IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

AdressiLauantai 08.12.2007 23:16

http://www.taivaannaula.org/vottovaara/finnish.php
muinaisen pyhän paikan puolesta, käykeehän kirjoittamassa. Aika tarpeeksi noita paikkoja on muutenkin tuhottu etenkin kristittyjen toimesta. :| Tällä kertaa syypäänä on teollisuus.

"ei ku haulikot laulamaan"Torstai 15.11.2007 13:11

Hehe, nelosen foorumi tarjosi aamun naurut: http://www2.nelonen.fi/keskustelut/Home/tabid/150/forumid/75/tpage/1/view/Topic/postid/108197/Default.aspx

Onhan tämä jo vanha juttu, mutta jaksaa vituttaa ja naurattaa vieläkin.
Kyse on siis nelosen viimeviikkoisesta mainostempauksesta, eli torstain Dexter jakso päätettiin viime hetkessä korvata ultraväkivaltaisella luontodokumentilla mukamas "Jokelan tapahtumien kunnioittamiseksi". Uskottavuuden lisäksi taisi katsojaluvut pudota aika roimasti.

"Ohjelmistosuunnittelupäällikkö Elina Pentinsaari kertoi STT:lle, että kanava halusi lähettää kansallisena suruliputuspäivänä jotain rauhallisempaa ohjelmaa, joka ei järkytä kenenkään mieltä. Myös väkivaltaiset ohjelmamainokset poistettiin päivän ohjelmistosta."
Joo. En itse katsonut kyseistä luonto-ohjelmaa mutta kuulemma aika veristä menoa oli. :D Dexterissä sen sijaan on paljon vähemmän väkivaltaa kuin muissa myöhäisillan ohjelmissa(joita ei muuten sensuroitu)

Nelosen boikotoimisen lisäksi kansalaiset aikovat tulla hulluksi ja ryhtyä itse teurastamaan tämän tempun suututtamana.

Pari hauskinta poimintaa kommenteista:
"Mun mielestä kaikki sotaelokuvat pitäis poistaa koska jossain päin maailmaa soditaan. Kokkiohjelmat pitäis poistaa koska jossain nähdään nälkää. Talousuutiset pitäis poistaa koska jossain tehdään talousrikoksia. Musiikkikanavat pitäis lakkauttaa koska baareissa ihmiset laulaa karaokea. Luontoelokuvat pitäis poistaa koska ihmiset syö lihaa. Kele."

"Dexterin hyllyttäminen on järkyttänyt minua niin, että mielipahan varalta joudun huomenna kokonaan jättämään neloskanavan katsomatta."

"Jos Tehyläiset irtisanoutuu niin perutaanko kaikki sairaalasarjat?"

"Siihen loppui sitten Dexterin seuraaminen Nelosen tahtiin. Onneksi Piraattilahden "videovuokraamosta" jaksot löytyy halpaan hintaan..."

Hehe. Oi vahingoniloa. Vaan perkele, näyttää Dexter jäävän tauolle nyt tämän viikon jälkeen. Sitä en tiedä johtuuko tuo viime viikon tapahtumista vai oliko se muutenkin tarkoituksena jättää tauolle, mutta meinaa joka tapauksessa sitä että siirryn itsekin 'nettiteeveen' katsojaksi.

Hyviä ohjelmahetkiä ja rahajuhlan(joulun) odotusta, kansalaiset.

HaaskalinnutSunnuntai 11.11.2007 09:15

4 tahoa jotka hyötyvät Jokelan ammuskelusta:

* Roskalehdet (niinq iltis, seiska ja muut, ei jaksa luetella kaikkea erikseen. päätoimittajat luultavasti itkivät ilosta, tällä uutisella saadaan myytyä vielä vähintään kuukauden ajan)
* Kukkahattutädit (lisää esimerkkejä joihin vedota kun lässytetään väkivaltapelien vaikutuksista)
* Kirkko (pr-vaikutus, muistotilaisuudet ja muut näyttävät että "Kyllä Me Välitämme!", lisäksi surevat ovat helppoja kohteita käännytystyölle. "tällaisina aikoina on hyvä muistaa että Herra...")
* Kännykkäoperaattorit ("esitä surunvalittelusi läheisille VAIN 0,95e viesti!" roskalehtien jälkeen eniten rahaa tapahtuneella ansaitsevat)

Auvisesta on jo kaikki mahdollinen sanottu mutta lausunpa minäkin sanan pari ettei tule väärinkäsityksiä. Olen itse monasti vaahdonnut miten vittuuntunut olen ihmisten typeryyteen, mutta en siltikään vähässäkään määrin hyväksy Auvisen tekoa. Hän valitsi helpoimman ratkaisun. Jos olisi oikeasti halunnut vaikuttaa asioihin niin olisi valinnut kohteeksi Arkadianmäen. Sitten olisi joku saattanut alkaa jopa ajattelemaan. Kouluammuskelu ainoastaan lietsoi sitä samaa typeryyttä jota hän niin kovasti vihasi.(ks. ylläoleva lista)

No, eiköhän Pekka silti edes yhden tavoitteensa saavuttanut. Nimittäin sen että nyt kaikki samalla tavalla ajattelevat pikku runkut rohkaistuvat ja alkavat laatimaan omia suunnitelmiaan. Ja taas rikastutetaan keltaista lehdistöä ja annetaan kukkahattuluntuille lisää polttoainetta. Oi Discordia.

"You are a pirate!"Lauantai 06.10.2007 07:15

http://www.adressit.com/piraattipuolueen_perustaminen_suomeen

Nojaa, vaikka tulisi kuinka paljon nimiä niin ei pelkkä adressi riitä sen perustamiseen. Mutta toivottavasti tarpeeksi porukkaa innostuu.

"älä ota turpaan, anna vittu takas"Torstai 04.10.2007 07:34

Mitä jenkit edellä http://infowars.net/articles/september2007/280907Cake.htm sitä suomen paskalakit perässä http://www.iltalehti.fi/uutiset/200710016644838_uu.shtml
(tai no tuo suomen tapaus on kai vanhempi mutta käsitätte ehkä idean)

Jepjep. Ei sillä että olisin koskaan luottanutkaan poliisiin mutta nyt yhä vähemmän. ASEM sekoilun jälkeen tullut yhä lisää näitä tapauksia. Poliisi ei ole enää turva ja suojelija vaan yksi uhka muiden joukossa.(paitsi jos satut olemaan "vip-kansalainen" tietysti)
Mutta kansalaisella on edelleen oikeus puolustaa itseään. Sama se onko hyökkääjä kokaiinipäinen natsi vai vallan juovuttama kyttä. Ja vaikka heillä on laki takanaan ja ase ja varusteet suojanaan niin ihmisiä ne kytätkin ovat. Samalla lailla niiden nenä(tai niska) murtuu kuin muidenkin ihmisten.
Melkein(vain melkein) toivoisi jenkkien aselakia tännekin että saisi helpommin hommattua välineistöä kodinpuolustukseen. Toisaalta, se aiheuttaisikin sitten toisenlaisia ongelmia.
Turvallista syksyä, hyvät kansalaiset.

Pointing at the sky... Lauantai 15.09.2007 07:47

oli levoton aamuyö


<Quatermass> aargh, mua vaan ahdistaa miten helppo satelliitilla on nykyään löytää joku D:
<jhvisto> mitäs sillä on väliä, kuka meitä nyt tarkkailisi?
<Quatermass> en halua että kukaan edes pystyisi tarkkailemaan halutessaan
<jhvisto> no, itse en ainakaan välitä vaikka joku tarkkailisi.. :D
<Quatermass> kiinassa kehitetään hirmuisella innolla kansalaisvalvontaa ja jenkkisijoittajat syytävät rahaa sinne minkä ehtivät
<jhvisto> no, mietitäänpä näin, että jos jokaisella olis jokin tunnistesiru jossain kädessä tms, niin maksaminen jne olisi paljon helpompaa vaikkakin sillä varjolla että tarkkailtaisiin kuin entisessä neukkumaassa, mutta toisaalta, jäähän kaikesta merkki jonnekkin, nostit sitten rahaa automaatilta tai pankista, surffaat netissä, puhut puhelimella, käyt kaupassa jne.
<jhvisto> ja jos joku tarkkailee, ei paskalla käynti jää huomaamatta.. :D
<Quatermass> ihonalaisia tunnistesiruja on käytössä jo about 2000
<Quatermass> ja lisää tulee :P
<Quatermass> ja sen takia maksankin mieluiten käteisellä
<jhvisto> mutta ei sekään jäisi tarkkailijoilta huomaamatta, kun jää sormenjäljet tms. joten miksi siis vaivautua koittamana peittelyä tai piileskelyä kun se ei vain onnistu
<Quatermass> öh
<Quatermass> jos maksan käteisellä niin sitä on melkein mahdoton jälkeenpäin jäljittää
<Quatermass> ei mulla nyt mitään erityistä syytä ole piilotella mutta jos joskus tulee syy niin tiedän miten toimia
<jhvisto> ainostaan että jää sormenjäljet
<Quatermass> mihin?
<jhvisto> setellin
<Quatermass> x______x voi hyvä elämä
<jhvisto> paitsi jos käytät kokoajan hanskoja :D
<jhvisto> XD
<Quatermass> oletetaan että ne nyt keksivät että jäljitetään mitä tuo on ostanu viimeisen kuukauden ajan
<jhvisto> edes mun fooliohattu ei piilota :D
<jhvisto> niin?
<Quatermass> hyvässä lykyssä löytävät pari seteliä joissa on mun sormenjäljet. ja mitä se todistaa?
<Quatermass> että ne rahat on kulkenu mun kautta
<Quatermass> ei muuta
<Quatermass> sen sijaan jos ostan kortilla niin ne saa tarkat tiedot missä ja milloin ja miten isolla summalla olen ostanut
<jhvisto> niin, mutta mitä ne sitten koittaisi etsi?
<jhvisto> ä
<Quatermass> ja jos käytän s-etukorttia tai vastaavaa niin ne saa vielä tiedot että mitä olen ostanut
<Quatermass> jos maksan käteisellä niin ne ei löydä mitään
<jhvisto> eli tosisin sanoen kukaan ei tutki meitä yksityisinä ihmisinä vaan jos kuulumme terroristisoluihin, olen varma että tämäkin kommentti tallenttu johonkin CIA:n tiedostoihin.
<Quatermass> jos jossain vaiheessa liityn terroristisoluun niin lakkaan puhumasta näin huolettomasti
<Quatermass> kuulun nytkin jo anarkistiryhmään, ehkä se antaa supolle syyn valvoa mua :D
<Quatermass> jossain vaiheessa historiaansa supo tarkkaili saatananpalvojia
<jhvisto> hehe, totta, eli pitää vaan välttyä tekemästä mitään huomion arvoista..
<Quatermass> hmmmm, onkohan qnetillä mitään salaisia hälytysjärjestelmiä
<Quatermass> I LOVE AL-QAIDA
<jhvisto> hassuja juttuja googlemäp löytää meen mökistä
<Quatermass> DESTROY USA
<Quatermass> BOMB TERRORISM BIN LADEN
<Quatermass> köh.. kunhan koitin
<jhvisto> BIN LADEN IS HERE
<jhvisto> :D
<Quatermass> SILENCE FOOL! DONT TELL THEM!
<Quatermass> MAN, WE ARE LUCKY THEY DONT KNOW YOUR IP-ADRESS
<jhvisto> OK BROHTER AL-AKSA
<Quatermass> Al-Aksa D:

HihiiPerjantai 31.08.2007 04:59

Kuukauden pakkomielle: Jennifer Carpenter <3

Albus the AllmightyPerjantai 03.08.2007 11:05

Kuninkaana olo alkoi tympäisemään niin päätin sitten ryhtyä jumalaksi. On muuten pirun hauskaa hommaa. Koko yö on tässä mennyt jumaloidessa, perkule et silmiä jo särkee ja päästä huippasee. @___@
Ainiin, rakkaat kansalaiset, tästä lähin voitte puhutella minua Herraksi tavanomaisten teidän majesteettinne tai senkin äpärän sijaan.
Ah. Jos nahkaruoska on elämän suola niin sarjakuvat ovat sen pippuri. (hallitsen tosi hyvin nää vertaukset)
Eilen telkkarista tullut Resident Evil leffa palautti mieleeni tuon verisen(= ihanan) pelin ja nuuskin taas lonkeroillani internetiä kaiken ressu-aiheisen kaman toivossa. Ja ah, näyttää siltä että joka ainoasta loistavasta pelistä on tehty sarjakuva, niin on myös tästä! Virallista sarjista en löytäny, pitänee ladata laittomasti(hyi!) mutta sen sijaan mainio jonkun yksityishenkilön tekemä hupisarjis.
Jos Resident Evil on tuttu, tämä on sinulle mitä loistavinta huumoria. Muuten se on pelkkää huumoria.

http://emperoroforphans.comicgenesis.com/RC1.html


((jos/kun löydän sen virallisen sarjiksen niin kerron tietysti siitäkin. kaikkiahan tietenkin kiinnostaa kuulla mun lempi sarjakuvista ja peleistä ja muusta mössöstä. eikös niin))

Vrrrroooooommm!Lauantai 14.07.2007 11:20

Oi ihanuutta! Seikkailin taas aikakoneen(Internet) avulla kultaisilla '80 ja '90 luvuilla etsimässä informaatiota eräästä muinaisesta liikennesääntöjen opettelupelistä nimeltä Carmageddon.
Hakiessani tuota peliä tarkoituksena warastaa se(=ladata koneelle suorittamatta asianmukaista maksua pelitalolle) silmiini osui jossain maininta että tästä jalosta urheilupelistä olisi jopa tehty sarjakuvakin. :O
Vasta eilen lueskelin onnesta soikeana Doom sarjakuvaa(joka puolestaan perustuu erääseen vanhaan koulukäyttäytymistä opettavaan peliin) ja niinpä ryhdyin etsimään myös tätä Carmageddonin innoittamaa luovuuden tuotetta. Hienoisen pettymyksen sekaisella ilolla sain huomata ettei tätä tarvitsekaan warastella vaan se on luettavissa netissä jopa aivan ilmaiseksi.
Joten eipä muuta kuin lukemaan http://www.tozzer.com/carm/1.htm ja ottamaan mallia liikennekäyttäytymiseen, kansalaiset. :)

((ps. jos et ole pelannut Carmageddonia, tuo sarjakuva saattaa vaikuttaa vain tarkoituksettomalta väkivallalla mässäilyltä, mutta vakuutan ettei se missään tapauksessa ole tarkoituksetonta!))