IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi - Vanhempi »

Lemmikit kaupungeissaTiistai 29.12.2015 21:46Kun taas vuoden vaihteessa kaikenlaisen koira-kissa-hamsteriomistajat alkavat valittamaan, että ilotulitteet pitäisi kieltää, koska heidän marsunsa saa traumoja paukuista, niin mielestäni taas pitäisi lemmikin kieltää kaupungeissa!

Koska mielestäni ainoastaan itsekkäät ihmiset pitävät eläviä olentoja betoonilaatikoissa omaksi huviksi. Voiko itsekkäämpiä ja turhamaisempia ihmisiä kuin lemmikkien omistajat edes olla olemassa?

Toinen ostaa aidon minkkiturkin, koska sille mikään tekokuidusta valmistettu toppatakki ei riitä. Ja toinen taas hankkii jonkun elävän olenton ja pistä sen häkkiin, koska sille nalle ei riitä.

Kukaan meistä ei kuole jos ei saa ostaa minkkiturkkia, samoin kukaan ei kuole, jos ei saa pitää jotain hamsteria häkissä! Lemmikit ovat täysin turhia!

En ymmärrä millainen ihminen edes ostaa lemmikin! Pitää olla päässä sekaisin tai joku sadisti, jotta nauttisi vallasta, että saa pitää pienen puolustuskyvyttömän eläimen omaksi iloksi ja huvikseen häkissä jossain kerrostaloasunnossa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.