IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
24.2.2005
Tilastot
Käyntejä: 4054 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 2
Koko
288 jäsentä
Tyttöjä: 33 (12 %)
Poikia: 255 (88 %)
Keski-ikä
33,7 vuotta
Otos: 217 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 33,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,8 vuotta

Jäsenet (288)

SimonAguwompoSSaiMiVaiSSPelzziCrominpiruproopKusipää98SuursmurffiMauhis^Mölkky^ANKPD_Mannleh-maToroSaurusjabi_hulikaani_JMackaivuri
« Uudemmat -

Quatermass[Ei aihetta]Luonut: QuatermassTiistai 23.07.2013 05:57Yhtä elokuvahistorian hienoimmista kohtauksista jaksaisi muutenkin katsella pituudeltaan moninkertaiseksi miksattuna, mutta yksi kommenteista antaa ihanan ja surullisen vaihtoehtoisen tulkinnan jonka myötä tämä muuttuu vielä hienommaksi: "If you think of it in a way that Arnold just has an OCD problem, the video becomes heartfelt and sad."

Ja siltähän tuo vaikuttaa kun sitä nyt katsoo. :( Arska-parka joutuu pukemaan varusteet päälleen tuhanteen kertaan koska kaikki täytyy tehdä ihan tietyllä tavalla.

Pakko-oireet ovat perseestä.

SaneROIDZLuonut: SaneLauantai 19.01.2013 02:20

Aseta vastaanottimes 'what the fuck am I reading' asetukselle, koska nyt tulee aika diippii shittii

Ensinnäkin, onnittele mua mun yheksän päivän lomaputkest. Käytin viimeset lomapäivät ja palaan tj 52 aamuna ja päivän Pokémon on Meowth.
Käytännössä se tarkottaa vaan sitä et anoin 9 päivän salivapaat. Ihan hyvä vaa, alkoki pikkusen jo hapottaa tää ankara 5x viikos raudan nöyryyttäminen ilman kunnollisii lepopäivii.
Pientä ylikuntoa havaittavissa, joten nyt voi vähä cheatata pizzalla yms. läski-Sami ruoilla...

Mut homman nimi on tää et ku tulin himaan, TV:stä tuli "Bigger, Faster, Stronger" ohjelma, joka basically selitti nykyajan ongelman steroidien käytöstä urheilussa.
Aluks olin sillai: "lol steroidzzz..." mut mitä kauemmin jäin sitä dokkarii seuraamaa, mun naamalle alko pikkuhiljaa leviimää enemmän ja enemmän se "oh no, alanko pitämään horkkaa oikotienä onneen...? what is happening to me" ilme

Jo ennen ku alotin kehonrakentamisen, olin jyrkästi steroidei vastaan ja sitä mielt et ne on pelkkää huijaamist, mut tää dokkari sai ne vaan kuulostaa niin... oikeutetuilta. Ikään ku maailmas, jossa muutenki 13-vuotiaat pärisee ES:stä, Madonna antaa frenchien Britneylle lavalle ja Jeesus oli amerikkalainen, on kohtuullista olla huolissaan jostain roinasta?

Sain sen käsityksen, että jos haluut olla mestari, luomu ei ole se vaihtoehto. Vaikken missää nimessä haaveilekkaan Arska-fysiikasta, jollasen me kaikki tiedetään et voi saavuttaa vaan pitkäaikaisella roinaamisella, jopa nää vähän tavallista skrodemmas kunnos olevat ns. normifysiikat, joit näkee jokases naistenlehdes, vaatemainoksis, homopornossa (no homo): ja jollasest jokanen yli 20 rasvat omaava näkee päiväunii "mä haluun tollasen kropan" mut uskokaa tai älkää, jopa suurin osa näistä on pillereis... vaik ne mainostaa lisäravinteit yms. mut en tahdo uskoo, ettei ihmiskeho pysty luontasesti yllämainitun kuvan herrasmiehen tasolle.
Ja vielä enemmän mut sai ajattelee ettei luomu ole vaihtoehto jos haluu mestariks, on nää IRL sankarit.

Lance Armstong: voitti urallaan seitsemän peräkkäistä Tour de Francea ja myöns itse, ettei se olis ollu inhimillisesti mahdollista ilman dopingia

Roger Maris: Löi baseball urallaan yhden kauden kunnariennätyksen vuonna 1961 61:llä kunnarillaan, jota pidettiin lyömättömänä ja sitä se oliki 37 vuotta and in came the steroids ja SKÄDÄM!
Mark McGwire, 70 kunnarii vuonna 1998 jaBarry Bonds 2001 nokitti viel yhel tekemäl 71 kunnarii

Hulk Hogan:
moar like "EAT YOUR STEROIDS" ps. en tiedä mitä vittua videon loppu

Arnold Schwarzenegger: the father of all roid munchers. Vaikka tää jäbä ei ollutkaa täst maailmast ja sil oli näin väheksyvästi sanoen aivan törkeet geenit ja ruumiinrakenne ja rakastan terminaattorii ja predatorii ja kunnioitan mirraan ja respectaan sitä tyyppii niin ettei siin oo mitää järkee, pakko se on myöntää et onha se aika tekopyhä jäbä, sillä senki motto oli et syö vihannekses, tee kotiläksyt ja sust tulee samanlainen gouvernator


Se dokkari sai mut myös ajattelee et miks steroidit on niin tabu maailmassa, missä alkoholi ja tupakka on laillista ja joka toinen ihminen käyttää jonkinlaisii lääkkeitä joil on ties minkälaisii sivuvaikutuksii.
Tietenki roinan sivuvaikutukset, kivesten surkastuminen, karvan kasvu, akne ja kuolema on aika ikävänluokan sivuoireit, mut se kaikki tuntuu arpapeliltä. Jos haluut olla paras, on otettava riskejä. Nää yllä mainitut otti sen riskin ja ne sai valtaa ja naisii. Niillä kävi hyvä onni. Mut entä jos käyki huono onni...?

Ja mitä tulee steroidien olevan huijausta, niin eiks se ole huijausta et muusikot ja opiskelijat ottaa lääkkeitä parantaakseen suorituskykyään? Tiger Woodski on käyny silmäleikkaukses parantaaksee syvyysnäköö, joka on tärkee ominaisuus golffis. I mean that's all what it is man. Jos et ole eka, oot vika.

Tiedän et liikun vaarallisilla vesillä ja ehkä tää kaikki on vaa keskiyön räppäyst ja huomen näen taas kirkkaasti ku oon nukkunu kunnol enkä joutunu herää 05:45, mut fakta on se et 70% kaikist kehonrakentajist on siirtyny steroideihin neljännen treenivuoden jälkee, joten mul ois niinku 34 kuukaut aikaa puristaa max potentiaali esiin täst ruhost.
Se neljä vuotta on must just sopiva aika ennen ku kannattaa edes alkaa harkita roinaa, honestly. Ensin tehään kaikkensa ihnimillisis rajois saavuttaakseen huippunsa, mikä ei koske pelkästään bodausta, vaan kaikkea, ja jossei sekään riitä, sit aletaa vast kääntyy noituuteen.

pettriGET TO THE CHOPPAAAH!!!111Luonut: pettriLauantai 19.05.2012 20:59

TuomooEisssLuonut: TuomooMaanantai 20.02.2012 22:39

Ei ole mitään tekemistä, mutta nyt mä keksin: Mä katson pitkästä aikaa Commandon!

1. Arnold!

commando-02-g.jpg

king_alluajat muuttu..Luonut: king_alluSunnuntai 05.12.2010 05:59

uskomatonta.... Nämä herrat ovat toiminta lefffojen tähtiä.
Kumpi on parempi kaikki vastaa ?
tuleekohan noilta enään mitään leffoja ulos?

KayinHail Crom!Luonut: KayinTorstai 27.08.2009 12:58

http://www.iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=1724097
http://twitpic.com/f92jm

Minusta tämä on suorastaan liikuttavaa :) Hienoa että mies osaa antaa arvoa tuolle.

hullis[Ei aihetta]Luonut: hullisLauantai 01.08.2009 00:29

MistressYupLuonut: MistressMaanantai 13.07.2009 00:49

Huomenna lähden siis Lontooseen. Koettakaa pärjätä 5 päivää ilman mun päiväkirjamerkintöjen tunnepurkauksia yms. Farewell."I'll be back"
« Uudemmat -