IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Pelit
Perustettu
16.6.2010
Tilastot
Käyntejä: 1384
Koko
12 jäsentä
Tyttöjä: 5 (42 %)
Poikia: 7 (58 %)
Keski-ikä
22,4 vuotta
Otos: 7 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 21,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 23,5 vuotta
Valvojat
Onska-Ponska

Jäsenet (12)

wilkku^_^Hugh_RippenteerAy--NuHovaOnska-PonskaRubyyZiCZaC123Jossuulii
« Uudemmat - Vanhemmat »
..., että torstaina lähden äidin kanssa menemään käymään Tukholmassa! :D Valitettavasti meillä ei tule olemaan aikaa käydä Mojangin(Minecraftin kehittäjien) tiloissa, vaan pitää tehdä sellainen reissu, missä yövytään hotellissa.

Saatan kuitenkin ehtiä käydä DICE:n tiloissa! =DDD DICE on siis kehittänyt Battlefieldit ja Mirror's Edge -pelit ja on myöskin kansainvälisesti tunnettu ruotsalainen pelistudio. :D

Itse en ole koskaan pelannut BF:iä mutta omistan Mirror's Edgen PS3:lla ja olen läpäissyt sen tarinan, mutta paljon on vielä töitä, jos haluan läpäistä sen 100%:sti(mm. aikahaasteet on vaikeita).

Läpäisin sen kuitenkin helposti ilman että täytyi ampua kertaakaan aseilla(loppuvaiheen sniperi-tehtävän laukausta ei lasketa), mistä sain yhden Trophyn ja saatan EHKÄ olla hiukan ylpeä sen saamisesta. :3

QuatermassvauuuLuonut: QuatermassPerjantai 27.01.2012 20:24

Jaksoin vihdoin kokeilla Mirror's Edgeä. Ostin sen joskus syksyllä kun löytyi käytettynä vitosella, mutta olen vain lykännyt sen pelaamista kun ei ole huvittanut, ja olin jostain saanut päähäni että kokemus muistuttaisi kuitenkin Assassin's Creediä jota olen vuoden aikana pelannut parin pelin edestä, eli lievään kyllästymiseen asti.
No, nyt tuli nopeasti(parin tunnin edestä) kokeiltua, ja jätti hyvän vaikutuksen. Ennalta katsomani youtube-videot eivät tehneet oikeutta itse kokemukselle, mutta eiväthän ne ikinä.

Tietysti, kärsimätön ja vihainen nörtti kun olen, myös järisyttävää raivoa tuli koettua. En vain satu kuulumaan siihen pelaajaryhmään jonka mielestä on kiva yrittää samaa kohtaa tuhat kertaa uusiksi, vaikka vittumaisten NES-pelien parissa kasvoinkin. Kaipa kulutin kärsivällisyyteni loppuun jo lapsena.

Hyvä peli silti, tosin ei ehkä niin hyvä että täyttä hintaa olisi kannattanutkaan maksaa. Juoni tuo muuten mieleen John Twelve Hawksin Matkaaja-trilogian, mikä on vain positiivista.
« Uudemmat - Vanhemmat »