IRC-Galleria

Kategoriat

Anna palautetta

Laajennettu vieraslista

Uutta: Modaustaikuri & albumien ja blogin modaaminen

Modaustaikuri
Profiilin modaaminen ei voisi olla helpompaa IRC-Gallerian uudella, helppokäyttöisellä Modaustaikurilla! Modaustaikurin saat auki klikkaamalla omalla kuvasivulla "Aseta modaus". Valitse valmiista modauksista tai luo omasi. Vanhat modaukset ovat edelleen käytettävissä. Voit myös ottaa käyttöön toisen käyttäjän luoman modauksen, mikäli hän on sallinut sen kopioimisen.
Lisätietoa modauksista · Keskustelua modauksista

Albumien ja blogin modaaminen
Laajennetun vieraslistan tilaajana saat nyt myös monipuolisemmat modausmahdollisuudet. Profiilin ja kuvasivujen lisäksi pääset modaamaan myös blogia ja albumeja. Klikkaa vain "Aseta modaus" blogimerkinnässä tai albumissa (ei oletusalbumi). Kaikki tämä samaan vanhaan, naurettavan halpaan hintaan.
Laajennetun vieraslistan tilaus

Valitse modaus valmiiden modausten listasta. Voit ottaa käyttöön toisen käyttäjän tekemän modauksen hänen profiilissaan.

Luo uusi modaus nopeasti ja helposti Modaustaikurilla. Vaativampaan modaamiseen voit käyttää Täsmämuokkainta.

Modaa nyt myös albumit ja blogimerkinnät. Saat ominaisuuden käyttöön tilaamalla Laajennetun vieraslistan.


Laajennettu vieraslista

Pieni vieraslista on ilmainen ominaisuus, joka näyttää profiilisi etusivulla kolme viimeisintä profiilissasi vieraillutta käyttäjää. Laajennettu vieraslista on maksullinen ominaisuus, jonka avulla näet jopa 100 profiilissasi viimeisintä kävijää. Tämän lisäksi Laajennettuun vieraslistaan kuuluu myös sisältökohtainen vieraslista, jonka avulla näet, missä kuvassa tai blogimerkinnässä käyttäjät ovat käyneet. Laajennetun vieraslistan käyttäjänä saat käyttöösi myös tilastot profiilissasi vierailleista käyttäjistä sekä saaduista kommenteista ja sydämistä.

Näe enemmän vierailijoita Näe enemmän vierailijoita Tiedä ketä profiilissasi vierailee! Näet ketkä ovat jopa sata viimeisintä profiilissasi vieraillutta käyttäjää, niin kuvien kuin blogin ja kyselyiden osalta, reaaliaikaisesti.

Tilastot Tilastot Katso kävijätilastot kuvistasi, blogistasi ja kyselyistäsi! Voit tarkastella vierailujen ja eri käyttäjien määrää viimeisen viikon, kahden viikon, kuukauden ja jopa kolmen kuukauden osalta tilastografiikasta sekä taulukosta. Voit seurata myös saatujen kommenttien ja sydänten määrää, sekä saat tilaston vierailijoiden ikä- ja sukupuolijakaumasta ja asuinpaikoista.

Sisältökohtainen vieraslista Sisältökohtainen vieraslista Mitkä ovat suosituimmat kuvasi ja blogauksesi? Laajennetun vieraslistan avulla näet vierailijat sekä tilastot erikseen jokaisesta kuvastasi, blogimerkinnästäsi ja kyselystäsi!