta renkaiden tyhjentymistä.

7. Muista myös jättää tuulilasinpyyhkijän alle lappu, jossa kerrotaan tapahtuneesta.

Muah :DSunnuntai 30.03.2008 09:03

http://jagenrenessanssi.blogspot.com/2008/02/sensuroikaa-minut.html

En tiedä onko tuo sensuroitu kun teliasonera ainakin vielä toistaiseksi jatkaa ihmisoikeuksien kunnioittamista eikä ole ottanut sensuurilistoja käyttöön. Jos se on sensuroitu niin ilmoittakaa ja kopsaan kiintoisimmat palat tänne tai laitan sensuurin kiertävän linkin.

Oih, ja vielä yksi tosi tärkeä juttu! Tuossa blogissa tarjottiin tämmöinen osoite: http://anonymouse.org/anonwww.html
Jos haluatte jollain sivulla käydä anonyymisti niin tuohon vaan kopsaatte osoitteen. Ei tarvii sähläillä Torin tai vastaavien ohjelmien kanssa.(itse ainakin olen vielä liian tyhmä ja laiska opettelemaan)

edit:
Vittu. Kokeilin että näyttääkö se eri ip-osoitteen kysyttäessä kun menee tuota kautta, ei näyttäny. Joten tein joko jotain väärin tai se ei toimi niinkuin luulin. Kummin tahansa, tämä osoittaa että olen tumpelo. :D Noh, tuon osoitteen avulla pitäisi silti onnistua kiertämään sensuuri. Kokeilkaa ja kertokaa jos ei onnistu.

Ei vittuLauantai 29.03.2008 21:26

<Ylläpito> Yhteisö Fitna on poistettu IRC-Galleriasta. Syy: Asiaton yhteisö

Oikea syy: Pakonomainen tarve ajelehtia yleisen mielipiteen mukana(jonka mukaan Fitna on vihaa lietsova ja "rasistinen" pätkä) sekä yleinen ruskeakielisyys. Ylläpito onkin viime aikoina kunnostautunut tällä saralla.

lisää kiitostaKeskiviikko 26.03.2008 13:59

Kiitti ylläpito kun ette vaivaudu kertomaan että mitkä mun kuvista oli sääntöjenvastaisia. :D
"<Ylläpito> Ethän laita IRC-Galleriaan Internetistä kopioituja tai tekijänoikeuksia rikkovia kuvia. Sääntöjen vastaiset kuvat poistettu."
Jos päämääränä on ettei kyseistä rikkomusta uusita niin voisi kertoa vähän tarkemmin että mikä oli rikkomus. o_O nojaa.
Kiitos myös sinulle joka ilmiannoit minut koska olen pahoittanut mielesi jossain väittelyssä. :)

Kiitos :]Keskiviikko 26.03.2008 05:58

Kiitos, Sanoma Magazines Finland, kun lähetitte minulle huomautuslaskun siitä hyvästä etten ole maksanut laskua jota ei ikinä edes toimitettu postilaatikkooni.
Siitä voisi kai kiittää myös Laukaan asiamiespostia joka on aiemminkin tupeloinut samalla tavalla. Tai oikeastaan syy ei ole Siwan henkilökunnan jonka työtehtävät ovat nyt asiamiespostin takia tuplautuneet, vaan Itella Oyj:n joka päättänyt säästää pari euroa ja samalla heikentää tämän julkisen palvelun laatua. Vielä syvemmälle kun mennään niin kiitetäänpä samantien Kansallista Sekoomusta(kok.) jonka ahkeroinnin tuloksena on mahdollista että julkinen postilaitos onkin voittoa tavoitteleva osakeyhtiö.

Siis KIITOS teille kaikille että jouduin maksamaan KOLME EUROA(!!!) ylimääräistä typerästä lehdestä jota en edes halunnut.(kiitos myös puhelinmyyjälle joka sai minut tilaamaan sen. "vain pieni postimaksu, muuten täysin ilmainen". unesta herätessä olen kuin kännissä, en minä silloin osaa sanoa ei.)

(Totuus) abortistaLauantai 22.03.2008 00:42

1. kuukausi

Äiti, olen vain noin parikymmentä senttiä pitkä, mutta minulla on kaikki elimet. Rakastan ääntäsi. Joka kerta kun kuulen sen, heiluttelen käsiäni ja jalkojani. Sydämesi syke on lempi unilauluni.

(Totuus:

Äiti, olen tämän lauseen pisteen kokoinen. Muistutan katkarapua, ja minulla on vähemmän aivosoluja kuin kärpäsellä, eivätkä aistini ole kehittyneet juuri lainkaan.)

2. kuukausi

Äiti, tänään opin imemään peukaloani. Jos näkisit minut, voisit sanoa että olen selvästi vauva. En ole vielä kuitenkaan tarpeeksi iso selviytymään kotini ulkopuolella. Täällä on niin mukavaa ja lämmintä.

(Totuus:

Minulla ei ole vielä peukaloa, vain räpylää muistuttavat käsien alut. Jos näkisit minut, olisin noin kahvipavun kokoinen. Alkeellinen tuntoaistini toimii lähinnä suuaukkoni ympärillä, tuskin tiedän onko täällä lämmintä tai mukavaa.)

3. kuukausi

Arvaa mitä äiti! Minä olen tyttö! Toivottavasti se tekee sinut onnelliseksi. Haluan sinun olevan aina onnellinen. En tykkää siitä kun itket, kuulostat niin surulliselta. Se tekee minut surulliseksi myös ja itken kanssasi vaikket kuulekaan minua.

(Totuus: Arvaa mitä äiti, sukupuoleni varmistui jo hedelmöittymisen hetkellä! Kuuloaistini on vielä täysin kehittymätön, enkä todellakaan osaa vielä itkeä.)

4. kuukausi

Äiti, hiukseni ovat alkaneet kasvamaan. Ne ovat melko lyhyet ja ohuet, mutta sitä kasvaa vielä paljon enemmän. Käytän paljon aikaani harjoittelemalla. Osaan kääntää päätäni ja heilutella sormiani ja varpaitani ja venytellä käsiäni ja jalkojani. Olen myöskin aika hyvä siinä.

(Totuus: Liikkeeni ovat spontaaneja, enkä harjoittele tietoisesti mitään - en tiedosta edes olemassaoloani. Reaktiot ulkoisiin ärsykkeisiin ovat refleksiivisiä, eivätkä tietoisesti tuotettuja. Olen pienen pieni robotti, joka on ohjelmoitu toimimaan tietyllä tavalla tietyissä tilanteissa.)

5. kuukausi

Kävit taas lääkärillä. Äiti, hän valehteli sinulle. Hän sanoi etten ole vauva. Minä olen vauva, sinun vauvasi. Ajattelen ja tunnen. Äiti, mikä on abortti?

(Totuus: Minä en ole vauva, minä olen sikiö! Lapsi ei ole aikuinen eikä aikuinen ole vanhus. Siemen ei ole kasvi. Maanantai ei ole tiistai. En ajattele, ja minulla ei ole tietoisuutta, joka jäsentäisi tuntemukseni ymmärrettävään muotoon.)

6. kuukausi

Kuulen taas sen lääkärin äänen. En pidä hänestä, hän vaikuttaa kylmältä ja sydämettömältä. Jotain tunkeutuu kotiini. Lääkäri kutsui sitä neulaksi. Äiti, mikä se on? Se polttaa! Laita hänet lopettamaan! En pääse karkuun siltä! Äiti! Auta minua!!

(Totuus: Jos olisin tietoinen olemassaolostani, en varmaankaan tahtoisi syntyä, jos en olisi haluttu. Tietoisuuteni ei kuitenkaan ole vielä täysin kehittynyt, joten tuskin tiedostan edes hetkellistä, jäsentymätöntä kipua, jonka abortti aiheuttaa. Jos osaisin, valitsisin mieluummin sekunnin kivun kuin eliniän verran tuskaa. En kuitenkaan osaa. Jäsentynyt aivotoiminta ja kokemus itsensä olemassaolon tiedostamisesta syntyvät minussa vasta paljon myöhemmin.)

7. kuukausi

Äiti, olen kunnossa. Olen jumalan sylissä. Hän kertoi minulle abortista. Mikset sinä halunnut minua äiti?

(Totuus: Jos olen jo nyt Jumalan sylissä, mikseivät muutkin äidit lähetä vauvojaan taivaaseen jo ennen syntymää?)

Jokainen abortti on Yksi pysäytetty sydän enemmän. Kaksi silmää lisää jotka eivät koskaan tule näkemään. Kaksi kättä lisää jotka eivät tule koskaan koskemaan. Kaksi jalkaa lisää jotka eivät koskaan tule juoksemaan. Yksi suu lisää joka ei tule koskaan puhumaan. Ole kiltti, kuka tahansa oletkin joka luet tätä merkintää, laita tämä omaan päiväkirjaasi! kiitos.

(Totuus: Aborttia ei tule ottaa kevyesti; se ei ole ehkäisykeino. Kuitenkin jos äidin ja/tai sikiön henki on raskauden takia vaarassa, lapsi syntyisi vaikeasti vammautuneena, tai jos äidin elämäntilanteen takia ei yksinkertaisesti ole mahdollista huolehtia lapsesta, herää kysymys, miksi maailmaan pitäisi saattaa yksi ei-haluttu ihminen lisää kasvattamaan jo nyt liiallista populaatiota entisestään. Onko jokainen sellainen hukattu mahdollisuus, jolloin olisi mahdollista antaa alku uudelle ihmiselämälle, murha? Keskenmeno, masturbointi, ehkäisy, sterilisaatio, abortti, murhia kaikki? Eikö lapsi ole lapsi, vasta kun potentiaalinen lapsi, oli se sitten sikiö tai pelkkä haave tulevan äidin päässä, muuttuu halutuksi ja toivotuksi lapseksi?)

Jos luit loppuun asti..liitä omaan päiväkirjaasi.