IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Kirjallisuus ja lehdet
Perustettu
7.3.2005
Tilastot
Käyntejä: 4616 (1.7.2008 alkaen)
Koko
156 jäsentä
Tyttöjä: 145 (93 %)
Poikia: 11 (7 %)
Keski-ikä
31,0 vuotta
Otos: 117 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,9 vuotta

Jäsenet (156)

KarjavarasnaouRanjuricocoletmnbvczoceanheartNennieh___nLemoncelloTelltaleTalentTweetyliseekasinaniyowulfiladestinemagicaALSCANDY
« Uudemmat -

HannabellaKirjallisuusbloginiLuonut: HannabellaMaanantai 16.03.2015 18:02

http://hannabellankirjallisuusblogi.blogspot.fi

Hannabellan salonki toimii Buduaarini-lifestyleblogista tutun parikymppisen synkesteetikon fanifiktio- ja originaalisanataiteen arkistona, kirjallisuushöpinäblogina, työpäiväkirjana ja kannustimena sanataiteen luomiseen.

QuatermassSeikkailu jatkuuLuonut: QuatermassTorstai 01.05.2014 05:32

Bill Watterson lopetti Lassin ja Leevin piirtämisen ennen kuin alkoi toistamaan itseään. Ehkä hyvä niin, nyt jokainen voi itse mielessään päättää, kuinka tarina jatkuu.

Minun sydäntäni lämmittää eniten tämä näkemys:

AZJIToq.jpg

http://www.pantsareoverrated.com/archive/2011/05/10/hobbes-and-bacon/

QuatermassTottakai sitä onLuonut: QuatermassKeskiviikko 05.12.2012 04:24

Katselin tässä Dexteriä ja kauhistelin, miten järjettömän varomaton hän on jatkuvasti, ilmeisesti alitajuisesti tietoisena siitä, että käsikirjoittajat ovat hänen puolellaan. (olen varma että tälle syndroomalle on artikkeli tvtropesissa, mutta en jaksa nyt etsiä.)
Sitten tulin ajatelleeksi: Sherlock nappaisi hänet hetkessä.

Ja sitten tulin ajatelleeksi... mitä jos...

Ja kyllä, totta kai se on kirjoitettu: http://www.fanfiction.net/s/7741683/1/Sherlock-vs-Dexter

En jaksa tähän hätään lukea että onko tuo hyvä. Saattaa ollakin. Ainakin aiheesta voisi kirjoittaa jotain tosi huikeaa. Tutustunen myöhemmin.
"The shore smells of salt and seaweed, wind is blowing from East and its cold fingers stretch below the surface, right under the clothing and onto the skin. His senses are full of this, eyes looking into the light of the sun without feeling its sting, then back onto the waves reflecting that eternal fire. The play of its reflections upon the thousand motions of the flow is like music without sound, a call into the embrace of the cold water. Lies, all lies, like moths turned from their way by the glow of a lantern, trapped against a white sheet.
The fingers of children grasping at their fragile wings, scraping off dust, ripping them off and they're closed into jars, waiting to die, unachieved and purposeless.

'Look,' they call out and raise the jars.
'Look at the moth I caught.'

He doesn't blink. His eyes are never open. But he is not a moth and it's not night. The scenery returns, vivid and colourful, just like he wants it. Waves washing pearls on the shore. He walks into the water, its bitter cold surrounding him up to ankles."

zehi•Luonut: zehiMaanantai 14.05.2012 23:08

~ kekeke
Day 14 — Favourite Sherlock Livejournal

Tähän on mun vähän vaikea sanoa vaan yhtä ainutta, koska seurailen useampaa eri tyylistä BBC:n Sherlockiin liittyvää journalia/yhteisöä siellä ja kaikki on omalla tavallaan hyviä, riippuen ihan mitä milloinkin etsin.

Mutta mennään nyt ensinnäkin fanfic-teemalla, koska fanficit nyt kuitenkin on jotakuinkin mun elämä, ja sanotaan vaikka seuraava:

Tämä yhteisö on siis yllättäen tarkoitettu Sherlock-aiheisen sälän etsimiseen, mutta eniten siellä ihmiset näyttää etsivän juuri fanficcejä. Olen itsekin löytänyt tätä kautta uudestaan muutamia mestariteoksia, jotka olin aiemmin unohtanut itse merkitä kirjanmerkkeihini.


Day 15 — Favourite Sherlock fic

Tämäkin on tosi vaikea ja mulla on monia suosikkeja, mutta.... Meikäläinen tykkää varmaan kuitenkin eniten ficeistä, jotka menee kategoriaan asexual!Sherlock, eikä mulla ole tähän muuta syytä kuin se, että canonisesti Sherlock tulee olemaan mulle aina aseksuaali. Tämä ei silti missään nimessä sulje pois sitä, etteikö se ja John voisi elää parisuhteessa, ja ilokseni olen löytänyt jonkun verran ihan loistavia tällaisia ficcejä.

Mutta varoituksen sana: se fic jonka pian linkitän, vaikka onkin asexual!Sherlock/John, on sitten NC-17, K18, ei lapsille soveltuva ensinkään, joten jokainen klikkailkoon ihan omalla vastuullaan.

cchuboiI'm gonna make you love meLuonut: cchuboiTiistai 03.01.2012 23:31

Jep, beastia.

Mut ihan järkee vetää kirjaimellisesti kahviöverit (kerralla öö.. puol litraa kahvii *köh*) ja alkaa sitte kirjottaa..

SHINee-Super Junior crossover.

Arvatkaa vaa onko hyvät tärinät ja vibat. ~ rakastaa.

dearmaisie[Ei aihetta]Luonut: dearmaisieTorstai 15.12.2011 00:44

objects of desire, mulla on kohta reikä päässä.
22. Have you ever participated in a fest or a Big Bang? If so, write about your favorite experience in relation to one. If not, are there any you've thought about doing? And if not, why not?

Enpä voi koskaan sanoa osallistuneeni sen pahemmin festiin kuin Big Bangiinkään. Sen sijaan olen kyllä seurannut muutamiakin festejä tosi tarkasti ja käynyt lukemassa silmät kiiluen kaikkien muiden kirjoittamia ficcejä. Lähinnä olen seurannut Harry Potter-festejä (niitä on lukuisia), ja monet mun suosikkificeistäni onkin kirjoitettu juuri johonkin festiin.

Ja joo, muutamamia vuosia sitten, olisko ollut lukion loppua tai hiukan lukiosta valmistumisen jälkeen, seurasin tosi tarkkaan yhden Snarry-festin etenemistä ja oli hilkulla, etten itsekin ilmoittautunut mukaan. Se tietysti jäi, ja nykyään en edes kuvittelisi osallistuvani - koskapa mulla on tämä paha tapa, että en saa useinkaan mitään kirjoitetuksi loppuun asti.

Mutta vaikka en itse festeihin ole koskaan osallistunut ja tuskinpa osallistun tulevaisuudessakaan, ei mulla ole niistä pahaa sanottavaa. Rakastan sitä, kun ilmaantuu paljon uutta luettavaa vanhoilta tutuilta hyviksi havaituilta kirjoittajilta, ja sitä, että löytää uusia suosikkikirjoittajia. Rakastan myös sitä, että tietää, että ne ficit on kirjoitettu valmiiksi asti eikä joudu itkeskelemään sitä, jos joku hyvin alkanut fic jää ikuisesti keskeneräiseksi.

Mm. molempia seuraavia Snarry-festejä olen aktiivisesti seurannut hyvillä mielin:
snarryholidays.jpg
&
000c11gs.jpg

Mutta näiden lisäksi pelkästään kyseiseen paritukseen liittyen on lukuisia muitakin festejä.
Puhumattakaan kaikista muista HP-aiheisista parituksista. Kaikille löytyy takuulla jotain, jos festit vaan kiinnostaa.

(Hmm. Nyt iskikin kauhea polte päästä lukemaan Snarry-ficcejä taas pitkästä aikaa.... Tuumasta toimeen siis! :DDD)
eclipse on vaan liian ihana. kuuntelen tääl tunnelmallist pianomusaa pimees ja suomentelen herkkää kohtaa.

phtoo.gif
« Uudemmat -