IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
23.11.2005
Tilastot
Käyntejä: 2024 (1.7.2008 alkaen)
Koko
13 jäsentä
Tyttöjä: 2 (16 %)
Poikia: 11 (84 %)
Keski-ikä
25,6 vuotta
Otos: 7 jäsentä
Poikien keski-ikä: 25,6 vuotta

Jäsenet (13)

DenergyBabaBomNikostotelesbob0-[Superpatukka2]THEPOOHafrican_ladySamiRatJossemyyraDer_Toska
« Uudemmat - Vanhemmat »

TePihAmerikkalaiset...Luonut: TePihPerjantai 10.06.2011 14:17

1239705983724.jpg

Vuonna 2007 USA:n puolustusministeriö käytti terrorismin vastaiseen sotaan yli
160 miljardia dollaria.
Ois voinu parantaa sydänsairauksia ja muita terveyshaittoja.
http://www.youtube.com/watch?v=6IVKAAsqcrI Traileri (Toisin kuin traileri antaa ymmärtää tämä yli kaksituntinen järkäle ei ole suurimpaa osaa ajasta menevä action-elokuva, vaan raskas ja inhorealistinen kuvaus äärivasemmistolaisen RAF-terroristiliikkeen toiminnasta.)

Tulipa katsottua ajatuksia herättänyt elokuva. En suosittele pelkän viihdearvon takia, vaikka elokuvassa tissejä tarjoillaankin.

Sukellus 70-luvun äärivasemmiston psyykeen ja sen perintö
70-luvun voimakkaassa länsimaisen laitavasemmiston liikkeessä tapahtui ylilyöntejä, jotka on hyvä ottaa tarkastelun alle lähihistoriamme vaikutusta nykypäivään ymmärtääkseen. Tässä tehtävässä Baader-Meinhof complex ansioituu kiitettävästi ja elokuva pitää peiliä 70-luvun vasemmistoradikaalien edessä.
Poliittisin perustein valikoiduista maailman vääryksistä "oikeutettua" vihaa ja raivoa ammentavat länsisaksalaisnuoret (on hyvin tärkeää huomata, että kyseessä ovat juuri länsisaksalaiset nuoret, samaan aikaan Itä-Saksan nuorisoa koulittiin myöskin "antifasistiseen" ideologiaan ja moni heistä kasvoi uskomaan omien vanhempiansa taistelleen puna-armeijan puolella fasisteja vastaan) ryhtyvät toimiin maailman sortajiksi katsomiaan vastaan. Ja kun olet ehdottomasti oikealla asialla kaikki keinot ovat sallittuja, jokainen alhaisinkin rikollinen teko voidaan selittää luokkataistelulla oikeutetuksi. Ja he löytävät paljon ymmärtäjiä.
Olen aika kriittinen lauseelle "Yhden terroristi on toisen vapaustaistelija." Kyllä, joskus terroristi on vapaustaistelija (pessimistinä lisäisin kuitenkin että tuntuu siltä, että yhä vähenemässä määrin), mutta yleensä hän on vain aivopesty vellihousu. Ajatellaampa vaikka Irakia tänään. Islamistiliikkeiden itsemurhapommittajat jatkuvasti iskevät työtä jonottavien maanmiestensä kimppuun. Yleensä kuolleet voidaan laskea kymmenissä ja haavoittuneet ovat vielä lukuisampia. Uhrit ovat maan nuoria ihmisiä, juuri heitä joiden varassa jälleenrakennustyö tulee viime kädessä lepäämään. Islamistien tavoitteena on kaaos ja kurjuus - olosuhteet jotka ruokkivat heitä. Pelkästään negatiivisen lopputuleman sisältämät teot (=kylmäverinen murhaaminen) "oikeutetaan" taisteluna imperialismia/sionismia/Saatanaa vastaan. Esiintymällä vapaustaistelijana saadaan myyntiarvoa länsimaalaisen nuorison keskuudessa, joka haluaa vastustaa kaikkea pahaa, mutta on samaan aikaan valittevan usein sokea tai hiljaa siitä millaista yhteiskuntamallia nämä "vapaustaistelijat" usein tavoittelevat.
Raskaita katseluhetkiä!

Elokuvan arvioita:
http://www.imdb.com/title/tt0765432/ IMDb
http://www.vanityfair.com/politics/features/2009/08/hitchens-guerrillas200908 Christopher Hitchens/Vanity Fair (Jälleen kerran Hitchens osuu naulan kantaan.)
http://movies.nytimes.com/2009/08/21/movies/21baader.html Manohla Gandis/The New York Times (Arvostelija tekee hyvän huomion sen kaltaisesta opportunismista, jota esimerkiksi Jaakko Laakso Suomessa edustaa.)

JufdaTerve, luet terroristin blogia :oLuonut: JufdaPerjantai 09.04.2010 21:54

" - - ihmiset, jotka ovat aborttia vastaan, omistavat kultaa tai näyttävät Yhdysvaltain lippua ja jopa ihmiset, jotka keskustelevat elokuvasta Zeitgeist, luokitellaan poliisin “vihollisiksi”. - - "

http://www.infosota.fi/2009/03/17/poliisia-ohjeistettu-pitamaan-asiosita-hyvin-perilla-olevina-terroristeina/

JokuToinen[Ei aihetta]Luonut: JokuToinenKeskiviikko 06.05.2009 16:15

"Domestic Extremism Lexicon"
http://www.washingtontimes.com/news/2009/may/05/homeland-pulled-back-extremism-dictionary/

Kuulostaa aika vainoharhaiselta. Ekstremistejä joka puolella. Kaikki ovat tappavan vaarallisia!


The 11-page lexicon document lists terms from A through W, beginning with "aboveground," which is defined as extremist groups or people who "operate overtly and portray themselves as law-abiding," and ending with "white supremacist movement." The listing notes six categories of white supremacists: Neo-Nazi, Ku Klux Klan, Christian identity, racist skinhead, Nordic mysticism and Aryan prison gangs.

The latest report to become public, the lexicon on domestic extremism, stated that people involved with anti-immigration extremism "may have been known to advocate or engage in criminal activity and plot acts of violence and terrorism to advance their extremist goals."

"They are highly critical of the U.S. government's response to illegal immigration and oppose government programs that are designed to extend 'rights' to illegal aliens, such as issuing driver's licenses or national identification cards and providing in-state tuition, medical benefits, or public education."

"Cuban independence extremism" is defined as those who "do not recognize the legitimacy of the Communist Cuban Government and who attempt to subvert it through acts of violence, mainly within the U.S."

Mexican separatism defines those would advocate an armed struggle to take back Arizona, California, New Mexico and Texas, the report stated.

Environmental extremism is described as those "who use violence to end what they perceive as the degradation of the natural environment by humans."

And, the "tax-resistance movement" is described as "groups or individuals who vehemently believe taxes violate their constitutional rights."

The criteria in the listings are a willingness to advocate or engage in criminal activity or plot acts of terrorism.

The report lists traditional extremist groups, such as racist skinheads or lone terrorists who might plot against the U.S., as well as some obscure groups. Racial Nordic mysticism is listed as an ideology adopted by many white supremacist prison gangs "who embrace a Norse mythological religion, such as Odinism or Asatru."


http://www.anus.com/zine/articles/prozak/extremism/finnish-language.html


QuatermassPointing at the sky... Luonut: QuatermassLauantai 15.09.2007 07:47

oli levoton aamuyö


<Quatermass> aargh, mua vaan ahdistaa miten helppo satelliitilla on nykyään löytää joku D:
<jhvisto> mitäs sillä on väliä, kuka meitä nyt tarkkailisi?
<Quatermass> en halua että kukaan edes pystyisi tarkkailemaan halutessaan
<jhvisto> no, itse en ainakaan välitä vaikka joku tarkkailisi.. :D
<Quatermass> kiinassa kehitetään hirmuisella innolla kansalaisvalvontaa ja jenkkisijoittajat syytävät rahaa sinne minkä ehtivät
<jhvisto> no, mietitäänpä näin, että jos jokaisella olis jokin tunnistesiru jossain kädessä tms, niin maksaminen jne olisi paljon helpompaa vaikkakin sillä varjolla että tarkkailtaisiin kuin entisessä neukkumaassa, mutta toisaalta, jäähän kaikesta merkki jonnekkin, nostit sitten rahaa automaatilta tai pankista, surffaat netissä, puhut puhelimella, käyt kaupassa jne.
<jhvisto> ja jos joku tarkkailee, ei paskalla käynti jää huomaamatta.. :D
<Quatermass> ihonalaisia tunnistesiruja on käytössä jo about 2000
<Quatermass> ja lisää tulee :P
<Quatermass> ja sen takia maksankin mieluiten käteisellä
<jhvisto> mutta ei sekään jäisi tarkkailijoilta huomaamatta, kun jää sormenjäljet tms. joten miksi siis vaivautua koittamana peittelyä tai piileskelyä kun se ei vain onnistu
<Quatermass> öh
<Quatermass> jos maksan käteisellä niin sitä on melkein mahdoton jälkeenpäin jäljittää
<Quatermass> ei mulla nyt mitään erityistä syytä ole piilotella mutta jos joskus tulee syy niin tiedän miten toimia
<jhvisto> ainostaan että jää sormenjäljet
<Quatermass> mihin?
<jhvisto> setellin
<Quatermass> x______x voi hyvä elämä
<jhvisto> paitsi jos käytät kokoajan hanskoja :D
<jhvisto> XD
<Quatermass> oletetaan että ne nyt keksivät että jäljitetään mitä tuo on ostanu viimeisen kuukauden ajan
<jhvisto> edes mun fooliohattu ei piilota :D
<jhvisto> niin?
<Quatermass> hyvässä lykyssä löytävät pari seteliä joissa on mun sormenjäljet. ja mitä se todistaa?
<Quatermass> että ne rahat on kulkenu mun kautta
<Quatermass> ei muuta
<Quatermass> sen sijaan jos ostan kortilla niin ne saa tarkat tiedot missä ja milloin ja miten isolla summalla olen ostanut
<jhvisto> niin, mutta mitä ne sitten koittaisi etsi?
<jhvisto> ä
<Quatermass> ja jos käytän s-etukorttia tai vastaavaa niin ne saa vielä tiedot että mitä olen ostanut
<Quatermass> jos maksan käteisellä niin ne ei löydä mitään
<jhvisto> eli tosisin sanoen kukaan ei tutki meitä yksityisinä ihmisinä vaan jos kuulumme terroristisoluihin, olen varma että tämäkin kommentti tallenttu johonkin CIA:n tiedostoihin.
<Quatermass> jos jossain vaiheessa liityn terroristisoluun niin lakkaan puhumasta näin huolettomasti
<Quatermass> kuulun nytkin jo anarkistiryhmään, ehkä se antaa supolle syyn valvoa mua :D
<Quatermass> jossain vaiheessa historiaansa supo tarkkaili saatananpalvojia
<jhvisto> hehe, totta, eli pitää vaan välttyä tekemästä mitään huomion arvoista..
<Quatermass> hmmmm, onkohan qnetillä mitään salaisia hälytysjärjestelmiä
<Quatermass> I LOVE AL-QAIDA
<jhvisto> hassuja juttuja googlemäp löytää meen mökistä
<Quatermass> DESTROY USA
<Quatermass> BOMB TERRORISM BIN LADEN
<Quatermass> köh.. kunhan koitin
<jhvisto> BIN LADEN IS HERE
<jhvisto> :D
<Quatermass> SILENCE FOOL! DONT TELL THEM!
<Quatermass> MAN, WE ARE LUCKY THEY DONT KNOW YOUR IP-ADRESS
<jhvisto> OK BROHTER AL-AKSA
<Quatermass> Al-Aksa D:
« Uudemmat - Vanhemmat »