IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Pelit
Perustettu
19.2.2007
Tilastot
Käyntejä: 443 (1.7.2008 alkaen)
Koko
1 jäsen
Poikia: 1 (100 %)
Keski-ikä
31,6 vuotta
Otos: 1 jäsen
Poikien keski-ikä: 31,6 vuotta

Jäsenet (1)

TstRonsu
« Uudemmat - Vanhemmat »
Että jaksaa Civilization II koukuttaa vielä kaikkien näiden vuosien jälkeen. Tällä kertaa kirjoitan historiaa (epä)reilusti uusiksi ja loin oman kansan; Dreadful Legion, jonka johtaja on kuolematon Supreme Overgoddess Goldmountain. Kaupunkien nimet ovat yhtäläisen jyhkeitä.

Nyt eletään 1900-luvun puoliväliä ja legioona johtaa melkein koko maailmaa. Siouxien kansa lakkasi juuri olemasta kun lahjoin itselleni heidän viimeisenkin kaupunkinsa, ja useimmat muut kansoittavat enää pikkuruisia mantereita. Vain ikiaikainen viholliseni Hannibal jaksaa panna vielä hanttiin... tykkään kuvitella että minun tapaani hänkin on kuolematon - läpi aikakausien elänyt suuri shakkimestari. Ehkä nimeän kaupungin hänen mukaansa kunhan hän on kuollut.

Ydinaseita en ole vielä keksinyt, enkä ole antanut kenenkään muun keksiä. Säästän ne amerikkalaisten vihoviimeistä kaupunkia varten.

Valta sekoittaa pään.
Asensin pitkästä aikaa Civilization II:n ja olen sitä pelaillut viimeiset pari päivää. Tämä on viihdyttänyt minua läpi elämän. n____n
Olen kommunistisen atsteekkivaltion johtaja, ja tällä hetkellä maailman mahtavin nainen.(jostain hetken mielijohteesta päätin olla nainen.. krhmm)
Valloitin hetki sitten britannian. Nyt kuulin että ranskalaiset aloittavat manhattan projektia, joka valmistuessaan antaisi kaikille valtioille mahdollisuuden ydinaseisiin. Sitä en halua, joten pistin vakoojaporukan Ranskaan ja valloitin Marseillesin, josta käsin aion sabotoida mokomia inhoja suunnitelmia.

Ja niin, pelaan tietysti helpoimmalla tasolla, koska strategiantajuni on luokkaa "laitetaanpa laivasto puolustamaan tätä keskellä manteretta sijaitsevaa kaupunkia."
« Uudemmat - Vanhemmat »