IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

Kirotun pullon arvoitusMaanantai 24.07.2006 22:01

Kylläpä meille suurmiehille sattuu kaikenlaista niljakasta. Haltuuni on nimittäin päätynyt Kirottu Pullo!

Löysin sen eräästä arvoituksellisesta kaupasta kylän keskustan tuntumassa... Oven yllä loistivat maagista valoaan jotkin oudot kiemuraiset kirjaimet sekä miellyttävä viinilasia esittävä symboli jonka houkuttelemana ajauduin tuohon mystiseen taikajuomakauppaan.
Paljon hienoja pulloja, kaikenkokoisia ja värisiä ja muotoisia. Vaan kovin kovin kalliita olivat monet näistä taikajuomista. Kaikesta ylivertaisuudestani huolimatta en ole erityisen varakas, ja niinpä aloin katsella halvempia pulloja. Yksi kiinnitti huomioni, punaisena hohtava ja varmasti hyvin maaginen lasipullo! Sitä mainostettiinkin niin kauniin sanoin että vaihdoin siihen viimeiset lanttini ja raahasin pullon kotiani. Helvetin väliä minkä sortin taikajuoma tämä oli, magia on aina magiaa!

Kärsimättömänä kiskaisin korkin auki ja silloin pullosta kajahti mitä ilkein nauru! Tiesin heti että pullossa on jotain vialla mutta ei, en saattanut uskoa sitä todeksi! Tärisevin käsin kohotin putelin huulilleni ja maistoin siemauksen taikajuomaa. Tuntui kuin vatsaani olisi kaadettu hyvin pahanmakuisia tulisia hiiliä, nyt sen täysin ymmärsin, PULLO OLI KIROTTU!!!

Ensimmäisenä mieleen tietysti juolahti heittää mäkeen koko roska. Mutta vuosikausia kestäneen juomatutkimukseni aikana olen omaksunut sellaisen asenteen ettei mitään taikajuomia saa heittää hukkaan. Minun olisi löydettävä joku jolle tämä kauhea taikajuoma maistuisi! Joku joka vapauttaisi minut Pullon Kirouksesta!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.