IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

lässytystäKeskiviikko 22.10.2008 04:09

Vaalimainoksia tunkee postiluukusta. Kokoomuksen roskapapereita tunkee tuplasti enemmän kuin muiden. Huvitti viimeisin rimanalittava yritelmä: http://www.pääasia.fi/
Che Guevara kuulemma tuumaa seuraavaa: "Kannatan ehdottomasti vapaita vaaleja niin kauan kuin ne palvelevat omia tarkoituksiani." Kuin suoraan kokkareiden ohjekirjasta revitty.
Gandhi taas kuulemma leikkaisi kouluruokailuun käytettäviä varoja. Kuulostaako tutulta?

Muita syntipukkeja ovat Julius Caesar, Stalin ja Margaret Thatcher. Mainos olisi voinut olla melkein vakavasti otettava jos sekoomus olisi tyytynyt sysäämään salaisia ohjenuoriaan vain näiden kolmen suuhun. Hitlerkin olisi mahtunut mukavasti joukkoon.

Tuhoomuksen taktiikka siis näyttäisi olevan halventaa muita ja syyttää heitä omista vioista, tosin niin uskaliaita ei olla että haukuttaisiin vielä elossa olevia kohteita jotka voisivat syytöksiltä puolustautua.
Ilmeisesti syntipukeiksi valittujen henkilöiden kannattajat myös koetaan jonkinlaisena uhkana. Ainakin Gandhin opetukset ovat varsin kaukana kokoomuksen politiikasta.
Margaret Thatcher sen sijaan olisi voinut mielipiteidensä puolesta olla vaikka kokoomuksen puheenjohtaja.

Noh, kohta taas mitataan suomen kansan tyhmyys. Kaikista hölmöilyistä huolimatta äänet menevät niille jotka lupaavat eniten, ja elätellään tyhmää toivoa että jospa ne tällä kertaa jopa pitäisivät minkä lupaavat. Kuin uhkapeluri jonka on pakko pelata vielä yksi kierros, kyllä sen voiton on pakko tällä kertaa tulla.

"Propaganda on tietoa, jota levitetään tarkoituksena muokata kohteen mielipidettä. Propaganda saattaa olla valheellista tai tosipohjaista, mutta on usein yksipuolista ja saattaa valaista asiaa ainoastaan propagandan tuottajalle hyödyllisistä puolista." -Wikipedia

Oma ääneni menee muuten vihreille. Sehän tekee minusta viherhippipunkkarin ja tuhoomuksen vihollisen.
Miksi edes äänestän? Valtuustot ja eduskunta täyttyvät joka tapauksessa epäpätevistä koijareista ja omaa etuaan ajavista porsaista. Äänestämällä voi kuitenkin, jos hyvä tuuri käy, saada sinne edes muutaman hyvän tyypin. Kyllä heitä on olemassa.
Mutta ei asioita pelkästään eduskunnan kautta muuteta. Kannattaa miettiä miten voitte oikeasti vaikuttaa asioihin. Ottakaa selvää toimiiko paikkakunnallanne kansalaisjärjestöjä jotka ajavat teille tärkeitä asioita. Menkää mukaan toimintaan. Tehkää jotain. Kirjoittakaa vaikka tälläisia propa.. valistavia kirjoituksia. Pitäkää puhe torilla! Perustakaa oma puolue! Kunhan teette jotain.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.