IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

Alan joskus seuraamaan jotain fiktiota hyvin pienistä syistä. Luin joskus aikoinaan Soul Eaterista jossain ja se ei kuulostanut kiinnostavalta. Sitten kuulin hiljattain että ihana Laura Bailey on englanninkielisten ääninäyttelijöiden joukossa - pitihän se katsastaa. Ja tykästyin pirusti.

Premissi on pöhkö: demonit uhkaavat maailmaa, joten itse Kuolema on perustanut koulun jossa hän opettaa porukkaa taistelemaan näitä vastaan. Kuolema tykkää lyödä ihmisiä. Kuolemalla on poika nimeltä Death the Kid.

Hahmot ovat pintapuolisesti tyypillisiä naurettavan cooleja animesankareita, mutta ihanan viallisia sellaisia. Death the Kid on symmetriaan pakkomielteisesti suhtautuva perfektionisti. Jos tukka ei ole justiinsa hyvin, hän tuntee itsensä hirveäksi epäonnistujaksi.

Suurenmoinen Black Star on mahtavan leuhka ja itsevarma, ja täysin sokea ajatukselle että voisi olla olemassakaan jotain mihin hän ei pystyisi. Faktat eivät horjuta hänen määrätietoisuuttaan tippaakaan.

Kivaa on myös se, että tässä ei hukata aikaa paskanjauhantaan siitä, miten pareina työskentelevät hahmot voitttavat toistensa luottamuksen. He ovat tunteneet toisensa jo hyvän aikaa ja luottavat toisiinsa valmiiksi, hyvä. Jännitettä voidaan tehdä oikeasti kiinnostavista asioista.

Tässä on myös hirveät määrät animelle tyypillistä sekoilua, jota yleensä en jaksa, mutta tämä sarja kuuluu joidenkin yhden käden sormilla lueteltavien tapausten joukkoon joissa sekoilu ei ärsytä minua tippaakaan, päinvastoin jopa viihdyttää. Ja ilman sekoilua naurettavan coolit hahmot olisivat juuri sitä; naurettavan cooleja, ja se olisi tylsää. Tykkään hahmoista jotka uhoavat hirveästi ja kuitenkin möhlivät joskus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.